• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen denizcım bız senle ozaman 1 ay daha catlıcaz meraktan ben sana eslık ederım burda bi ikimiz kalırız muhtemelen :KK51:
Valla dayanamayıp belki bi kereliğine başka bir doktora da gidebilirim diyorum şimdilik ama bi yanımda boşver sabret 1 ay daha Bebeğin sağlıklı olsun yeter diyor.

Evet cnm bi kızım var ve inanın her annenin bir kızı olmalı erkek tadı bilmiyorum tadarsak amennna basımın tacı olur oda ama iki kız anneside olmak gönlüm ister oda ayrı ve işin garibi kocam yine kızı olsun istiyor :KK48:
Ahh ahh bende kızım olmasını çok istiyorum ama nasip olur mu bilmiyorum :)

Evet canım biraz erken kız erkek çıkıntıları o haftalarda cok benzer oluyormuş en son gittiğimde tam 10haftalıktı çok heyecanlıyım☺️11 aylık bi prensesim var buda hayırlı saglıklı olur umarımm
Yaaa sende tattın kızın tadını yani sevindim ozaman rabbım gelenleride bize hayırlı eylesin

Valla dayanamayıp belki bi kereliğine başka bir doktora da gidebilirim diyorum şimdilik ama bi yanımda boşver sabret 1 ay daha Bebeğin sağlıklı olsun yeter diyor.
Hehee kalbımden aynı sey gectı 15 gun sonra bı develete ugrayım ne olcak bısey kaybetmem göstermesede gormus gelmıs olurum ben yapıcam kısmetse:-)

Kızlar merhaba. Ya çalıştığım okulda sanıyorum ki su çiçeği salgını başladı. Ben geçirdim su çiçeği ama sizce rapor alıp gitmemem mi daha iyi olur. Yoksa bağışıklık kazandığım için daha önceden bulaşmaz mı bana ?
Ayrıca izinimizin doğumöncesi kısmı yaza geliyor ya hani bizim. Bir arkadaşımın akrabası da aynı şekildeymiş ama yazın çalışabilir raporu alarak izni sonraya erteletmiş. Ben iyice araştırdım idareme falan sordum olmaz dediler ama arkadaşım benim yanımda aradı kız oldu diyor. Bi bilgisi olan var mı ?

Evet cnm bi kızım var ve inanın her annenin bir kızı olmalı erkek tadı bilmiyorum tadarsak amennna basımın tacı olur oda ama iki kız anneside olmak gönlüm ister oda ayrı ve işin garibi kocam yine kızı olsun istiyor :KK48:
Allah gönlünüze göre versin canım kız evlat başka gerçekten Allah her ikisinide tattırsın isteyenlere

Kızlar merhaba. Ya çalıştığım okulda sanıyorum ki su çiçeği salgını başladı. Ben geçirdim su çiçeği ama sizce rapor alıp gitmemem mi daha iyi olur. Yoksa bağışıklık kazandığım için daha önceden bulaşmaz mı bana ?
Ayrıca izinimizin doğumöncesi kısmı yaza geliyor ya hani bizim. Bir arkadaşımın akrabası da aynı şekildeymiş ama yazın çalışabilir raporu alarak izni sonraya erteletmiş. Ben iyice araştırdım idareme falan sordum olmaz dediler ama arkadaşım benim yanımda aradı kız oldu diyor. Bi bilgisi olan var mı ?
Daha önce geçirdiysen geçmez canım. Bende küçükken geçirmiştim 2 ay önce kardeşim oldu bana geçmedi

Paşalara bakın hele %65 olmuşlar... sanırım en son ben ögrenıcem cuma kontrolum var ama drumun soylıyecegını hıc sanmıyorum benım dr bıraz eminci çünki bıdaha ayda gelırsın demışti Nisan ayında gitcem peehhh...
Benim kontrolum de cumartesi 11+0da olacağım, cinsiyet tahmini için erken sanırım ama ikili test için gün verecektir doktorum, belki ikilide söyler diye umuyorum, kızımda 16.haftada ogrenmistik.

Kızlar cinsiyetini öğrenenler ramzi teorisi tutan varmı??
Hiçbirşey tutmadı, sadece ıkılıdekı beta tuttu bnm.

Yanıyor maalesef. Diğer konuyu druna sor mutlaka derım.

Paşalara bakın hele %65 olmuşlar... sanırım en son ben ögrenıcem cuma kontrolum var ama drumun soylıyecegını hıc sanmıyorum benım dr bıraz eminci çünki bıdaha ayda gelırsın demışti Nisan ayında gitcem peehhh...
Ben de öğrenemedim daha :/ inşallah pazartesi günü

Ben bu konuyla ilgili akşam yönetmeliği okudum. Çok açık bir şekilde bu durum anlatılmış. Diyor ki; doğumları ya da son 8 haftaları yaza gelen öğeetmenlerin 5 haftalık izinleri (son 3 hafta zorunlu olarak rapor alıyorsun artık çünkğ) kesinlikle doğum sonrasına eklenmez. Keşke aksi olsa.

Kizlar nasilsiniz ben simdi doktordan ciktim. 2 li test verdim 10 gun sonra alicam sonucumu. Ultrasonda bakti cok guzel dedi ama biraz fazla gazin var dedi.. bir de nt 1.3 dedi ama ne oluyor o anladim biliyor mususunuz sizler

Kizlar nasilsiniz ben simdi doktordan ciktim. 2 li test verdim 10 gun sonra alicam sonucumu. Ultrasonda bakti cok guzel dedi ama biraz fazla gazin var dedi.. bir de nt 1.3 dedi ama ne oluyor o anladim biliyor mususunuz sizler
nt ense kalınlığı canım 1,3 gayet güzel bir değer anladığım ve araştırdığım kadarıyla hayırlısı

Back
X