- 9 Kasım 2015
- 264
- 158
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.621
O gaz sancısı Doğumda beter, ben çok turşu balık ve irmik helvası yedim eşim gaz yapar dedi dinlemedim, gece kramplar sancılar bir girdi bıçak kesiyor gibi ölüyorum dedim eşimle gece acile gittik balık mı yaptı diye, hamile olduğumu o gün öğrendim meğer gaz imiş tabi bunu şimdi anladım acilde doktorlar hiç birşey bilemedi bakamadılarBen cuma saat 3 den beri yatak döşek yatıyorum ve bildiğiniz inliyorum. Nasıl üşüttüysem artık okadar çok gaz olmuşki. Ve işin kötüsü çıkmıyo. Anasonlar, rezeneler, sıcak sular, zeytinyağları, metsil, dr hiçbirşey işe yaramadı. Ben uyuşturulmadan kürtaj oldum ne onda nede 18_19 saat süren doğumumda ağlamamıştım bukadar. Gaz okadar baskı yaptıki yumurtalıklarıma kesiyorlar diye ağlıya ağlıya öldüm. Hep derdim birkez daha diyim bu hayatta en önemli şey gaz çıkarmak. İşin özü çok dikkat etmek lazım özellikle ayağa ve bele. Bukadar kramptan sonra çocuğa bişey olacak diye aklım çıktı. Farketmiyoruz ama üşütüyo
Çok teşekkürler canım. 4 gündür sayıklıyorum Allah düşmanıma vermesin diye. Dr lar derdi gaz sancısı diyip geçmeyin bazen doğum kadar ağrılıdır diye... Yemin ediyorum bukadar acıya ağrıya krampa bi tane daha dopurmuştum
Verdimde canım kan testi sonucu çıkmadı dahaCanım erkek bebek deyince kesin değişmiyormuş genel de ama kızlar da yanılma payı olabilir bence. Bir de ikili testte kan vermedin mi orda da belli oluyor cinsiyet.
Canım ultrason resmi evde ama akşama gidince atayım :)canım koysana foto, biz de görelim :)
Aaa bak doğru diyorsun değiştirmek benim hiç aklıma gelmiyor yaAl cnm al bence kasma kendımı fıslerını atma olurda erkek derse dr gıder degıstırırsın heryerde oyle bır hakkın var sonucta
Afiyet olsun cnm.. ayyyy cok almissin biraz dikkat etmen lazim ilerleyen zamanda zaten durduramicaz kendimiziGünaydın kızlar eşim beni bu öğlen sürpriz bi yere yemeğe götürecekmiş dün gece geldiğinde yumurtladı ayyy sabaha kadar rüyamda neler yemedim acaba ben bu gidişle 100kilo giderim Doğuma bu kadar aç gözlü hiç hissetmedimşimdiden 5 kilo aldım
Cnm ben yarin gidicem yazarim sana dakızlar gunaaydınnnn
detaylı ultrasona giren yada gircek olan var mı?
eşim araştırmış gidelim hem görmüş oluruz hem sağlıgı yerinde mi öğrenmiş oluruz dedi
Ayy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)Gözün aydın canım :)
Ben de bugün öğrendim, iki kere baktık pipili pipili yatıyodu :)
Kızımda 16. Haftada bile net görememiştik
Ay ben çikolata yedim girdim hareketliydi uyudu, 2 li test içinde toktum aç gel demedi, uyuyunca tekrar çıktım çikolata ve meyve suyu yedim girdim gene hareketliydi, meyve suyu ve çikolata yiyebilirsin, çok sağol canım benimGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah cinsiyet öğrenenler kervanına sende katıldın bende görsem keşke cuma günü ben çikolata falan mı yesem girmeden ya hareketli olsun biraz doktor ikili test kanı için aç olursan iyi olur dedi sordum da ama çikolatan da birşey olmaz dimi.
Ben hamileliğin ilk günlerinden beri kaşar peynir yiyebiliyorum sadece kahvaltıda. Her gittiğimde ileri çıktı bebeğim maşallah. Bence de kaşar peynirden olabilir
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın ikizlerden birini kaybetmiştik sizinki gibi, diğeri sağlıklı bir şekilde dunyaya geldi. Olumlu düşün, çok var bu tarz örnekler..
20. hftda oluyor dıye bılıyorum.
31 Ağustos öncesındeki izinler yanıyor yaz tatılıne geldiği için.
Beklemeni tavsıye ederım. Değişebiliyor o aylarda.
Ben kullandım 3-4 sefer. Bu gebeliğimde hastalık rekoruna gidıyorum maalesef. Dr ağrı çekeceğine kullan dedi bana. Sonuçta altı üstü parol.
Değişmez 14Hafta iyi bi süre benceKızlar biz ikili için gittiğimizde bebek 13+6 çıktı ve doktor 10 dakika uğraştı bacak arasını görmek için kesin ve net olarak gördük bacak arasını hatta ultrason resmini bile verdi ve kız bebek dedi kesin. Değişmez dimi ya bu durum çok kesin konuştu ama hiç bişi alamıyoruz bir sonraki kontrolde 18. haftada olucam ozamana kadar beklesekmi alsakmı birşeyler :))))
Afiyet olsun cnm.. ayyyy cok almissin biraz dikkat etmen lazim ilerleyen zamanda zaten durduramicaz kendimizi
Çok başıma gelmiştir ama hamileyken yaşamak başkaymış... Dediğin gibi yediklerimiz önemliymiş. Çok bulgur yemiştim bende. Hiç dikkat etmemiştimO gaz sancısı Doğumda beter, ben çok turşu balık ve irmik helvası yedim eşim gaz yapar dedi dinlemedim, gece kramplar sancılar bir girdi bıçak kesiyor gibi ölüyorum dedim eşimle gece acile gittik balık mı yaptı diye, hamile olduğumu o gün öğrendim meğer gaz imiş tabi bunu şimdi anladım acilde doktorlar hiç birşey bilemedi bakamadılar
Gece çorapla yatıyorum çok üşüyorum ben
Gülerek okudum bende yazınızı mutlu ettiniz beni :) evet domuz katkısının elevitte olduğunu söyledi arkadaşlar decavitte sorun yol bildiğin kadarıyla sadece iştahını birazcık açabilirselam kızlar bugün kontrole gittim bende..troid kontrolü için kan verdim..ikili test düşünmüyordum ama dr gel yapalım yaş faktörün var ama 1.65 nt gayet güzel birde kanını verelim dedi..olur dedim..asıl bomba probu koyar koymaz ben kalp atışı var mı heyecanı yaşarken o ben bu bebeğe kız derim dedi11+3 olmuş miniğim sonunda sat haftası ile uyumlu hale geldi inş bundan sonra da geçecek..bu haftada %60-65 kesin konuşamıyorum ama nub dan bakınca kıza benziyor dedi..olamaz ben erkek hissediyorum çünkü dedim :) belki sen haklısındır 3-4 hafta sonra kesin konuşabiliriz oldu :) uyuyordu miniğim uyandırdı ayy ilk defa öyle gördüm zıp zıp eller kollar tamam da bizim ki tam şaklaban çıktı içeride bir eğlence bir eğlence ayağını yere vuruyor hoop zıplıyor kayklaydan kayar gibi aşağıya kayıyor tekrar vurup tekrar zıplayıp kayıyor dr da eşimde bende gülmekten öldük yandık biz bu ne hareket dedik adam (ya da kızçe ) içeride eğlence kurmuş kendine..biz dışarıda bulantılar vay efendim kasık ağrılar bilmem ne neyse canları sağolsun..haa birde decavit başlayalım dedi..folbiolü kesmiştim zaten..şu içinde domuz katkısı olan elevitti dimi?decavitten sıkıntısı olan yok dimi arkadaşlar?hepinizi öpüyorum selamlar annişler :)
tşkrlr :) hepimiz mutlu olalım inş :)Gülerek okudum bende yazınızı mutlu ettiniz beni :) evet domuz katkısının elevitte olduğunu söyledi arkadaşlar decavitte sorun yol bildiğin kadarıyla sadece iştahını birazcık açabilir
Benim de 1 çıktı cnm, ultrasondaki ölçümler gayet iyi dedi doktorum, kan sonucunu bekliyoruz şimdiKızlar merhaba ikili tarama testi için bugün detaylı ultrasonda NT ölçümünü 1 mm olarak yazmış doktor sizce normal mi?
Anladım canım sağol cevap verdiğin için :)Benim de 1 çıktı cnm, ultrasondaki ölçümler gayet iyi dedi doktorum, kan sonucunu bekliyoruz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?