2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
O gaz sancısı Doğumda beter, ben çok turşu balık ve irmik helvası yedim eşim gaz yapar dedi dinlemedim, gece kramplar sancılar bir girdi bıçak kesiyor gibi ölüyorum dedim eşimle gece acile gittik balık mı yaptı diye, hamile olduğumu o gün öğrendim meğer gaz imiş tabi bunu şimdi anladım acilde doktorlar hiç birşey bilemedi bakamadılar
Gece çorapla yatıyorum çok üşüyorum ben

Afiyet olsun cnm.. ayyyy cok almissin biraz dikkat etmen lazim ilerleyen zamanda zaten durduramicaz kendimizi

Gözün aydın canım :)
Ben de bugün öğrendim, iki kere baktık pipili pipili yatıyodu :)
Kızımda 16. Haftada bile net görememiştik
Ayy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Ay ben çikolata yedim girdim hareketliydi uyudu, 2 li test içinde toktum aç gel demedi, uyuyunca tekrar çıktım çikolata ve meyve suyu yedim girdim gene hareketliydi, meyve suyu ve çikolata yiyebilirsin, çok sağol canım benim

ben normal memur olduğum için :) Ama sizin için de ne kadar geç başlatsanız o kar, doğumdan önce 8 hafta kullanmak çok akıllıca değil, öğretmenler için özel bi durum var mı bilmiyorum yaz tatiline geldiği için.

Değişmez 14Hafta iyi bi süre bence
Afiyet olsun cnm.. ayyyy cok almissin biraz dikkat etmen lazim ilerleyen zamanda zaten durduramicaz kendimizi
Edicem

Çok başıma gelmiştir ama hamileyken yaşamak başkaymış... Dediğin gibi yediklerimiz önemliymiş. Çok bulgur yemiştim bende. Hiç dikkat etmemiştim

selam kızlar bugün kontrole gittim bende..troid kontrolü için kan verdim..ikili test düşünmüyordum ama dr gel yapalım yaş faktörün var ama 1.65 nt gayet güzel birde kanını verelim dedi..olur dedim..asıl bomba probu koyar koymaz ben kalp atışı var mı heyecanı yaşarken o ben bu bebeğe kız derim dedi 11+3 olmuş miniğim sonunda sat haftası ile uyumlu hale geldi inş bundan sonra da geçecek..bu haftada %60-65 kesin konuşamıyorum ama nub dan bakınca kıza benziyor dedi..olamaz ben erkek hissediyorum çünkü dedim :) belki sen haklısındır 3-4 hafta sonra kesin konuşabiliriz oldu :) uyuyordu miniğim uyandırdı ayy ilk defa öyle gördüm zıp zıp eller kollar tamam da bizim ki tam şaklaban çıktı içeride bir eğlence bir eğlence ayağını yere vuruyor hoop zıplıyor kayklaydan kayar gibi aşağıya kayıyor tekrar vurup tekrar zıplayıp kayıyor dr da eşimde bende gülmekten öldük yandık biz bu ne hareket dedik adam (ya da kızçe ) içeride eğlence kurmuş kendine..biz dışarıda bulantılar vay efendim kasık ağrılar bilmem ne neyse canları sağolsun..haa birde decavit başlayalım dedi..folbiolü kesmiştim zaten..şu içinde domuz katkısı olan elevitti dimi?decavitten sıkıntısı olan yok dimi arkadaşlar?hepinizi öpüyorum selamlar annişler :)

Gülerek okudum bende yazınızı mutlu ettiniz beni :) evet domuz katkısının elevitte olduğunu söyledi arkadaşlar decavitte sorun yol bildiğin kadarıyla sadece iştahını birazcık açabilir

selam güzel annişler :) uzun zaman oldu uğramayalı. benım kı cok kötü gecıyor. çok kusuyorum doktor zofer 4 mg vermıstı ama fayda etmedı bulantılara. dun kanlı kusmaya basladım artık bogazım o derece tahriş olmuş. doktor yatıralım dedi istemedim. iki tane büyük serum taktılar kendime geldim biraz. kontrolumde ayın 14unde bebegım ıyı mı acaba cok merak edıyorum. artık hamıslıgımızn guzellıklerını yaşayalım yaa. Allahım bebeklerımızıde bızı de korusun

Kızlar merhaba ikili tarama testi için bugün detaylı ultrasonda NT ölçümünü 1 mm olarak yazmış doktor sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…