- 3 Temmuz 2014
- 142
- 100
- 123
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.581
Günaydın cnm ben girmeyi düşünüyorum ama çok erken daha. 18-23. haftalar arası bakılıyormuş. Tüm organlar ayrıntılı inceleniyor ve yarım saat kadar sürüyormuşkızlar gunaaydınnnn
detaylı ultrasona giren yada gircek olan var mı?
eşim araştırmış gidelim hem görmüş oluruz hem sağlıgı yerinde mi öğrenmiş oluruz dedi
canım çok üzüldüm. Bol bol dua et Allah'ın izniyle diğer bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallahArkadaşlar iyi geceler. Benim kanamam oldu bugün akşam. Hala devam ediyor. İkizlerden birinin kalp atışı haftalar önce durmuştu. Onun kanamasıymış. Ama yine de tedirginim risk teşkil eder dedi doktpr. Kendi doktoruma görünemedim. Kanaması olan var mıydı benim gibi olan
Rabbim hayırlı ise gönlünden geçeni versin inşallahgünaydın kızlarrr...bende cinsiyeti öğrenmek istiyoruuumm..3 yaşında kızım var. önce sağlıklı hayırlı olması tabiki ama gönlümüzden geçen bir oğluşumuz olması.. banada dua edin hazır bi sürü hamiş bulmuşken
Günaydın canımkızlar gunaaydınnnn
eşim araştırmış gidelim hem görmüş oluruz hem sağlıgı yerinde mi öğrenmiş oluruz dedi
Sinan Beyi duymadım ama Sabri Laçin i duydum oda özelde. Ben yozgattayım ama ailem çorumda orda doğum yapmak istiyorumaaaa çorumdan arkadaşlarmı var çok sevindiiimmmmmben devlette cihan toğrulda kalp atışını duymaya gittim. şimdide bu hafta cinsiyet için özel hastanedeki sinan özere gitmeyi düşünüyorum. çok tavsiye eden oldu bana.
ilk bebeğimde sabri laçine gitmiştim canım bi kere. ama bana çok soğuk geldi bi daha gitmedim. onun bilgisinide çok övüyorlar ama don birazSinan Beyi duymadım ama Sabri Laçin i duydum oda özelde. Ben yozgattayım ama ailem çorumda orda doğum yapmak istiyorum
evet canım benim oğlum da eylülde doğdu 1 temmuzda 31 haftaliktim müdürüm ilceye gitti konuştu ama 8 haftam yandı. Sadece dogum sonrası 8 hafta kullandim. Gerisi ucretsiz izin
Evet işte maalesef. Neyse olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da izin de yanıversin napalım
Ben cuma saat 3 den beri yatak döşek yatıyorum ve bildiğiniz inliyorum. Nasıl üşüttüysem artık okadar çok gaz olmuşki. Ve işin kötüsü çıkmıyo. Anasonlar, rezeneler, sıcak sular, zeytinyağları, metsil, dr hiçbirşey işe yaramadı. Ben uyuşturulmadan kürtaj oldum ne onda nede 18_19 saat süren doğumumda ağlamamıştım bukadar. Gaz okadar baskı yaptıki yumurtalıklarıma kesiyorlar diye ağlıya ağlıya öldüm. Hep derdim birkez daha diyim bu hayatta en önemli şey gaz çıkarmak. İşin özü çok dikkat etmek lazım özellikle ayağa ve bele. Bukadar kramptan sonra çocuğa bişey olacak diye aklım çıktı. Farketmiyoruz ama üşütüyo
Çok teşekkürler canım. 4 gündür sayıklıyorum Allah düşmanıma vermesin diye. Dr lar derdi gaz sancısı diyip geçmeyin bazen doğum kadar ağrılıdır diye... Yemin ediyorum bukadar acıya ağrıya krampa bi tane daha dopurmuştum
Merhaba kızlar bugün kontrolük vardı, kanama alanım tamamen yok olmuş 11+3 günlük çıktık, dr yüksek ihtimal erkek dedi pipisinide gösterdi bacaklarını açmış hopp ortada bi çıkıntı..elleriyle ayaklarıyla habire oynatıp durdu sonra birden uyuya kaldıdr öksrttü ama uyanmadı, tuvaletini yap meyve suyu iç gel dedi be gittik gene kıpır kıpır ense kalınlığı 0.8 cm dedi iyi dedi ikili test için kan verdik..hayırlısı bakalım..boyumuzda 4.65 cm
Günaydın kızlar eşim beni bu öğlen sürpriz bi yere yemeğe götürecekmiş dün gece geldiğinde yumurtladı ayyy sabaha kadar rüyamda neler yemedim acaba ben bu gidişle 100kilo giderim Doğuma bu kadar aç gözlü hiç hissetmedimşimdiden 5 kilo aldım
güzel bişey hem yarım saat bebegi izleme şansı hemde herseyine bakılcakGünaydın cnm ben girmeyi düşünüyorum ama çok erken daha. 18-23. haftalar arası bakılıyormuş. Tüm organlar ayrıntılı inceleniyor ve yarım saat kadar sürüyormuş
yaa 12. haftada cinsiyeti gördler ordan yani cok güzelmişşşGünaydın canım
Ben girdim detayliya herseyine bakılıyor kalp beyin omurilik mide mesane kollar bacaklar burun kemigi ense kalinligi plesantanin konumu vs. İkili tarama ile aynı gün olmuştu benim içi rahat ediyo insanın bi sorun çıkmayinca 12+0 haftada bakılmısti cinsiyeti de soylediler
günaydın kızlarrr...bende cinsiyeti öğrenmek istiyoruuumm..3 yaşında kızım var. önce sağlıklı hayırlı olması tabiki ama gönlümüzden geçen bir oğluşumuz olması.. banada dua edin hazır bi sürü hamiş bulmuşken
İnşallah canım allah gönlndekini verdin sağlıklA. Ne zmn kontrolün?günaydın kızlarrr...bende cinsiyeti öğrenmek istiyoruuumm..3 yaşında kızım var. önce sağlıklı hayırlı olması tabiki ama gönlümüzden geçen bir oğluşumuz olması.. banada dua edin hazır bi sürü hamiş bulmuşken
İkili testte zaten ayrıntılı bakıyorlar çoğu dr istiyor sen renkli den mi bahsediyorsun acaba onun için biraz erken 20.haftada falan istiyorlar zaten.kızlar gunaaydınnnn
Senin neydi bebiş tuttu mu teorilerGünaydın canım
Ben girdim detayliya herseyine bakılıyor kalp beyin omurilik mide mesane kollar bacaklar burun kemigi ense kalinligi plesantanin konumu vs. İkili tarama ile aynı gün olmuştu benim içi rahat ediyo insanın bi sorun çıkmayinca 12+0 haftada bakılmısti cinsiyeti de soylediler
Selam seninde 3.mü diğerlerinin cinsiyeti ne? Dilerim gönlüne göre olurYarın cinsiyetini öğrenecez inşallah ama bu gece rüyamda herkes erkek diyordu ah bu rüyalar
Benim içinde başarı en son 6.5sene önce oğlumu doğurduktan 3ay sonra 62kiloydumAyy ne güzell Maşallah kocana canım valla benim ki de pervane sabah açma almaya gitti bir tane almış ya yetmez ki dedim aç gözlülüğe bakar mısın gitti iki tane daha almışresmen açlıktan gözüm döndü işe geldim çayın olmasını zor bekledim bir tane açmayı ancak yedim tabii yağlı zaten. Akşamüzeri birini daha götürürüm ama ben böyle açlık görmedim ya 2 kilo aldım bende ki benim için büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?