2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar gunaaydınnnn

detaylı ultrasona giren yada gircek olan var mı?
eşim araştırmış gidelim hem görmüş oluruz hem sağlıgı yerinde mi öğrenmiş oluruz dedi
Günaydın cnm ben girmeyi düşünüyorum ama çok erken daha. 18-23. haftalar arası bakılıyormuş. Tüm organlar ayrıntılı inceleniyor ve yarım saat kadar sürüyormuş

Geç
canım çok üzüldüm. Bol bol dua et Allah'ın izniyle diğer bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah

kızlar gunaaydınnnn

eşim araştırmış gidelim hem görmüş oluruz hem sağlıgı yerinde mi öğrenmiş oluruz dedi
Günaydın canım
Ben girdim detayliya herseyine bakılıyor kalp beyin omurilik mide mesane kollar bacaklar burun kemigi ense kalinligi plesantanin konumu vs. İkili tarama ile aynı gün olmuştu benim içi rahat ediyo insanın bi sorun çıkmayinca 12+0 haftada bakılmısti cinsiyeti de soylediler

Kızlar günaydın 3 aylık hamilelikte uyku sorunu nedir böyle ya kafayı yicem gece uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum yarım yamalak uykum var illaki 2 defa tuvalete su içmeye kalkıyorum . Daha bunlar için çok erken değil mi ya inanın bir hamilelikle diğeri tamamen zıttı olabiliyor inandım buna oğlumda ne rahatmışım hamilelik yaşamamışım kızçe canımı okuyor son aylarda Allah yardımcım olsun

Sinan Beyi duymadım ama Sabri Laçin i duydum oda özelde. Ben yozgattayım ama ailem çorumda orda doğum yapmak istiyorum

Sinan Beyi duymadım ama Sabri Laçin i duydum oda özelde. Ben yozgattayım ama ailem çorumda orda doğum yapmak istiyorum
ilk bebeğimde sabri laçine gitmiştim canım bi kere. ama bana çok soğuk geldi bi daha gitmedim. onun bilgisinide çok övüyorlar ama don biraz

evet canım benim oğlum da eylülde doğdu 1 temmuzda 31 haftaliktim müdürüm ilceye gitti konuştu ama 8 haftam yandı. Sadece dogum sonrası 8 hafta kullandim. Gerisi ucretsiz izin

Evet işte maalesef. Neyse olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da izin de yanıversin napalım

kızlar izin 16 hafta. Normalde 8 öncesi 8 sonrası ama doktor onayı ile doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışabiliyorsunuz yani doğum sonrası için 13 hafta kalıyor. Benim doğum 14 eylül, 3 hafta öncesi 31 ağustos yapıyor. Yani resmi doğum iznimi bi aksilik olmazsa o zaman başlatacağım. Zaten bir hafta öncesi kurban bayramı, yani 17 ağustosta doğuma 4 hafta kala bırakmış olacağım. 13 hafta sonrası işe başlama da 17 Aralık oluyor.

Ay canımm vallla onu da yaşadım yanii böbrek ağrısı diyorlar ya herhalde gaz sancısı ile denktir hayatımda öyle birşey yaşamadım 2 hafta kadar önce öyle bir sancım tuttu akşam dedim ölüyorum karnımdan göğsüme kadar bağırdım resmen dedim çocuk gidiyor herhalde öyle bir sancı 15 dk sürdü benim ama yetti yani sonralarda da oldu ama o kadar değil ayaklarımda çift çorap var ama üşütüyorum galiba dün hep o tarafta sancım vardı sadece bir yer sol taraf ama bugün yok çok şükür Cuma günü doktora gidip iyi olduğunu görsem de rahatlasam

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah cinsiyet öğrenenler kervanına sende katıldın bende görsem keşke cuma günü ben çikolata falan mı yesem girmeden ya hareketli olsun biraz doktor ikili test kanı için aç olursan iyi olur dedi sordum da ama çikolatan da birşey olmaz dimi.

Ayy ne güzell Maşallah kocana canım valla benim ki de pervane sabah açma almaya gitti bir tane almış ya yetmez ki dedim aç gözlülüğe bakar mısın gitti iki tane daha almış resmen açlıktan gözüm döndü işe geldim çayın olmasını zor bekledim bir tane açmayı ancak yedim tabii yağlı zaten. Akşamüzeri birini daha götürürüm ama ben böyle açlık görmedim ya 2 kilo aldım bende ki benim için büyük başarı

Günaydın cnm ben girmeyi düşünüyorum ama çok erken daha. 18-23. haftalar arası bakılıyormuş. Tüm organlar ayrıntılı inceleniyor ve yarım saat kadar sürüyormuş
güzel bişey hem yarım saat bebegi izleme şansı hemde herseyine bakılcak

yaa 12. haftada cinsiyeti gördler ordan yani cok güzelmişşş

Gunaydın kızlar herkeze ıyı saglıklı gunler olsun inş hee bıde ıstahların acıldıgı bulantıların bıttıgı sabah kalkınca kusulmayan günlerde gelsın artık inş kızımda 21. Haftada renklı ye gırmıstım aman Allahım o ne güzel bır duyguydu 20 dakıka kadar sürdü inanırmısın idarar torbasındakı cıse varana kadar gösterdi dr ordan cıkınca ben kızıma aşık oldum die die gezdim... bıde soyle bı anım oldu orda acayıp kendıme benzetmıstım bu ne dedım ya resmen kucuk ben sok olmustum aaaa sonra bı dogdu babasının kopyası bi kız

Yani cinsiyetler artık belli bebiş gösterirse ve kordon da bacak arasında değilse öğrenirsin sen de :) ama kızsa zor öğrenirsin ve kozsa ha bu hafta gitmişsin ha haftaya, farketmez :)

Daha önce yazıştık mı senle hatırlamıyorum kızlarımızın yaşı ve ikinci bebişlerin doğum tarihleri aynıymış bizim
Ben dün oğlum olucağını öğrendim inş senin de gönlüne göre olur canım

İnşallah canım allah gönlndekini verdin sağlıklA. Ne zmn kontrolün?
kızlar gunaaydınnnn

İkili testte zaten ayrıntılı bakıyorlar çoğu dr istiyor sen renkli den mi bahsediyorsun acaba onun için biraz erken 20.haftada falan istiyorlar zaten.
Senin neydi bebiş tuttu mu teoriler
Yarın cinsiyetini öğrenecez inşallah ama bu gece rüyamda herkes erkek diyordu ah bu rüyalar
Selam seninde 3.mü diğerlerinin cinsiyeti ne? Dilerim gönlüne göre olur
Benim içinde başarı en son 6.5sene önce oğlumu doğurduktan 3ay sonra 62kiloydum benim standart hep 55civarları oldum. Bunda kocamda sağolsun sürekli yer içer gezer haldeyiz. Bende hiç dur demiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…