2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yahu herkes yok zıpladı yok etti falan yazıyor bizimkinde hiç belli olmuyor yaa ultrason cihazı kötü heralde mahrum kaldığım için üzülmeye başladım şu an

Kızlar 11.haftam doldu bugün bu haftaya kadar fazla mide bulantısı yaşamayan ben dünden beri kusmaya başladım. Var mı benim gibi olan. Sizlerin bulantısı geçmeye başladı benim ki yeni mi başlıyor acaba olabilir mi böyle bişey

Oluyor canım ben ilk öğrendiğimde başlamıştı 9 haftaya kadar devan etti sonra biraz kesildi çok ara ara oluyordu ama bu ara tekrar başladı özellikle yemekhanede yemek yedikten sonra yemeğin ortasında ya da yemeğin bitince miden bulanıyor ki yemeği de bitiremiyorum zaten içim karışmaya başlıyor normalde çıkarmıyordum ama bugün çıkardım mesela tekrar başlayabiliyor demek ki

Cok gecmis olsun gözlerim doldu resmen okurken.. ceşit çeşit şikayetler yaşiyoruz hepimiz, mücadele ediyoruz.. ağrılar içinde işe giderken karnıma dokunuyorum ve ben mücadele ediyorum nolur sen de dayan sıkı sıkı tutun yavrum diyorum... Allah inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize canlar

Başından beri bulantısı olanlara Allah yardım etsin. Çok zormuş böyle bütün enerjim çekildi sanki

Lierac Phytolastil Gel 200 ml Çatlak Jeli almayı düşünen varsa madam10 da 84,90 a düşmüş, daha önce kozmetik ürünler almıştım sıkıntı olmamıştı.

Eklentiler

• upload_2018-3-6_15-31-19.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 108

Tecrubem yok her seyi yeni yeni yasiyorum ama üşütmüş de olabilir misin canım ☹ gecmis olsun

selam güzel eylül annişleriuzun zamandır yazmaya fırsat bulamasamda genelde okumaya çalışıyorumbizde bugün itibariyle 11+1 oldukrabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
en son geçen hafta kontrole gitmiştik bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallah,eşimde bende öyle tuhaf oldukkiçok şükür haftasıylada uyumlu tek sorunumuz daha öncede söylemiştim yaklaşık 9 cm olan miyomumdoktora nelere hazırlıklı olmalıyım dedim,anne karnında ölebilir,kanaman çok olabilir yada düşük olabilir dedi ama tabi hiçbiri olmayabilirde dedi,Rabbime emanetiz şu ana kadar çok şükür fiziksel h,içbir sıkıntı yaşamadım,ne mide bulantısı ne başka bişi inş. hep böyle devam eder sağ salim kavuşurum yavruma

bu arada çorumdan yazan arkadaşlar olmuş ben özel hastanede sinan beye gidiyorum,2 kuzenim 2 arkadaşım hepsi de 2 şer doğum yaptılar ve sinan beye gittiler cerrahlığı on numaradır hepside çok memnundu,üstelik ultrason cihazı 1.sınıf,renkli ultrson ben kesinlikle tavsiye ederim

Rabbim yardımcın olsun inşallah hep güzel şeyler olur sağ salim alırsın kucağına

Reactions: T_N

amin canım inşallah. bir de işe gidiyoruz bu halde öyle zormuş ki yavrum iyi olsun da ben çekmeye razıyım. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

dünde beş saat ayaktaydım derste bugünde beş saat ayaktayım ders 6 'da bitecek. Bel ve karın ağrısında ölüyorum dün saat 9'da uyudum bugünde kesin öyle olacak

Bende 11+2 de gittim ayaklarını havada zayıfça sallıyordu takla gösterisi göremedik kendi çapında birşeyler yapıyordu bizimkide çılgın değil
Yahu herkes yok zıpladı yok etti falan yazıyor bizimkinde hiç belli olmuyor yaa ultrason cihazı kötü heralde mahrum kaldığım için üzülmeye başladım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…