- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.601
Seninde mi 3.Daha önce yazıştık mı senle hatırlamıyorum kızlarımızın yaşı ve ikinci bebişlerin doğum tarihleri aynıymış bizim
Ben dün oğlum olucağını öğrendim inş senin de gönlüne göre olur canım
Cnm kesın dedıyse güven druna kızımda banada kıza beziyo dedi sonra yok yok kesin bu kız dedi... bence aklını bulandırmasın benim fikrim abartma tabi ama öyle bi iki parça birşey alabilirsinKızlar biz ikili için gittiğimizde bebek 13+6 çıktı ve doktor 10 dakika uğraştı bacak arasını görmek için kesin ve net olarak gördük bacak arasını hatta ultrason resmini bile verdi ve kız bebek dedi kesin. Değişmez dimi ya bu durum çok kesin konuştu ama hiç bişi alamıyoruz bir sonraki kontrolde 18. haftada olucam ozamana kadar beklesekmi alsakmı birşeyler :))))
Canım çok ağrıyorsa al parol bende başım çok ağrırken içmiştim doktorum içebilirsin demiştiKızlar başım kulağım cok ağrıyor bir tane parol alsam mı kullanan oldu mu
Gerekmedi cnm ama dayanılmayacak agrım olasıydı gerekseydi alırdım yani... bıraz rahat olup pimpiriklenmeyi abartmamız lazım vallahi rahat anneler catır cutur doguruyorKızlar başım kulağım cok ağrıyor bir tane parol alsam mı kullanan oldu mu
zaten abartmayacam ama içimden pembiş bişiler almak geçiyor :))Cnm kesın dedıyse güven druna kızımda banada kıza beziyo dedi sonra yok yok kesin bu kız dedi... bence aklını bulandırmasın benim fikrim abartma tabi ama öyle bi iki parça birşey alabilirsin
evet yazışmıştık bende ordan biliyorum seni canımDaha önce yazıştık mı senle hatırlamıyorum kızlarımızın yaşı ve ikinci bebişlerin doğum tarihleri aynıymış bizim
Ben dün oğlum olucağını öğrendim inş senin de gönlüne göre olur canım
Al cnm al bence kasma kendımı fıslerını atma olurda erkek derse dr gıder degıstırırsın heryerde oyle bır hakkın var sonuctazaten abartmayacam ama içimden pembiş bişiler almak geçiyor :))
İşte aynen anlattığın gibi canım. Cumadan beri çekiyorum. Bugün çok şükür biraz daha iyiyim. Bebeğe baktılar iyi şükür. O kramplar saatler sürdü.... Doğumda bukadar ağlamamıştım. Bu korkuyla ağustosta yün ceketle otururum vallaAy canımm vallla onu da yaşadım yanii böbrek ağrısı diyorlar ya herhalde gaz sancısı ile denktir hayatımda öyle birşey yaşamadım 2 hafta kadar önce öyle bir sancım tuttu akşam dedim ölüyorum karnımdan göğsüme kadar bağırdım resmen dedim çocuk gidiyor herhalde öyle bir sancı 15 dk sürdü benim ama yetti yani sonralarda da oldu ama o kadar değil ayaklarımda çift çorap var ama üşütüyorum galiba dün hep o tarafta sancım vardı sadece bir yer sol taraf ama bugün yok çok şükür Cuma günü doktora gidip iyi olduğunu görsem de rahatlasam
sağolasın kuzumm... bu cumartesi giderim sanırım bende artık 12+6 filan oluyorum o zamanİnşallah canım allah gönlndekini verdin sağlıklA. Ne zmn kontrolün?
İkili testte zaten ayrıntılı bakıyorlar çoğu dr istiyor sen renkli den mi bahsediyorsun acaba onun için biraz erken 20.haftada falan istiyorlar zaten.
Senin neydi bebiş tuttu mu teoriler
Selam seninde 3.mü diğerlerinin cinsiyeti ne? Dilerim gönlüne göre olur
Benim içinde başarı en son 6.5sene önce oğlumu doğurduktan 3ay sonra 62kiloydumbenim standart hep 55civarları oldum. Bunda kocamda sağolsun sürekli yer içer gezer haldeyiz. Bende hiç dur demiyorum kendime
S
Benim içinde başarı en son 6.5sene önce oğlumu doğurduktan 3ay sonra 62kiloydumbenim standart hep 55civarları oldum. Bunda kocamda sağolsun sürekli yer içer gezer haldeyiz. Bende hiç dur demiyorum kendime
Canim ben corum ozel hastanesine gidiyorum ikinci hamileligim kizim da da ayni doktora gittik cok memnunum sabri lacin dr
Daha iyiyim canım çok sagol. Heralde cuma bir kontrole giderim.Üstteki anketi diyorlar da orası sadece bizim grup mu??? Yani ikiz Kızı , bir oğlu bir kızı olan kim ikiz? Bence genel bi anket
Şu an var mı nasıl oldun?
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın ikizlerden birini kaybetmiştik sizinki gibi, diğeri sağlıklı bir şekilde dunyaya geldi. Olumlu düşün, çok var bu tarz örnekler..Arkadaşlar iyi geceler. Benim kanamam oldu bugün akşam. Hala devam ediyor. İkizlerden birinin kalp atışı haftalar önce durmuştu. Onun kanamasıymış. Ama yine de tedirginim risk teşkil eder dedi doktpr. Kendi doktoruma görünemedim. Kanaması olan var mıydı benim gibi olan
20. hftda oluyor dıye bılıyorum.kızlar gunaaydınnnn
detaylı ultrasona giren yada gircek olan var mı?
eşim araştırmış gidelim hem görmüş oluruz hem sağlıgı yerinde mi öğrenmiş oluruz dedi
31 Ağustos öncesındeki izinler yanıyor yaz tatılıne geldiği için.kızlar izin 16 hafta. Normalde 8 öncesi 8 sonrası ama doktor onayı ile doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışabiliyorsunuz yani doğum sonrası için 13 hafta kalıyor. Benim doğum 14 eylül, 3 hafta öncesi 31 ağustos yapıyor. Yani resmi doğum iznimi bi aksilik olmazsa o zaman başlatacağım. Zaten bir hafta öncesi kurban bayramı, yani 17 ağustosta doğuma 4 hafta kala bırakmış olacağım. 13 hafta sonrası işe başlama da 17 Aralık oluyor.
Beklemeni tavsıye ederım. Değişebiliyor o aylarda.Kızlar biz ikili için gittiğimizde bebek 13+6 çıktı ve doktor 10 dakika uğraştı bacak arasını görmek için kesin ve net olarak gördük bacak arasını hatta ultrason resmini bile verdi ve kız bebek dedi kesin. Değişmez dimi ya bu durum çok kesin konuştu ama hiç bişi alamıyoruz bir sonraki kontrolde 18. haftada olucam ozamana kadar beklesekmi alsakmı birşeyler :))))
Ben kullandım 3-4 sefer. Bu gebeliğimde hastalık rekoruna gidıyorum maalesef. Dr ağrı çekeceğine kullan dedi bana. Sonuçta altı üstü parol.Kızlar başım kulağım cok ağrıyor bir tane parol alsam mı kullanan oldu mu
Teşekkür ederim canım Sabri beyi duydumCanim ben corum ozel hastanesine gidiyorum ikinci hamileligim kizim da da ayni doktora gittik cok memnunum sabri lacin dr
canım koysana foto, biz de görelim :)Kızlar biz ikili için gittiğimizde bebek 13+6 çıktı ve doktor 10 dakika uğraştı bacak arasını görmek için kesin ve net olarak gördük bacak arasını hatta ultrason resmini bile verdi ve kız bebek dedi kesin. Değişmez dimi ya bu durum çok kesin konuştu ama hiç bişi alamıyoruz bir sonraki kontrolde 18. haftada olucam ozamana kadar beklesekmi alsakmı birşeyler :))))
Canım çok alemsinGunaydın kızlar herkeze ıyı saglıklı gunler olsun inşhee bıde ıstahların acıldıgı bulantıların bıttıgı sabah kalkınca kusulmayan günlerde gelsın artık inş kızımda 21. Haftada renklı ye gırmıstım aman Allahım o ne güzel bır duyguydu 20 dakıka kadar sürdü inanırmısın idarar torbasındakı cıse varana kadar gösterdi dr ordan cıkınca ben kızıma aşık oldum die die gezdim... bıde soyle bı anım oldu orda acayıp kendıme benzetmıstım bu ne dedım ya resmen kucuk ben sok olmustum aaaa sonra bı dogdu babasının kopyası bi kız
Canım erkek bebek deyince kesin değişmiyormuş genel de ama kızlar da yanılma payı olabilir bence. Bir de ikili testte kan vermedin mi orda da belli oluyor cinsiyet.Kızlar biz ikili için gittiğimizde bebek 13+6 çıktı ve doktor 10 dakika uğraştı bacak arasını görmek için kesin ve net olarak gördük bacak arasını hatta ultrason resmini bile verdi ve kız bebek dedi kesin. Değişmez dimi ya bu durum çok kesin konuştu ama hiç bişi alamıyoruz bir sonraki kontrolde 18. haftada olucam ozamana kadar beklesekmi alsakmı birşeyler :))))
Sezeryan oldu tersti kizim donmedi Allah in izniyle hic bi sıkıntim olmadi enfeksiyon falan gayette ameliyat sirasinda rahatlattilarTeşekkür ederim canım Sabri beyi duydum
Sezeryan mı normal doğum mu sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?