• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
selam kızlar bugün kontrole gittim bende..troid kontrolü için kan verdim..ikili test düşünmüyordum ama dr gel yapalım yaş faktörün var ama 1.65 nt gayet güzel birde kanını verelim dedi..olur dedim..asıl bomba probu koyar koymaz ben kalp atışı var mı heyecanı yaşarken o ben bu bebeğe kız derim dedi :KK70: 11+3 olmuş miniğim sonunda sat haftası ile uyumlu hale geldi inş bundan sonra da geçecek..bu haftada %60-65 kesin konuşamıyorum ama nub dan bakınca kıza benziyor dedi..olamaz ben erkek hissediyorum çünkü dedim :) belki sen haklısındır 3-4 hafta sonra kesin konuşabiliriz oldu :) uyuyordu miniğim uyandırdı ayy ilk defa öyle gördüm zıp zıp eller kollar tamam da bizim ki tam şaklaban çıktı içeride bir eğlence bir eğlence ayağını yere vuruyor hoop zıplıyor kayklaydan kayar gibi aşağıya kayıyor tekrar vurup tekrar zıplayıp kayıyor :KK70: dr da eşimde bende gülmekten öldük yandık biz bu ne hareket dedik :KK70: adam (ya da kızçe :KK66: ) içeride eğlence kurmuş kendine..biz dışarıda bulantılar vay efendim kasık ağrılar bilmem ne :KK70: neyse canları sağolsun..haa birde decavit başlayalım dedi..folbiolü kesmiştim zaten..şu içinde domuz katkısı olan elevitti dimi?decavitten sıkıntısı olan yok dimi arkadaşlar?hepinizi öpüyorum selamlar annişler :)
Yahu herkes yok zıpladı yok etti falan yazıyor bizimkinde hiç belli olmuyor yaa ultrason cihazı kötü heralde mahrum kaldığım için üzülmeye başladım şu an:duduk:

Kızlar 11.haftam doldu bugün bu haftaya kadar fazla mide bulantısı yaşamayan ben dünden beri kusmaya başladım. Var mı benim gibi olan. Sizlerin bulantısı geçmeye başladı benim ki yeni mi başlıyor acaba olabilir mi böyle bişey :KK43:

Kızlar 11.haftam doldu bugün bu haftaya kadar fazla mide bulantısı yaşamayan ben dünden beri kusmaya başladım. Var mı benim gibi olan. Sizlerin bulantısı geçmeye başladı benim ki yeni mi başlıyor acaba olabilir mi böyle bişey :KK43:

Oluyor canım ben ilk öğrendiğimde başlamıştı 9 haftaya kadar devan etti sonra biraz kesildi çok ara ara oluyordu ama bu ara tekrar başladı özellikle yemekhanede yemek yedikten sonra yemeğin ortasında ya da yemeğin bitince miden bulanıyor ki yemeği de bitiremiyorum zaten içim karışmaya başlıyor normalde çıkarmıyordum ama bugün çıkardım mesela tekrar başlayabiliyor demek ki

selam güzel annişler :) uzun zaman oldu uğramayalı. benım kı cok kötü gecıyor. çok kusuyorum doktor zofer 4 mg vermıstı ama fayda etmedı bulantılara. dun kanlı kusmaya basladım artık bogazım o derece tahriş olmuş. doktor yatıralım dedi istemedim. iki tane büyük serum taktılar kendime geldim biraz. kontrolumde ayın 14unde bebegım ıyı mı acaba cok merak edıyorum. artık hamıslıgımızn guzellıklerını yaşayalım yaa. Allahım bebeklerımızıde bızı de korusun :anneadayı::nazar:

Cok gecmis olsun gözlerim doldu resmen okurken.. ceşit çeşit şikayetler yaşiyoruz hepimiz, mücadele ediyoruz.. ağrılar içinde işe giderken karnıma dokunuyorum ve ben mücadele ediyorum nolur sen de dayan sıkı sıkı tutun yavrum diyorum... Allah inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize canlar

Oluyor canım ben ilk öğrendiğimde başlamıştı 9 haftaya kadar devan etti sonra biraz kesildi çok ara ara oluyordu ama bu ara tekrar başladı özellikle yemekhanede yemek yedikten sonra yemeğin ortasında ya da yemeğin bitince miden bulanıyor ki yemeği de bitiremiyorum zaten içim karışmaya başlıyor normalde çıkarmıyordum ama bugün çıkardım mesela tekrar başlayabiliyor demek ki
Başından beri bulantısı olanlara Allah yardım etsin. Çok zormuş böyle bütün enerjim çekildi sanki :(

Lierac Phytolastil Gel 200 ml Çatlak Jeli almayı düşünen varsa madam10 da 84,90 a düşmüş, daha önce kozmetik ürünler almıştım sıkıntı olmamıştı.

Eklentiler

• upload_2018-3-6_15-31-19.webp
    upload_2018-3-6_15-31-19.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 107

Tecrubem yok her seyi yeni yeni yasiyorum ama üşütmüş de olabilir misin canım ☹ gecmis olsun

selam güzel eylül annişleri:anneadayı::anneadayı:uzun zamandır yazmaya fırsat bulamasamda genelde okumaya çalışıyorum:KK68:bizde bugün itibariyle 11+1 olduk:anne:rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş:anneadayı:
en son geçen hafta kontrole gitmiştik bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallah,eşimde bende öyle tuhaf oldukki:KK42:çok şükür haftasıylada uyumlu tek sorunumuz daha öncede söylemiştim yaklaşık 9 cm olan miyomum:KK42::KK42:doktora nelere hazırlıklı olmalıyım dedim,anne karnında ölebilir,kanaman çok olabilir yada düşük olabilir dedi ama tabi hiçbiri olmayabilirde dedi,Rabbime emanetiz şu ana kadar çok şükür fiziksel h,içbir sıkıntı yaşamadım,ne mide bulantısı ne başka bişi inş. hep böyle devam eder sağ salim kavuşurum yavruma:anne:

bu arada çorumdan yazan arkadaşlar olmuş ben özel hastanede sinan beye gidiyorum,2 kuzenim 2 arkadaşım hepsi de 2 şer doğum yaptılar ve sinan beye gittiler cerrahlığı on numaradır hepside çok memnundu,üstelik ultrason cihazı 1.sınıf,renkli ultrson ben kesinlikle tavsiye ederim:KK68::KK68:

selam güzel eylül annişleri:anneadayı::anneadayı:uzun zamandır yazmaya fırsat bulamasamda genelde okumaya çalışıyorum:KK68:bizde bugün itibariyle 11+1 olduk:anne:rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş:anneadayı:
en son geçen hafta kontrole gitmiştik bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallah,eşimde bende öyle tuhaf oldukki:KK42:çok şükür haftasıylada uyumlu tek sorunumuz daha öncede söylemiştim yaklaşık 9 cm olan miyomum:KK42::KK42:doktora nelere hazırlıklı olmalıyım dedim,anne karnında ölebilir,kanaman çok olabilir yada düşük olabilir dedi ama tabi hiçbiri olmayabilirde dedi,Rabbime emanetiz şu ana kadar çok şükür fiziksel h,içbir sıkıntı yaşamadım,ne mide bulantısı ne başka bişi inş. hep böyle devam eder sağ salim kavuşurum yavruma:anne:

bu arada çorumdan yazan arkadaşlar olmuş ben özel hastanede sinan beye gidiyorum,2 kuzenim 2 arkadaşım hepsi de 2 şer doğum yaptılar ve sinan beye gittiler cerrahlığı on numaradır hepside çok memnundu,üstelik ultrason cihazı 1.sınıf,renkli ultrson ben kesinlikle tavsiye ederim:KK68::KK68:
Rabbim yardımcın olsun inşallah hep güzel şeyler olur sağ salim alırsın kucağına

• Beğen
Reactions: T_N
Cok gecmis olsun gözlerim doldu resmen okurken.. ceşit çeşit şikayetler yaşiyoruz hepimiz, mücadele ediyoruz.. ağrılar içinde işe giderken karnıma dokunuyorum ve ben mücadele ediyorum nolur sen de dayan sıkı sıkı tutun yavrum diyorum... Allah inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize canlar

amin canım inşallah. bir de işe gidiyoruz bu halde öyle zormuş ki yavrum iyi olsun da ben çekmeye razıyım. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

dünde beş saat ayaktaydım derste bugünde beş saat ayaktayım ders 6 'da bitecek. Bel ve karın ağrısında ölüyorum dün saat 9'da uyudum bugünde kesin öyle olacak :(

Bende 11+2 de gittim ayaklarını havada zayıfça sallıyordu takla gösterisi göremedik kendi çapında birşeyler yapıyordu bizimkide çılgın değil :KK48:
Yahu herkes yok zıpladı yok etti falan yazıyor bizimkinde hiç belli olmuyor yaa ultrason cihazı kötü heralde mahrum kaldığım için üzülmeye başladım şu an:duduk:

Back
X