• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar biz ikili için gittiğimizde bebek 13+6 çıktı ve doktor 10 dakika uğraştı bacak arasını görmek için kesin ve net olarak gördük bacak arasını hatta ultrason resmini bile verdi ve kız bebek dedi kesin. Değişmez dimi ya bu durum çok kesin konuştu ama hiç bişi alamıyoruz bir sonraki kontrolde 18. haftada olucam ozamana kadar beklesekmi alsakmı birşeyler :))))

Kızlar biz ikili için gittiğimizde bebek 13+6 çıktı ve doktor 10 dakika uğraştı bacak arasını görmek için kesin ve net olarak gördük bacak arasını hatta ultrason resmini bile verdi ve kız bebek dedi kesin. Değişmez dimi ya bu durum çok kesin konuştu ama hiç bişi alamıyoruz bir sonraki kontrolde 18. haftada olucam ozamana kadar beklesekmi alsakmı birşeyler :))))
Cnm kesın dedıyse güven druna kızımda banada kıza beziyo dedi sonra yok yok kesin bu kız dedi... bence aklını bulandırmasın benim fikrim abartma tabi ama öyle bi iki parça birşey alabilirsin

Kızlar başım kulağım cok ağrıyor bir tane parol alsam mı kullanan oldu mu
Gerekmedi cnm ama dayanılmayacak agrım olasıydı gerekseydi alırdım yani... bıraz rahat olup pimpiriklenmeyi abartmamız lazım vallahi rahat anneler catır cutur doguruyor

Daha önce yazıştık mı senle hatırlamıyorum kızlarımızın yaşı ve ikinci bebişlerin doğum tarihleri aynıymış bizim :KK76:
Ben dün oğlum olucağını öğrendim inş senin de gönlüne göre olur canım :anneadayı:
evet yazışmıştık bende ordan biliyorum seni canım

Ay canımm vallla onu da yaşadım yanii böbrek ağrısı diyorlar ya herhalde gaz sancısı ile denktir hayatımda öyle birşey yaşamadım 2 hafta kadar önce öyle bir sancım tuttu akşam dedim ölüyorum karnımdan göğsüme kadar bağırdım resmen dedim çocuk gidiyor herhalde öyle bir sancı 15 dk sürdü benim ama yetti yani sonralarda da oldu ama o kadar değil ayaklarımda çift çorap var ama üşütüyorum galiba dün hep o tarafta sancım vardı sadece bir yer sol taraf ama bugün yok çok şükür Cuma günü doktora gidip iyi olduğunu görsem de rahatlasam
İşte aynen anlattığın gibi canım. Cumadan beri çekiyorum. Bugün çok şükür biraz daha iyiyim. Bebeğe baktılar iyi şükür. O kramplar saatler sürdü.... Doğumda bukadar ağlamamıştım. Bu korkuyla ağustosta yün ceketle otururum valla

İnşallah canım allah gönlndekini verdin sağlıklA. Ne zmn kontrolün?

İkili testte zaten ayrıntılı bakıyorlar çoğu dr istiyor sen renkli den mi bahsediyorsun acaba onun için biraz erken 20.haftada falan istiyorlar zaten.

Senin neydi bebiş tuttu mu teoriler

Selam seninde 3.mü diğerlerinin cinsiyeti ne? Dilerim gönlüne göre olur

Benim içinde başarı en son 6.5sene önce oğlumu doğurduktan 3ay sonra 62kiloydum:KK43: benim standart hep 55civarları oldum. Bunda kocamda sağolsun sürekli yer içer gezer haldeyiz. Bende hiç dur demiyorum kendime :KK47:
sağolasın kuzumm... bu cumartesi giderim sanırım bende artık 12+6 filan oluyorum o zaman

S

Benim içinde başarı en son 6.5sene önce oğlumu doğurduktan 3ay sonra 62kiloydum:KK43: benim standart hep 55civarları oldum. Bunda kocamda sağolsun sürekli yer içer gezer haldeyiz. Bende hiç dur demiyorum kendime :KK47:

Ben kısa boyluyum canım boyum 1.48. Senelerce 37 kiloydum üstünü hiç görmedim komik bir rakam değil mi. Sonra yazın dondurulmuş transferim olacaktı kastım yedim 40 kiloyu gördüm sonra o kimyasal oldu yine 39 kiloya düştüm sonra tekrar tedavi başladı hamile kaldığımda 40 kiloydum. O 1 ayı saymamam lazım aslında çünkü zaten öğrendiğimde son regl den sayıldığı için 1 aylık kadardım 4 haftalıktım geçen iki ayda da 2 kilo aldım ve 42 yi gördüm dün akşam.

Arkadaşlar iyi geceler. Benim kanamam oldu bugün akşam. Hala devam ediyor. İkizlerden birinin kalp atışı haftalar önce durmuştu. Onun kanamasıymış. Ama yine de tedirginim risk teşkil eder dedi doktpr. Kendi doktoruma görünemedim. Kanaması olan var mıydı benim gibi olan
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın ikizlerden birini kaybetmiştik sizinki gibi, diğeri sağlıklı bir şekilde dunyaya geldi. Olumlu düşün, çok var bu tarz örnekler..

kızlar gunaaydınnnn

detaylı ultrasona giren yada gircek olan var mı?
eşim araştırmış gidelim hem görmüş oluruz hem sağlıgı yerinde mi öğrenmiş oluruz dedi
20. hftda oluyor dıye bılıyorum.

kızlar izin 16 hafta. Normalde 8 öncesi 8 sonrası ama doktor onayı ile doğumdan 3 hafta öncesine kadar çalışabiliyorsunuz yani doğum sonrası için 13 hafta kalıyor. Benim doğum 14 eylül, 3 hafta öncesi 31 ağustos yapıyor. Yani resmi doğum iznimi bi aksilik olmazsa o zaman başlatacağım. Zaten bir hafta öncesi kurban bayramı, yani 17 ağustosta doğuma 4 hafta kala bırakmış olacağım. 13 hafta sonrası işe başlama da 17 Aralık oluyor.
31 Ağustos öncesındeki izinler yanıyor yaz tatılıne geldiği için.

Beklemeni tavsıye ederım. Değişebiliyor o aylarda.

Kızlar başım kulağım cok ağrıyor bir tane parol alsam mı kullanan oldu mu
Ben kullandım 3-4 sefer. Bu gebeliğimde hastalık rekoruna gidıyorum maalesef. Dr ağrı çekeceğine kullan dedi bana. Sonuçta altı üstü parol.

canım koysana foto, biz de görelim :)

Gunaydın kızlar herkeze ıyı saglıklı gunler olsun inş:dua: hee bıde ıstahların acıldıgı bulantıların bıttıgı sabah kalkınca kusulmayan günlerde gelsın artık inş:dondurma: kızımda 21. Haftada renklı ye gırmıstım aman Allahım o ne güzel bır duyguydu 20 dakıka kadar sürdü inanırmısın idarar torbasındakı cıse varana kadar gösterdi dr ordan cıkınca ben kızıma aşık oldum die die gezdim... bıde soyle bı anım oldu orda acayıp kendıme benzetmıstım bu ne dedım ya resmen kucuk ben sok olmustum aaaa sonra bı dogdu babasının kopyası bi kız :anne:
Canım çok alemsin :KK70:

Canım erkek bebek deyince kesin değişmiyormuş genel de ama kızlar da yanılma payı olabilir bence. Bir de ikili testte kan vermedin mi orda da belli oluyor cinsiyet.

Back
X