• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadasim sana da cok gecmis olsun psikolojik olarak da dusunmeden edemiyoruz galiba.. demek herkeste olabiliyor.. insallah cabucak gecer riskli zamanlarimizz
Teşekkürler canım. Geçecek tabi pozitif olalım ben herşeyimle Allah'a teslim oldum ona bıraktım o her zaman en hayırlısını bilir bebislerimiz Allah'a emanet :anneadayı::KK200:

Evet canım yaptırdım. Geçen hafta bugün verdim kanı. Bu hafta içinde sonuç gelecektir inşallah. Sen yaptırdın mı ?
ben yaptırma taraftayım canım, çarşamba doktoruma sorucam bakalım. benim iki kayıp olduğundan yaptırmak istiyorum, düşük bebekler incelenmedi çünkü. umarım senin de temiz çıkar :)

Iyiyim cnm bende... carsamba gunu gidicem yaptiracam canim. Kizim bugun ruyasinda gormus doktor ultrasonla bakip saglikli beyfendi geliyor demis doktor hayirlisi bakalim

Hadi hayırlısı canım benim gördüğüm pek birşey yok birkaç rüya gördüm ama cinsiyet tam görmedim eşim erkek gördü ama bakalım inşallah Cuma günü söyler.

Arkadaşlar perşembe günü kontrole gittim .

Bebeklerim 11+3 olmalıydı ama 12 haftalik cikti . Ben şu aralar kasar peynirine taktım çok yiyorum . Nette okudum hamile kadının bebeğinin gelişimini hizlandiriyormus .

Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizlerde deneyin gerçekten çok merak ediyorum . Eğer öyleyse hergun yiyekkk :))

Benim ilk 2 kontrolümde 3 gün gerideydi son komtolde 3 hafta önce tam günün yakalamıştı kaşar peynir de çok yememiştim ama düzenli yiyordum denilebilir bulantılarım vardı ama o zamanlar bir de. Aslında ilk 3 ay çok etki etmiyormuş plasenta ancak oluşuyormuş ama 3 özellikle 4 aydan sonra bebeğe kilo yapan yiyeceklere yönelmek önemli muz, ceviz, pekmez, kaşar peynir, süt bunlar tamamen bebeğe iyi gelen şeyler. Bakalım benimki ne alemde ben beyaz peynir biraz fazla yiyorum.

Benim ilk 2 kontrolümde 3 gün gerideydi son komtolde 3 hafta önce tam günün yakalamıştı kaşar peynir de çok yememiştim ama düzenli yiyordum denilebilir bulantılarım vardı ama o zamanlar bir de. Aslında ilk 3 ay çok etki etmiyormuş plasenta ancak oluşuyormuş ama 3 özellikle 4 aydan sonra bebeğe kilo yapan yiyeceklere yönelmek önemli muz, ceviz, pekmez, kaşar peynir, süt bunlar tamamen bebeğe iyi gelen şeyler. Bakalım benimki ne alemde ben beyaz peynir biraz fazla yiyorum.
Beyaz peynir bende çok yiyorum baktımda şimdi 1 haftada 400 gr peyniri bitirmişim :kk77: Burda okuduklarımdan sonra 2 gündür kaşar peyniri de yiyorum. Yarasın inşallah bebişlerimize :anneadayı::KK200:

Selam millet ben de ayrıntılı ultrasondan geldim korkuyla gittim resmen ultrasonu karnıma koyup kalp atışını görene kadar çok geriliyorum düşük geçmişimden oğlumdada öyleydi
Çok şükür bi sıkıntı yok Burdada cinsiyet söylemiyorlar biraz baktı ama görünmüyor dedş
fotoyuda yarım çekmiş
cumada kendi doktoruma gidicem 12 hafta bitti şükür artık daha rahat bi nefes alırız darısı iyi haner bekleyenlerimize oldun artık
Yavaştan ailelere söyleyeceğiz uzakta olunca saklamak kolaylıktır

ben yaptırma taraftayım canım, çarşamba doktoruma sorucam bakalım. benim iki kayıp olduğundan yaptırmak istiyorum, düşük bebekler incelenmedi çünkü. umarım senin de temiz çıkar :)
Önceki gebeliğinde düşük yaşayanlar için yaptırılması öneriliyor zaten. Bende biraz o yüzden yaptırdım diyebilirim. İnşallah güzel sonuçlar gelecek.

Kızlaaar ben de kontrolden geldim bebiş 11+3 çıktı 4.5 cm miş ikili için haftaya çağırdı cinsiyet de %80 erkek dedi bakalım ben hep kız hissediyordum hepimizin
image.webp
bebekleri sağlıklıca gelsin inşallah :anneadayı:

Kızlaaar ben de kontrolden geldim bebiş 11+3 çıktı 4.5 cm miş ikili için haftaya çağırdı cinsiyet de %80 erkek dedi bakalım ben hep kız hissediyordum hepimizin Eki Görüntüle 2119569 bebekleri sağlıklıca gelsin inşallah :anneadayı:
canım maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) o maviyle boyadığı pipisi mi yoksa :)

Tünaydın kızlar, bugün biraz mutsuzum.. kontrolden geldim. 10+2 deyim. Kanaman olmuş dedi. Dıştan olan bir şey olmadıği için bilmediğimi söyledim. Karın ağrım var ama bi kaç gündür.. daha dikkatli ol ağır kaldırma dedi.. Düşük tehdidi denilebilir dedi. O cümleyi duyunca moralim bozuldu zaten. Progestan yazdı fitil olarak kullan dedi. bu tarz bir şeyle karşilaşan oldu mu korkmali miyim gercekten
korkma canım benim kanamam ilk başta başladı rahim etrafı komple kanama vardı dışada vurmuştu progestam iğne hap kullandım 12+5 deyim neredeyse ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum yeni bıraktım

Back
X