2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar dr dan geliyorum
İkili tarama yapıldı herşey normal şükür
Kan sonucumu da yarın alıcam
Veeee bir kızım vardı şimdi bir de pipili geliyormuşşşş

Kentte hangi doktora gidiyorsun

Canım hepsini bir günde yapma. Ben hala süpürge tutmuyorum doktorum yasakladı. Eşim yada ablam yapıyor ben siliyorum sadece. Laf edecek olanlarda gelmesin evimize. Ben öyle diyorum
Aynen laf edecek olanlar gelmesin
Ama bazıları mecbur yapılmadı gerekiyor ben ailemden uzaktayim, esimde yazık sabah 7 de gidiyor akşam 7 de geliyor o da kötü bir hastalık geçirdi o yüzden kiyamiyorum hiç yeterki sağ olsun evinde olsun .. her şeye rağmen çok şükür Rabbime.

Selamünaleyküm kızlar. Bugün Dr kontrolüm var ve ikili test olacak.. Bu sonuç 1 haftada mı çıkıyor yoksa özel ve normal hastahane fark ediyor mu sonuçların erken yada geç çıkmasında.
Bende özel e gidiyorum benim 1 hafta oldu doktor hala dönüş yapmadı sanırım hastaneye ve yogunluga göre değişiyor

Ne güzel olurdu dimi
Kızına geçmiş olsun Allah şifa versin.

Merhabalar ben ağustos anneleri grubundayim ana Eylül de olabilir tabi ankara'da olan arkadaşlar hangi doktorlara gidiyorsunuz acaba ben devlette de bi doktor arıyorum takiplerimi orada da yaptırabilmek için önerebileceğiniz bi doktor var mı acaba

Canım merhaba ben Ankara Keçiören eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum Zeliha atak ve sevgi türe herkes tarafından övülen ve sevilen doktorlar bende mutlaka onlara randevu bulmaya çalışıyorum tavsiye ederim

Maşallah canım Allah hayırla sağlıkla gelmesini nasip etsin

hadi gözün aydın arkadaşımmmmmmm rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözünaydın canım

maşallah canım ya çok mutlu oldum :) sağlıkla kucağına al inşallah :)

Teşekkür ederim canlarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…