• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hanımlar, ben Kağıthane’de oturuyorum. Buralarda yada buraya yakın yerlerde önerdiğiniz Kadın Doğum Doktoru var mıdır? Ben henüz doktorumu seçemedim. Kısmetse normal doğum istiyorum, buna uygun tavsiyeleriniz varsa sevinirim. :anneadayı:
Ben Koc. unv. hastanesine gidiyorum Topkapi'da tum ekip çok güzel

Kızlar günaydın hem gribim hem de bulantılarım arttı yemek yiyemiyorum bu kadar kötü değildim gripten de olur mu bulantı

Bu arada kızlar normalde 15 ile 200arasında olması gereken demir seviyem 5 çıktı :KK43:. Hemoglobinimse 10 oda en az 12 olmaıymış. Doktor pekmez ve kırmızı et tüketmemi söyledi
Canım keçiboynuzu pekmezi ve az pişmiş dalak yiyebilirsen demir seviyen çok daha hızlı toparlanır. Geçmiş olsun. :)

Görüntü varmıydı senin

Bana yaptı tahmin dün, bundan önce oğlumuda 11+6ydı öğrendim iyi bakarsa görür bence 12hafta ideal bi zaman

Kız değil mi bu:nazar:

Bu kadar erken imkansız canım henüz 3.4cm bişey barsak hareketidir o bence

Zıbın mı kullanıyorsun sen ki, çıtçıtlı badilerin gözünü seveyim. İlk zamanlar o hevesle her dakka kıyafet değiştiriyor insan o özenerek seçtiği kıyafetleri kendi Canının üzerinde görüp hayran kalmak nasıl bi aşktırrrr:dua:

Onun psikolojik sorunları var bence egolu bi insan.

:KK48::KK24:Bendensin:KK71:

İnşallah gönlüne göre olur canım:dua:

Görüntü koy bakalım:anneadayı:
Cnm 2 hafta onceki goruntu var carsamba gidicem 2 li test yaptiricam ayrintili ultrasano giricem. Belki dedim icinize dofar tahmin yaparsiniz:KK54::21:

Canım keçiboynuzu pekmezi ve az pişmiş dalak yiyebilirsen demir seviyen çok daha hızlı toparlanır. Geçmiş olsun. :)
Sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi bir kaşık kuşburnu pekmezi, birazda üzüm yedim :D. Dalak yiyemem canım karaciğer dalak bunlarla ilgili duyduğum şehir efsanesi yüzünden yiyemem

Günaydın kızlar :) folik asite devam ediyormusunuz? Doktorum bırak artık dedi. Multivitamin yazdı. Onu kullanmaya başlayacağım. Haftada en az 2 kez balık tüket dedi. Bacak ağrılarım olduğunu söyledim günde 2-3 bardak süt tüketmeye çalış mutlaka ağrıların da azalır dedi. Bi akrabamızda hamileliği boyunca sütü çok tüketmiş hiç ağrısı olmamış demek ki etkiliyor
Canim ben 11+3. Um devam ediyorum. 12. Haftada gidicem. Canim bende evde hic balik yiyemiyirum haftada bir disari gidiyoruz. Bugunde cikicaz balik yemeye napim idare edicez artik biraz dimi:kk77::KK76::halay:

Günaydın kızlar :) folik asite devam ediyormusunuz? Doktorum bırak artık dedi. Multivitamin yazdı. Onu kullanmaya başlayacağım. Haftada en az 2 kez balık tüket dedi. Bacak ağrılarım olduğunu söyledim günde 2-3 bardak süt tüketmeye çalış mutlaka ağrıların da azalır dedi. Bi akrabamızda hamileliği boyunca sütü çok tüketmiş hiç ağrısı olmamış demek ki etkiliyor
İlk haftalar benim doktorum kendini zorlama birşeyler yemek için bebek şu an yediklerin çok önemli değil ama mutlaka süt iç demişti

Kızlar doktorum bana devit 3 damla vermisti folik asitini bitir 13. 14. Haftalarda basliyoruz dedi ama ne zamana kadar kullanacagimi söylemedi. Bu damladan kullanan var mi gebeligin sonuna kadar mi kullanacağız?

Bir de kan değerlerine idrar değerlerine tekrar bakilanlar demiri hemoglobini az çıkanlar, testi tekrar doktorunuz mu yaptırıyor siz mi talep ediyorsunuz? Yoksa ikili testteki kandan mi bakiyorlar?
Ben gebelik öncesi başladım hergün 5 damla doktorum bu şekilde kullanmamı söyledi devam ediyorum hala 11+2 oldu bugün

Sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi bir kaşık kuşburnu pekmezi, birazda üzüm yedim :KK70:. Dalak yiyemem canım karaciğer dalak bunlarla ilgili duyduğum şehir efsanesi yüzünden yiyemem
Canım efsaneyi bilmem ama zaten dr lar yemeyin diyor,yüksek a vit icerdigi icin zararlıymıs

Canim ben 11+3. Um devam ediyorum. 12. Haftada gidicem. Canim bende evde hic balik yiyemiyirum haftada bir disari gidiyoruz. Bugunde cikicaz balik yemeye napim idare edicez artik biraz dimi:kk77::KK76::halay:
Ohhh afiyet olsun canım:) balık önemli. Balık çok tüketemesem de ceviz yiyorum dedim ama balığın yeri ayrı yemeye çalış dedi.

Günaydın kızlar kahvaltımı ettim oturuyorum kociş mutfağı topluyor ben kahvaltı yapınca tekrar uykum geliyor ya. Cuma günü inşallah bebeğimi görücem o kadar merak ediyorum ki testleri de merak ediyorum. Bugün hava inanılmaz kapalı din çok güzeldi.

Ohhh afiyet olsun canım:) balık önemli. Balık çok tüketemesem de ceviz yiyorum dedim ama balığın yeri ayrı yemeye çalış dedi.
Canim ceviz hic yiyemiyirum ya agzima acayip bir acilik veriyor. Ya aslinda hic saglikli beslenmiyirum ama kizimda da boyleydim. Insallah. Duzelir kendimi kotu hissediyorum saglikli beslenemiyirum diye

Günaydın kızlar kahvaltımı ettim oturuyorum kociş mutfağı topluyor ben kahvaltı yapınca tekrar uykum geliyor ya. Cuma günü inşallah bebeğimi görücem o kadar merak ediyorum ki testleri de merak ediyorum. Bugün hava inanılmaz kapalı din çok güzeldi.
Guanydin cnm. Bende carsamba gidicem bende cok merak ediyorum insallah sagliklidirlar

Canim ceviz hic yiyemiyirum ya agzima acayip bir acilik veriyor. Ya aslinda hic saglikli beslenmiyirum ama kizimda da boyleydim. Insallah. Duzelir kendimi kotu hissediyorum saglikli beslenemiyirum diye
Cnm hiç üzülme önemli olan 4. aydan sonraki beslenme şeklin. Bir de çevremdeki bazı hamilelere bakıyorum o kadar rahatlar ki, sigara içen vs. ve o kadar rahat geçiriyorlar ki bu süreci. Hiç takılmıyorlar ne yediklerine

Sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi bir kaşık kuşburnu pekmezi, birazda üzüm yedim :KK70:. Dalak yiyemem canım karaciğer dalak bunlarla ilgili duyduğum şehir efsanesi yüzünden yiyemem
İlk gittiğim doktor kesinlikle sakatat yeme demişti bana. Bende ciğer çok sevmeme rağmen yiyemiyorum şuan ama etrafımdaki çocuklu kişilere sorduğumda hep yediklerini sorun olmadığını hatta sağlıklı olduğunu da duydum. Haftaya gidince yeni doktoruma sorucam inşallah çünkğ ciğer yemek istiyorum :mad:

İlk gittiğim doktor kesinlikle sakatat yeme demişti bana. Bende ciğer çok sevmeme rağmen yiyemiyorum şuan ama etrafımdaki çocuklu kişilere sorduğumda hep yediklerini sorun olmadığını hatta sağlıklı olduğunu da duydum. Haftaya gidince yeni doktoruma sorucam inşallah çünkğ ciğer yemek istiyorum :mad:
Canım ben çok canım çektiğinde yiyorum. Ama az bir şey.

Back
X