2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kilo dediğin nedir gelir gider amaannn hepimizin duası aynı bebekler sağlıklı olsnda gerisi hallolur

Canım sen şimdiden garantiledin heralde normal doğumu:) çok korktuğun şeyle inşallah karşılaşmazsın ama karşılaşacak olanları da daha fazla korkutma istersen.
keşke garantileyebilsek herkes ne istiyosa öyle olsa :)
ama benimki korkutma değil duydugumu söyledim sadece ay cok canı yanıyomş vs de demedim hissediyomşssn dedm
korkutmk istemem tabiki doktorlara güvenip bizim için ne daha iyiyse onu yapıcaz

Geçmiş olsun canım. Bi arkadaşımda da kaşıntı olmustu gebelikten karaciğer enzimleri yükselmiş bir nevi alerji ama bunun ilacı yok sabredeceksin demişti doktor. sonra kendiliginden geçmişti

Hamileliğimden beri hiç belirti yaşamadım 11 haftadan sonra çıktı benim çok ufak bi göbeğim korkma yani belirtiler çokta önemli değil ben hiç yaşamadım ama yaşayanlarında yavaş yavaş azalıyo diyo biliyorum

Gittim canım ya vitaminin içindeki birşeye alerjim varmış yada bebeği vücudun tehdit olarak gördüğü karaciğerin fazla enzim salgıladığı bir durum varmış. Kan verdim yarın gidicez bakalım
Benim de kasiniyor şiddetli değil ama ilkte böyle değildim göbeğimde çıkmadı anlamadım buranın suları çok kireçli kurutuyor ama hamilelikten önce yoktu Pazartesi sorarım artık

Alttaki resimde altta bi çıkıntı var o ne peki canım güzel haberler almana sevindim inşallah gönlünden geçen olur diyelim o zaman

Bende de ayni durum. Doktor ayda bi en erken cagiriyo kendisini sevmesem degistircem ama iyi bi doktor. Resmen sabretmeyi ögrendim benim de 10 günüm kaldi hayirlisiyla

Ben tüp bebekten dolayı sezeryan olucam çok isterdim normal doğum yapmayı ama riske atmıyorlar birde minyonum ben muhtemelen çatında dardır zaten dedi napalım o günleri göreyim de inşallah
Minyonsan veya baska durumlar varsa sezeryan belki dogrudur ama tüp bebek olunca sezeryan yapilmasi cok enteresan geldi. Yani tüp bebek tuttuktan sonra tedavi ile yada tedavisiz ayni durumdayiz diye biliyordum.

Yurtdisindan yazan benim canim. Gercekten de ilk randevum 7.haftada oldu yani hamile oldugumu ögrendikten itibaren 1ay boyunca bekledim. Ve ilk girdigim ultrason sadece 1 dk sürdü. Burdaki doktorlar ultrasonun zararli oldugunu, ters bi durum hissedersek belki extra kontrole gelincegini söylüyorlar. Onun disinda 3 ila 5defa ultrasona giriliyor. Bazen özeniyorum burdaki arkadaslara haftada bir giden var 2haftada giden var. Ne güzel sik sik görüyolar bebislerini diyorum bazen de diyorum belki de fazla strese giriyorlar. Herkes bulundugu sartlara uymak durumunda iste

Sanirim bu grupta midesi bu kadar berbat olan sensin. Valla Allah kolaylik versin. Bende de bulanti hissi oldugu icin anlamaya calisiyorum ama yine de seninki cok zor.

Ben de öyle diyordum şimdi kendime sebzeli makarna yapıyorum Ysmdfn haklıymışsın
Öğlen bende makarna yemek istedim sonra dedimki kahvaltıda 6 dilim ekmek yedin bu öğün hafif geçsin 2 dilim ekmeğe çikolata sürüp yedim
Off offf bende bu iştah varken doğuma 100 kilo giderim
Gelelim günün sorusuna aksama ne pisirecegim

Kızlar bende bu iştah konusu geçen haftaya kadar gayet iyiydi hatta normalden az yiyordum 2 kilo vermiştim ama decavit bende iştah yaptı sanırım sürekli açlık hissim var şuan

Kızlar folic asiti kaç haftada bıraktınız benim ilacım bitti doktora gitmeme 2 hafta var daha nerdeyse

Sanirim bu grupta midesi bu kadar berbat olan sensin. Valla Allah kolaylik versin. Bende de bulanti hissi oldugu icin anlamaya calisiyorum ama yine de seninki cok zor.
Saol cnm valalhı markete zor gıttım borek aldım gozlerım kapalı frına attım ve pısmesını beklıyorum yıye bılırım inş kızımdada cok kotuydum 15 haftada rahatlamıstım sanırım onumde kocam 1 ay var sonrada dıyorum ıyılık saglık olsun inş

Kızlar folic asiti kaç haftada bıraktınız benim ilacım bitti doktora gitmeme 2 hafta var daha nerdeyse
Cnm dun bana drum dedımı haftaya cuma gel folık asıt bırakıp vıtamın baslayalıö dedı progestan alıyorum bıde onuda bırakcax yanı 12 haftada bırakmıs olacagım bende

Göz ağrısı ışığa hassasiyet çekenler var mi? Gözlerim ağrıyor cok. Bizim lamba 4lu. Esime lambalari azalttirdim bir tanesi yaniyor o bile cok geliyor. Rahatsızlık veriyor.
Ben hatta gözümün önünden böyle isiltili bisiler geciyo gibi oluyo fazla isikli ortamda durursam yada tv izlersem. Gözlerimi kapatincada yaniyo hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…