• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet ben de var o göbekten :KK45:
158 cm boy 58 kilo tombiş bir bayanım. Benim vücut tipimde arkadaşım hamile 18 haftalık hala göbek gibi duruyor. Sanırım 20. Haftada falan bebiş belli etcek kendini:işsiz:
bende 158 boy 58 kilo ile hamile kaldm su an 62yim :ruh::ruh:

Ben
Göz ağrısı ışığa hassasiyet çekenler var mi? Gözlerim ağrıyor cok. Bizim lamba 4lu. Esime lambalari azalttirdim bir tanesi yaniyor o bile cok geliyor. Rahatsızlık veriyor.
Bende daha bulanık görüyorum canım,sanrm varmıs gözlere etkisi hamileliğin

Evet ben de var o göbekten :KK45:
158 cm boy 58 kilo tombiş bir bayanım. Benim vücut tipimde arkadaşım hamile 18 haftalık hala göbek gibi duruyor. Sanırım 20. Haftada falan bebiş belli etcek kendini:işsiz:

bende 158 boy 58 kilo ile hamile kaldm su an 62yim :ruh::ruh:
Anammm bizler aynı boy ve kilolardaymışız ya bende 1.57 boy 57 kilo ama şimdi tombiş görünmüyoruz bence normaliz :D

Kızlar ben cildiyeden geldim kan verdim çıkmasını beklemedik yarın gidicez sabah. Doktor bir nedeni vitamin olabilir dedi etkileyebilirmiş. Bir diğeride 100 kadının üçünde görülen bir cilt rahatsızlığı varmış karaciğerden dolayıymış. Vücut bebeği zararlı birşey gibi görüp enzim salgılarmış falan tespiti içinde kan verdim. Eğer öyleyse ilaç verecekmiş. Eşimde iyice gittiğim doktora ve hastaneye sinir oldu ne verdiyse o doktor sende geri tepiyor diyor zaten yarın yeni doktorumuza gidiyoruz

Bebişler sağlıklı olsun da :dua:
Gerisi bir şekilde hallolur insallah.
7 dilim börek yedim sanırım akşam sadece çorba içecegim :KK1: ama hala börek de gözüm var :rolleyes:
aynen rabbim onlara sağlık versin :dua::dua:
7 dilim mi bnde yiyebilir miyim acaba :KK53::KK53:

Hissettiğin şey kesme biçme değil ama. Öyle tuhaf bişey olsa korkardık kız :)
neyse hayırlısı diyelim ne bebegimizin ne bizim hayatımız riske girmesin o an hangsi uygunsa o oclak soncucta :dua::dua:

Anammm bizler aynı boy ve kilolardaymışız ya bende 1.57 boy 57 kilo ama şimdi tombiş görünmüyoruz bence normaliz :KK70:
bencede normaliz henüz bi bastıbacak durumumuz yok yani 65ten yukarı cıkınca olur o :D

Kızlar ben cildiyeden geldim kan verdim çıkmasını beklemedik yarın gidicez sabah. Doktor bir nedeni vitamin olabilir dedi etkileyebilirmiş. Bir diğeride 100 kadının üçünde görülen bir cilt rahatsızlığı varmış karaciğerden dolayıymış. Vücut bebeği zararlı birşey gibi görüp enzim salgılarmış falan tespiti içinde kan verdim. Eğer öyleyse ilaç verecekmiş. Eşimde iyice gittiğim doktora ve hastaneye sinir oldu ne verdiyse o doktor sende geri tepiyor diyor zaten yarın yeni doktorumuza gidiyoruz
ya inşallah önemli bişey değildir canım :dua: doktor içine sinmediyse değiştir tabikide

Herkese günaydın sabah uyanmaktan nefret eder oldum yarın restoranımızda kızın Doğum gününü yapacağım bugünde kontrolüm var. Boğaz’ımın sağ tarafı ağrıyor yurkundukça hasta olmasam bari
Sicak ballı süt iyi gelir. kızına da nice güzel yaşlar dilerim Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, bende balık burcuyum :)

Selam annişler :))

Sabah kalktım yazdıklarınızı okudum, bilin bakalım şimdi ne yiyorum:hamarat: tabiki börek :KK70:hem de dediğiniz gibi sodali yaptım.
Oh afiyet olsun :)

Bundan sonra sağlıklı şeyler paylaşayım da canınız onu çeksin. Portakallı kereviz var skşama ekşi ekşi namnsm kerezi mevsimi de geçmeden :D

Oh afiyet olsun :)

Bundan sonra sağlıklı şeyler paylaşayım da canınız onu çeksin. Portakallı kereviz var skşama ekşi ekşi namnsm kerezi mevsimi de geçmeden :KK70:

Sağol canım :KK39:
Bu mevsimde de sağlıklı olanların hepsi kokuyor yahu :confused: insan ne yiyeceğini bilemiyor.

Ben de normal doğum istemiyorum garip bir şekilde, doktorla konuşmadık ama direkt sezeryan istiyorum diyecegim.
Doğum bazen planlı bir şekilde olmuyor, o an neyi gerektiriyorsa o olur yeterli ki bebişler sağlıkla dünyaya gelsin. Şimdiden stres yapmayın :anneadayı:

Back