2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kendi isteğimle epidural sezeryan oldum. Ay çok rahattı:) 2. Gün yolculuk yaptım. 5. Gün avm’de kahve içiyordum. Hayırlısı nasılsa öyle olsun ama sezeryan süper bişey bana göre :))

Canım 15.haftaya yaklaştım dediğin gibi pıt pıt attı 6-7 kere falan heyecanlandım birden

Top gibi olan yer bebiş. Bebeğini hissetmen için erken ama o da olabilir neden olmasın. Olsa bile şimdi düzenli hareketlerı olmaz korkma. Yanı bıgun hıssedersın ıkı gun hissetmezsın gıbı. Kv dediği şey çok komikmiş ama. Kordon dolanması gibi şeylerden korkmamışlar mı hiç?

Canım bebek orda değil daha aşağıda gaz oolBilir o eline gelen top gibi şey.

Sezeryan doğum yapmış biri olarak hiiiç korkmayın diyorum. Hamileliğe dair korkmadığım tek şey doğum. Kötü olsaydı korkardım dimi ? Kuş gibiydim doğumdan sonra. Elbet hafif ağrılar oluyor ama ölümcül değil. Doğum sonrası bacaklarımı hissedince cafeye gidip sigara içmiş insanım ben öyle iyiydim düşün artık:)

Yeme öyle şeyler yeme :) bende 1 tepsi böreği yedim zamanında bak 23 kilo aldım diyorum beni örnek al :)
Şimdi dikkatliyim,sadece 1 kilocuk aldım :)
Haklısın az önce tepsiye dökülen susamları da yedikten sonra bir daha akşama kadar bişey yememe kararı aldım. Akşama da portakallı kereviz var ekmeksiz doyururum karnımı

Valla korkmuyorlarmis demek ki baksana. Zaten çoğu kadın samanlıkta falan iş güç yaparken doğurup eve bebeği kucaklarinda çıkıp geliyorlarmiş kordonu bile kendileri kesiyorlarmış

6-7 çok fazla gazdır o :) iki kere falan pıt pıt vuracak :) bak gerçeğini hissedeceksin 1-2 hafta sonra ozaman anlayacaksın aaa buymuş diyeceksin :)
Ayy dimi ne güzel histi o :) sırt üstü yattığımda kuzumla konuşurken hissetmiştim ilk saah sh. Bunda da sz kaldı. Adipse :)

Ayy dimi ne güzel histi o :) sırt üstü yattığımda kuzumla konuşurken hissetmiştim ilk saah sh. Bunda da sz kaldı. Adipse :)
Tık tık ben burdayım diyor dimi :) ben arabada yolculuk yaparken hissetmiştim ilk. Eşime dur dur dur deyip arabayı sağa çektirmiştim :)

Valla korkmuyorlarmis demek ki baksana. Zaten çoğu kadın samanlıkta falan iş güç yaparken doğurup eve bebeği kucaklarinda çıkıp geliyorlarmiş kordonu bile kendileri kesiyorlarmış
Ay gerçekten ya kvalidem snlatıyor temiz bir jilet bulunduruyordum yanımda dıpum yaklaşınca diye. Çoğu çocuk soğan tarlasında doğuyormuş, soğan temizledikleri bıçakla kordon kesiyorlarmış çocukların da biri yaşıyorsa biri ölüyormuş ne acı

6-7 çok fazla gazdır o :) iki kere falan pıt pıt vuracak :) bak gerçeğini hissedeceksin 1-2 hafta sonra ozaman anlayacaksın aaa buymuş diyeceksin :)
Yeaaaaa çok üzüldüm coookkkkkkk ben zayifim baya zayıflar daha erken hisseder diye okudum hani dedim belki günler geçmiyor gecmiyoooorrrr

Yaa ölenler oluyordur tabi ama annelerden de ölen oluyordur illa ki kanama durumu falan var sonucta. Çok üzücü gerçekten

Cnm sadece sormak ıcın soruyorum sen nie agustos annelerınde deılsın gec olur eylule sarkar falan diemi
Çünkü benim geç döllenme oldu. Bu da her muayenede belli ediyor kendini. Tahmini doğum tarihi eylüle sarkıyor. 5 eylül hatta. Ama dediğin gibide olabilir bakalım burda tahmini doğum tarihi 1 eylül olan bile var belli olmaz herkes her zaman tam 40. Haftada doğurmuyor çoğumuz ağustosta doğum yapabiliriz bı de ben eylül u çok seviyorum 2 gün için beni mı kovcan kız yoksa

Benım 41 haftada dogum yaptığımı dusununce tabıykı eylul annesı olman normal... yok bazen bakıyorum gruba 15 haftalık olanda var 10 haftalık olanda

Şanslı hatun seni:)
benim de öaalesef ilk suyum geldi sancım yeterli olmayınca açılmadı suni ile baya sancı çektim epidural istedim biraz rahatladım uyudum bile
Sonra bebeğin kalp atışı yavaşladı bütün doktorlar odaya doluştu dedim kesin bebek gitti
Sonra sancıyı kesip oksijen verdiler bana sezeryana gitsemde artık çok geç diyorum doktorlar çıkınca kendi doktoruma sorduk bu arada yurtdışımdayım yerel dil bilmiyorum anlamadım bi çok şeyi ingilizce sadece kendi doktorumla konuşuyoruz
Yani bebek çok küçük sezeryana almak istemiyorum iki saat daha bekleyeceğim dedi
sonra benim bir saat sonrahızlıca açılma oldu epidurali kestiler ve o an en kötüsüydü hatta kustum bile ağrıdan hamilelikte bir kere o da doğumda :)
Somumda geldi sıpa tam 17 saat sürdü doğum ama benim talihsizliğim sancımın olmamasıydı ama bu doğum olayı çok farklı bişi rahim ağzı açılması neye bağlı bi parametre bulamamışlar her kadında değişiyor inş herkesin kolay olur bide benim canım tatlı herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…