- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.861

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım tabi ki. Valla satı benden 1 hafta geç olup ultrasonda benim bebisten büyük çıkanlar da oldu o yüzden bilemiyorum valla ne zaman olduğunun bir önemi yok sağlıklıca alalım da kucağımıza ha Ağustos ha eylül hiç farketmezBenım 41 haftada dogum yaptığımı dusununce tabıykı eylul annesı olman normal... yok bazen bakıyorum gruba 15 haftalık olanda var 10 haftalık olanda
inşallah öyle olur canımAma önceki ay geri olup öbür ay haftasını yakalayanlar war, neyse artık ilerleyen haftalarda netleşir
hamilelik tek basına yeterli bi sebep bence gelmesinler
En sevmediğim tip,hasta ve hamile kadında yemekte ne işin var?
Ben yarın yokum arkadaşlar diyorum yetiyor valla![]()
canım ama bak biz dedik ki kimine göre normal dogum kimine göre sezeryan diye konustuk genelleme yapmadık ki kendi fikrimizi söyledik sadeceBurada bir çok sebepten dolayı sezeryan olmak zorunda olacak ve kendi isteğiyle sezeryan olacak anne adayları var. Bence travma demesek daha hoş olur sanki. Her doğum şeklinin kendine göre artı ve eksileri var bence. Ben 5 aşılama tedavisi gördüm. Pıhtılaşma sorunum var, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu durumda da normal doğum benim asla tercih etmeyeceğim bir durum. Herkesin hassas olduğu ve buluttan nem kaptığı bir süreçten geçiyoruz. Bence biraz daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Bencede. Hiç uğraşamam. Dışarda buluşmaları çok severim o yüzdenhamilelik tek basına yeterli bi sebep bence gelmesinler![]()
Benimkiler şimdiden emxirecek kıvama geldiler 2beden büyüğünü alın bence anca kavrar süt danası modeline giriyoruz çünkü bi süre![]()
çok haklısın canım. Bende rahmimden operasyon geçirdiğim için doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi, sezeryana hazırlıyorum kendimi önemli olan ne şekilde doğum yaptığın değil doğum sürecini sıkıntısız atlatmak. Allah hepimize sağlıklı evlat ve hayırlı doğum nasip etsinBurada bir çok sebepten dolayı sezeryan olmak zorunda olacak ve kendi isteğiyle sezeryan olacak anne adayları var. Bence travma demesek daha hoş olur sanki. Her doğum şeklinin kendine göre artı ve eksileri var bence. Ben 5 aşılama tedavisi gördüm. Pıhtılaşma sorunum var, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu durumda da normal doğum benim asla tercih etmeyeceğim bir durum. Herkesin hassas olduğu ve buluttan nem kaptığı bir süreçten geçiyoruz. Bence biraz daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
evet en güzeli kimseye yük olmadanBencede. Hiç uğraşamam. Dışarda buluşmaları çok severim o yüzden![]()
canım fikir söyleniyor ama "etini açıp bebegi alıyolar sonra dikiyolar" da dedin. ne bileyim böyle bi tarif yerine daha hassas olunabilir. normalin de sezeryanın da ne şekilde olduğunu biliyoruz hepimiz. sadece hassas olunsun dedim, alınma darılma sözkonusu değil. neyse daha fazla uzatmayalım bence :)canım ama bak biz dedik ki kimine göre normal dogum kimine göre sezeryan diye konustuk genelleme yapmadık ki kendi fikrimizi söyledik sadece
mecburiyet olunca tabikide doktor ne derse o olcak bizimde ne olcamız belli değil sonucta alınma darılma konusuyoruz sadece :)
işte bana cok tuhaf geldigi için yanıma bide halimden anlayan birini bulunca kaptırmışız demek kicanım fikir söyleniyor ama "etini açıp bebegi alıyolar sonra dikiyolar" da dedin. ne bileyim böyle bi tarif yerine daha hassas olunabilir. normalin de sezeryanın da ne şekilde olduğunu biliyoruz hepimiz. sadece hassas olunsun dedim, alınma darılma sözkonusu değil. neyse daha fazla uzatmayalım bence :)
ben epiduralla oldum yine olsa onu tercih ederdim çok güxeldi perde arkasında bişeyler oluyor ama hisetmiyorsun bi bakıyorsun bebeğin yanında ne aci ne bişey o anı hayatım boyunca unutamam.sonradan ağrı oldu tabiki ama 2 gün ben tavsiye ederim şahsenişte bana cok tuhaf geldigi için yanıma bide halimden anlayan birini bulunca kaptırmışız demek ki![]()
ama onda hissediyosun diyolar yani acı yokm ama bişeyler yapıldıgını hissediyomşsun öyle duymustm benben epiduralla oldum yine olsa onu tercih ederdim çok güxeldi perde arkasında bişeyler oluyor ama hisetmiyorsun bi bakıyorsun bebeğin yanında ne aci ne bişey o anı hayatım boyunca unutamam.sonradan ağrı oldu tabiki ama 2 gün ben tavsiye ederim şahsen
afiyet olsun cnımSelam annişler :))
Sabah kalktım yazdıklarınızı okudum, bilin bakalım şimdi ne yiyorumtabiki börek
hem de dediğiniz gibi sodali yaptım.
afiyet olsun cnımhafta sonu hepimizin evinde olcak sanırım birer tepsi
![]()
eşim soruyo bu göbek ne zaman bebek olcak diyoSağol canım, hepimize afiyet olsunnn.Gelsin göbüş+bebişler
![]()
eşim soruyo bu göbek ne zaman bebek olcak diyoher sordugunda has ve has göbegim o bnm diyorum
![]()