• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
IMG-20180302-WA0003.webp ben geldiiiimm kızlar 12+0 randevudan geldim her şey güzel çok şükür ikiliyide yaprtırdım sonuç bekliyorum bakalım.. Cinsiyet tahmini alıyım sizlerden pipi yoktu IMG-20180302-WA0006.webp genital bölgeye baktı nuba göre kıza benzetti dikey değil yatay . :) tabi bir oğlum olunca bu haberi duymak bana dünyaları verdi çok istiyordum birde kızım olsun diye inşallah 10 gün sonra netlesecek :KK49:

Benım 41 haftada dogum yaptığımı dusununce tabıykı eylul annesı olman normal... yok bazen bakıyorum gruba 15 haftalık olanda var 10 haftalık olanda
Evet canım tabi ki. Valla satı benden 1 hafta geç olup ultrasonda benim bebisten büyük çıkanlar da oldu o yüzden bilemiyorum valla ne zaman olduğunun bir önemi yok sağlıklıca alalım da kucağımıza ha Ağustos ha eylül hiç farketmez :anneadayı:

Göz ağrısı ışığa hassasiyet çekenler var mi? Gözlerim ağrıyor cok. Bizim lamba 4lu. Esime lambalari azalttirdim bir tanesi yaniyor o bile cok geliyor. Rahatsızlık veriyor.

Burada bir çok sebepten dolayı sezeryan olmak zorunda olacak ve kendi isteğiyle sezeryan olacak anne adayları var. Bence travma demesek daha hoş olur sanki. Her doğum şeklinin kendine göre artı ve eksileri var bence. Ben 5 aşılama tedavisi gördüm. Pıhtılaşma sorunum var, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu durumda da normal doğum benim asla tercih etmeyeceğim bir durum. Herkesin hassas olduğu ve buluttan nem kaptığı bir süreçten geçiyoruz. Bence biraz daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
canım ama bak biz dedik ki kimine göre normal dogum kimine göre sezeryan diye konustuk genelleme yapmadık ki kendi fikrimizi söyledik sadece:KK51:
mecburiyet olunca tabikide doktor ne derse o olcak bizimde ne olcamız belli değil sonucta alınma darılma konusuyoruz sadece :)

Benimkiler şimdiden emxirecek kıvama geldiler 2beden büyüğünü alın bence anca kavrar süt danası modeline giriyoruz çünkü bi süre:-)
Burada bir çok sebepten dolayı sezeryan olmak zorunda olacak ve kendi isteğiyle sezeryan olacak anne adayları var. Bence travma demesek daha hoş olur sanki. Her doğum şeklinin kendine göre artı ve eksileri var bence. Ben 5 aşılama tedavisi gördüm. Pıhtılaşma sorunum var, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu durumda da normal doğum benim asla tercih etmeyeceğim bir durum. Herkesin hassas olduğu ve buluttan nem kaptığı bir süreçten geçiyoruz. Bence biraz daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
çok haklısın canım. Bende rahmimden operasyon geçirdiğim için doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi, sezeryana hazırlıyorum kendimi önemli olan ne şekilde doğum yaptığın değil doğum sürecini sıkıntısız atlatmak. Allah hepimize sağlıklı evlat ve hayırlı doğum nasip etsin

canım ama bak biz dedik ki kimine göre normal dogum kimine göre sezeryan diye konustuk genelleme yapmadık ki kendi fikrimizi söyledik sadece:KK51:
mecburiyet olunca tabikide doktor ne derse o olcak bizimde ne olcamız belli değil sonucta alınma darılma konusuyoruz sadece :)
canım fikir söyleniyor ama "etini açıp bebegi alıyolar sonra dikiyolar" da dedin. ne bileyim böyle bi tarif yerine daha hassas olunabilir. normalin de sezeryanın da ne şekilde olduğunu biliyoruz hepimiz. sadece hassas olunsun dedim, alınma darılma sözkonusu değil. neyse daha fazla uzatmayalım bence :)

ikinci resim kara kalem çalışması gibi nekadar net inş.değişmez kızdır cnm çok sevindim benim hiç belli olmaz 11+2 daha en az 13 de gideyim.

canım fikir söyleniyor ama "etini açıp bebegi alıyolar sonra dikiyolar" da dedin. ne bileyim böyle bi tarif yerine daha hassas olunabilir. normalin de sezeryanın da ne şekilde olduğunu biliyoruz hepimiz. sadece hassas olunsun dedim, alınma darılma sözkonusu değil. neyse daha fazla uzatmayalım bence :)
işte bana cok tuhaf geldigi için yanıma bide halimden anlayan birini bulunca kaptırmışız demek ki :KK22::KK22::KK22:

işte bana cok tuhaf geldigi için yanıma bide halimden anlayan birini bulunca kaptırmışız demek ki :KK22::KK22::KK22:
ben epiduralla oldum yine olsa onu tercih ederdim çok güxeldi perde arkasında bişeyler oluyor ama hisetmiyorsun bi bakıyorsun bebeğin yanında ne aci ne bişey o anı hayatım boyunca unutamam.sonradan ağrı oldu tabiki ama 2 gün ben tavsiye ederim şahsen

ben epiduralla oldum yine olsa onu tercih ederdim çok güxeldi perde arkasında bişeyler oluyor ama hisetmiyorsun bi bakıyorsun bebeğin yanında ne aci ne bişey o anı hayatım boyunca unutamam.sonradan ağrı oldu tabiki ama 2 gün ben tavsiye ederim şahsen
ama onda hissediyosun diyolar yani acı yokm ama bişeyler yapıldıgını hissediyomşsun öyle duymustm ben

Vala kızlar ilki sezaryen oldu çatın dar dedi salak dr çekti aldı bebeğimi o kadar pişmanım ki beni korlutmasına müsade ettiğim be sancılarımı beklemediğim için. Şartlar kesinlikle el vermiyorsa sezaryen olmalı ama daha sancı gelmeden bebek kanala yerleşmişken bir dr plastik eldiveni takıp cart diye aokjyor elini ve kasılıyorsun sonrada diyorki çatın dar doğuramazsın çocuğun ölür sakat olur bilmem ne. İlk doğumun ödün kopuyor paşa paşa sezaryen oluyorsun. Keşke o zaman daha çok araştırsaydım başka drlara da gidip fikir alsaydım vs
Şimdi sezaryen sonrası vajinal doğum (ssvd) yapmak için çabalıyorum ona göre bir doktora gidip ona göre araştırmalar yapıyorum. Kursa gidicem, imkanlar el verirse bir doula yada ebe ile anlaşıcam. İnş ikinci bebeğimi normal doğumla kucağıma alırım şartlar el verir de. Lütfen ilk doğumu olan arkadaşlar da çok çok iyi araştırın, özel doktorların hemen hemen hepsi sezaryen diyor çünkü gecenin bi vakti evlerinden kalkıp gelince devlet onlara extra ücret vermio onlar da gelmio. Doğal doğum, normal doğum yanlısı bir doktora en azından doğumdan önce mutlaka bir görünün. Benim gibi pişmanlık yaşamayın, özellikle normal dığum yapmayı çok isteyen anneler.

eşim soruyo bu göbek ne zaman bebek olcak diyo :olamaz: her sordugunda has ve has göbegim o bnm diyorum:KK53:

Evet ben de var o göbekten :KK45:
158 cm boy 58 kilo tombiş bir bayanım. Benim vücut tipimde arkadaşım hamile 18 haftalık hala göbek gibi duruyor. Sanırım 20. Haftada falan bebiş belli etcek kendini:işsiz:

Back