2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Nereliydi o çorum mu ırk da çok etkili bence biz biraz gevşek etli oluyoruz esmerlere göre
Ya bir de spor yapmak vs. De çok önemli bence kadın sürekli dans ediyor falan . Artı onun gördüğü bakım ve alakayı görmemiz de mümkün değil. O yüzden beyonce'a sevdanın yolları bize de kadın doğum koridorları

Bulantilarin, gogus hassesiyetin azaliyor ama gidip geliyor ise bence sorun yok, cok normal. Sertlik 14. haftada bile benim de sadece rahimde. Ama hamilelik belirtilerinin hepsi tamamen gecer ise o haftalarda bir kontrol ettirmekte fayda var. Benim daha onceki hamileligimde 9 haftalikken bebegimin kalbi durdu. O zaman kanamam agrim hic olmadi ama bedenimin, gobegimin kuculdugunu hissettim, goguslerim kuculdu, enerjim tamamen normale dondu, bulanti, halsizlik tamamen (geri donmemek uzere) kesildi, rahimdeki sertlik gitti. Daha sonra 12. hafta kontrolunde bebegi o cok rahatladigim donem kaybettigimizi ogrendik. Eger - devamli olarak - kendini hamile degilmis kadar iyi hissediyorsan (ki bence senin durumun oyle degil) dr.unu aramani tavsiye ederim.

En sağlıklı yönteme hazırlıyoruz kendimizi diyelim sezeryan bence de sıkıntılı bir süreç ya. Kaldı ki ben sezeryan olsam komple uyutsunlar beni isterim. Çünkü travma bence sezeryan:)
Burada bir çok sebepten dolayı sezeryan olmak zorunda olacak ve kendi isteğiyle sezeryan olacak anne adayları var. Bence travma demesek daha hoş olur sanki. Her doğum şeklinin kendine göre artı ve eksileri var bence. Ben 5 aşılama tedavisi gördüm. Pıhtılaşma sorunum var, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu durumda da normal doğum benim asla tercih etmeyeceğim bir durum. Herkesin hassas olduğu ve buluttan nem kaptığı bir süreçten geçiyoruz. Bence biraz daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

evet domatesi de çiğ yiyemiyorum salatada fln gitmiyo hiç

Çok teşekkür ederim canım, ben de aynı şeyleri yaşadığım için diken üstündeyim. Azıcık daha dayanayım o zaman, haftaya umarım her şeyin yolunda olduğu haberini alırız.

yemek yerken senide anıcam eşim artık yarasın tosunuma(oğlu olcakmş ona sesleniyo)diyo alınıyorm ama yemeyi asla bırakmıyorm
Senin cinsiyet belli oldu mu?

Bende ikisindende çok korkuyorum ama en çok normal doğum korkutuyor :)
Normal Doğum dünyanın en güzel duygusu Harika bişey yaşayıp anlamanızı dilerim. Ben ikisinide normal doğurdum süper bi duygu bunu operasyonlu olduğumdan spinal sezaryen doğuracağım, genel anestezi istemiyorum kesinlikle
Ayy kaptinn sodali yap kesinlikle. Peynirli börekte hiç denemedim ama kıymalıda bir harika oluyor ilk defa denedim bundan önce yaptıklarım börek miymiş dedim
Bende deneyeyim hiç sodalı yapmadımmmm
Bende oğlumda gittiğimde 5cm açılmıştı bile çok güzel bi his normal Doğum milyonlukla flnda Alakası yok annelerimiz anaannelerimiz nasıl doğurmuş,bunu normal doğurmayacağım için üzülüyorum bazen
Ben hiç izlemedim doğum videosu ama kendi doğumumdan biliyorum eşime diyorum hatta ben evde doğurabilirim diye. Tek korkum ıkınırlen kendime zarar verirsem beni kim kurtaracak her şeyi hallettim bir ondan korkuyorum
Aynen olmayacak şey değil ara beni ebelik yapmaya gelirim

En sağlıklı yönteme hazırlıyoruz kendimizi diyelim sezeryan bence de sıkıntılı bir süreç ya. Kaldı ki ben sezeryan olsam komple uyutsunlar beni isterim. Çünkü travma bence sezeryan:)
etini açıp bebegi alıyolar sonra dikiyolar
kimine de normal dogum korkutucu geliyo herkesin korkuları farklı
ama ben şahsen dogumdan sonra biri gelsin beni tutsn da wc ye götürsn istemem tez canlıyım kendim giderim

yok canım olmadı daha var sanırım 3 gün sonra 3 aylık olcaz 4 e yakın giderim özele baktırmaya ama bence erkek

günaydın :) doktora gittim bugün seyahat öncesi bir kez daha göreyim diye. 10+3 olmuşuz, 35mm boyumuz :) ellerini oynattı, çok güzeldi :) nifty testi yapalım bugün dedi doktor ama biz seyahatten dönene kadar düşünmek istedik, kararsız kaldık. haftaya karar verip, ona göre yaptıracaksak diğer hafta gideceğim.

Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin de, nasıl olacağına zamanı gelince bakarız hepimiz. İsteyerek sezeryan olan arkadaşlar da var onları da anlayabiliyorum, bazıları öyle korkunç anlatıyor ki doğumu insanlar korkuyor malum. Ben Erzurumdayım biliyorsun değil mi sancı geldiğinde çapırsam bebeğin ilk banyosuna anca yetiirsşn

Diyelim bi sıkıntı var morfinsiz mi yapacak tedaviyi peki? :)
Evet
evet domatesi de çiğ yiyemiyorum salatada fln gitmiyo hiç
Ben herşeyi ama herşeyi yiyorummm
yok canım olmadı daha var sanırım 3 gün sonra 3 aylık olcaz 4 e yakın giderim özele baktırmaya ama bence erkek
Nası hissediyorsun bende rüyamda erkek gördüm erkekte hissediyorum ama erkektir diyemiyorum

Vallahı bu kadar borek sohbetıne tabıykı mutfagım koktugu ve kapısını acamadıgım ıcın gıremıyırım ve börek yapamıycam ama gıdıp du süper fresh lerden alıp fırına atıp sıcak sıcak yemek ıstıyırum kısmetse mutfaga nasıl gırdıgımı merak edersenız lımon kabuğunu burnuma otutturup üstüne mandal takıyoruö tabı o kokuyu engellıyor tıksıntıme care yok cogu zaman kor ebe gıbı gırıp alıp kacıyorum yada bı posta bog leyıp oyle tekrar gırıyorum

O detayı atlamışım sanırım bi çağ kebabı yerim bu sayede gelmişken:))))

Senin işin baya zormuş canım ya hiç öyle olmadım ben üçündede, hiç azalmadımı bi nebze olsun

Kalsiyum takviyesi falan mı verir ki ? Ben de demeliyim bence
Benim de diş eti kanamalarım var. Hatta geçen gün otururken bi anda arkadaki bi dişim kırıldı minicik ama şok olduk eşimle. Doktora söyledim normalde decavit yeterli ama böyle sorun yaşayan anne adaylarına kalsiyum da veriyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…