- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.801
Ya bir de spor yapmak vs. De çok önemli bence kadın sürekli dans ediyor falan . Artı onun gördüğü bakım ve alakayı görmemiz de mümkün değil. O yüzden beyonce'a sevdanın yolları bize de kadın doğum koridorlarıNereliydi o çorum muırk da çok etkili bence biz biraz gevşek etli oluyoruz esmerlere göre
Kızlar herkese günaydın. Ben şuan hafta olarak 9+5 im. Benim tüm belirtilerim bir anda kayboldu ya çok endişeleniyorumgöbek kaç haftadan sonra çıkıyor? Yani rahmimde azıcık sertlik hissediyorum ama henüz büyüme yok. Göğüs hassasiyetim de bir gidiyor bir geliyor, bulantım da aynı şekilde. Haftaya çarşamba kontrolüm var, sabırsızlıkla bekliyorum. 10-11. haftada olan arkadaşlar karnınızda sertlik hissediyor musunuz? Yoksa daha erken mi?
Ooww biyonseee biyonseee ooow şaketaa şakeetaYa bir de spor yapmak vs. De çok önemli bence kadın sürekli dans ediyor falan . Artı onun gördüğü bakım ve alakayı görmemiz de mümkün değil. O yüzden beyonce'a sevdanın yolları bize de kadın doğum koridorları
Burada bir çok sebepten dolayı sezeryan olmak zorunda olacak ve kendi isteğiyle sezeryan olacak anne adayları var. Bence travma demesek daha hoş olur sanki. Her doğum şeklinin kendine göre artı ve eksileri var bence. Ben 5 aşılama tedavisi gördüm. Pıhtılaşma sorunum var, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu durumda da normal doğum benim asla tercih etmeyeceğim bir durum. Herkesin hassas olduğu ve buluttan nem kaptığı bir süreçten geçiyoruz. Bence biraz daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.En sağlıklı yönteme hazırlıyoruz kendimizi diyelimsezeryan bence de sıkıntılı bir süreç ya. Kaldı ki ben sezeryan olsam komple uyutsunlar beni isterim. Çünkü travma bence sezeryan:)
evet domatesi de çiğ yiyemiyorum salatada fln gitmiyo hiçsakın doğum videosu izleme canım
bak kendi kendini strese sokarsın
sen baya bişeyden tiksinmişsin
takipteyim canım
ben de işe gelirken hazırlıyorum :)
hurmayı dikkatli tüket canım
1 taneden fazla tüketme çünkü rahim kaslarını çalıştırarak erken doğuma sebep oluyor
aynı şekilde ananası da dikkatli tüket
Çok teşekkür ederim canım, ben de aynı şeyleri yaşadığım için diken üstündeyim. Azıcık daha dayanayım o zaman, haftaya umarım her şeyin yolunda olduğu haberini alırız.Bulantilarin, gogus hassesiyetin azaliyor ama gidip geliyor ise bence sorun yok, cok normal. Sertlik 14. haftada bile benim de sadece rahimde. Ama hamilelik belirtilerinin hepsi tamamen gecer ise o haftalarda bir kontrol ettirmekte fayda var. Benim daha onceki hamileligimde 9 haftalikken bebegimin kalbi durdu. O zaman kanamam agrim hic olmadi ama bedenimin, gobegimin kuculdugunu hissettim, goguslerim kuculdu, enerjim tamamen normale dondu, bulanti, halsizlik tamamen (geri donmemek uzere) kesildi, rahimdeki sertlik gitti. Daha sonra 12. hafta kontrolunde bebegi o cok rahatladigim donem kaybettigimizi ogrendik. Eger - devamli olarak - kendini hamile degilmis kadar iyi hissediyorsan (ki bence senin durumun oyle degil) dr.unu aramani tavsiye ederim.
Senin cinsiyet belli oldu mu?yemek yerken senide anıcameşim artık yarasın tosunuma(oğlu olcakmş ona sesleniyo)diyo alınıyorm ama yemeyi asla bırakmıyorm
Normal Doğum dünyanın en güzel duygusu Harika bişey yaşayıp anlamanızı dilerim. Ben ikisinide normal doğurdum süper bi duygu bunu operasyonlu olduğumdan spinal sezaryen doğuracağım, genel anestezi istemiyorum kesinlikleBende ikisindende çok korkuyorum ama en çok normal doğum korkutuyor :)
Bende deneyeyim hiç sodalı yapmadımmmmAyy kaptinn sodali yap kesinlikle. Peynirli börekte hiç denemedim ama kıymalıda bir harika oluyor ilk defa denedim bundan önce yaptıklarım börek miymiş dedim
Bende oğlumda gittiğimde 5cm açılmıştı bile çok güzel bi his normal DoğumAa ilk defa duydum, tüp bebeğin döllenme dışında diğer gebeliklerden farkı yok diye biliyorum. Benim teyzem de ufacık tefecik bir kadın doğum masasında yatarken suyum gelmiş zannederken bebek gelmiş:) benim de boyum var ama zayıfım biliyorsun, gıkım çıkmadan 8 cm açıklığa geldim:) ay maşallah diyeyim kendime. Hiç öyle minyonluğa iriliğe bakmıyor bu işler. Hayırlısıyla o zamana gelelim de bir belki doktora bir gideceksin 5 cm açıklık vuhuuuu :)
Aynen olmayacak şey değil ara beni ebelik yapmaya gelirimBen hiç izlemedim doğum videosu ama kendi doğumumdan biliyorumeşime diyorum hatta ben evde doğurabilirim diye. Tek korkum ıkınırlen kendime zarar verirsem beni kim kurtaracak her şeyi hallettim bir ondan korkuyorum
etini açıp bebegi alıyolar sonra dikiyolarEn sağlıklı yönteme hazırlıyoruz kendimizi diyelimsezeryan bence de sıkıntılı bir süreç ya. Kaldı ki ben sezeryan olsam komple uyutsunlar beni isterim. Çünkü travma bence sezeryan:)
yok canım olmadı daha var sanırım 3 gün sonra 3 aylık olcaz 4 e yakın giderim özele baktırmayaSenin cinsiyet belli oldu mu?
Normal Doğum dünyanın en güzel duygusu Harika bişey yaşayıp anlamanızı dilerim. Ben ikisinide normal doğurdum süper bi duygu bunu operasyonlu olduğumdan spinal sezaryen doğuracağım, genel anestezi istemiyorum kesinlikle
Bende deneyeyim hiç sodalı yapmadımmmm
Bende oğlumda gittiğimde 5cm açılmıştı bile çok güzel bi his normal Doğummilyonlukla flnda Alakası yok annelerimiz anaannelerimiz nasıl doğurmuş,bunu normal doğurmayacağım için üzülüyorum bazen
Aynen olmayacak şey değil ara beni ebelik yapmaya gelirim
Canım emzirme sütyenini şimdiki bedenine göre mi aldın? Malum doğumdan sonra beden değişebilir dimiKızlar pentinin sitesinde indirim var emzirme sütueni aldım iki tane haberiniz olsun almak isteyen varsa
Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin de, nasıl olacağına zamanı gelince bakarız hepimiz. İsteyerek sezeryan olan arkadaşlar da var onları da anlayabiliyorum, bazıları öyle korkunç anlatıyor ki doğumu insanlar korkuyor malum. Ben Erzurumdayım biliyorsun değil miSenin cinsiyet belli oldu mu?
Normal Doğum dünyanın en güzel duygusu Harika bişey yaşayıp anlamanızı dilerim. Ben ikisinide normal doğurdum süper bi duygu bunu operasyonlu olduğumdan spinal sezaryen doğuracağım, genel anestezi istemiyorum kesinlikle
Bende deneyeyim hiç sodalı yapmadımmmm
Bende oğlumda gittiğimde 5cm açılmıştı bile çok güzel bi his normal Doğummilyonlukla flnda Alakası yok annelerimiz anaannelerimiz nasıl doğurmuş,bunu normal doğurmayacağım için üzülüyorum bazen
Aynen olmayacak şey değil ara beni ebelik yapmaya gelirim
EvetDiyelim bi sıkıntı var morfinsiz mi yapacak tedaviyi peki? :)
Ben herşeyi ama herşeyi yiyorummmevet domatesi de çiğ yiyemiyorum salatada fln gitmiyo hiç
Nası hissediyorsunyok canım olmadı daha var sanırım 3 gün sonra 3 aylık olcaz 4 e yakın giderim özele baktırmayaama bence erkek
O detayı atlamışım sanırımAllah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin de, nasıl olacağına zamanı gelince bakarız hepimiz. İsteyerek sezeryan olan arkadaşlar da var onları da anlayabiliyorum, bazıları öyle korkunç anlatıyor ki doğumu insanlar korkuyor malum. Ben Erzurumdayım biliyorsun değil misancı geldiğinde çapırsam bebeğin ilk banyosuna anca yetiirsşn
Senin işin baya zormuş canım ya hiç öyle olmadım ben üçündede, hiç azalmadımı bi nebze olsunVallahı bu kadar borek sohbetıne tabıykı mutfagım koktugu ve kapısını acamadıgım ıcın gıremıyırım ve börek yapamıycam ama gıdıp du süper fresh lerden alıp fırına atıp sıcak sıcak yemek ıstıyırum kısmetsemutfaga nasıl gırdıgımı merak edersenız lımon kabuğunu burnuma otutturup üstüne mandal takıyoruö tabı o kokuyu engellıyor tıksıntıme care yok cogu zaman kor ebe gıbı gırıp alıp kacıyorum yada bı posta bog leyıp oyle tekrar gırıyorum
Benimkiler şimdiden emxirecek kıvama geldiler 2beden büyüğünü alın bence anca kavrar süt danası modeline giriyoruz çünkü bi süreCanım emzirme sütyenini şimdiki bedenine göre mi aldın? Malum doğumdan sonra beden değişebilir dimi
Benim de diş eti kanamalarım var. Hatta geçen gün otururken bi anda arkadaki bi dişim kırıldı minicik ama şok olduk eşimle. Doktora söyledim normalde decavit yeterli ama böyle sorun yaşayan anne adaylarına kalsiyum da veriyoruz dediKalsiyum takviyesi falan mı verir ki ? Ben de demeliyim bence
bilmiyorm ki oğlum diye sevesim geliyo rüyamda fln görmedm eşimde erkek bence diyo bakalm nolcak ne cıkcakEvet
Ben herşeyi ama herşeyi yiyorummm
Nası hissediyorsunbende rüyamda erkek gördüm erkekte hissediyorum ama erkektir diyemiyorum
Okurken kafamda melodisi çalıyor ahahahhaaOoww biyonseee biyonseee ooow şaketaa şakeeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?