2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ANnemin tarifine benziyo o da böyle yapıyo sanırım cok güzel oluyo evettt

Neyse bu msjı okuyunca yalnız olmadığımı anladım :) doğum videosu izlemekten kendimi alamıyorumbi hamileyi doğurtacak kadar bilgi sahibi oldum sanırım
valla bende cok iziliyorm normal doguma dayanıyorm da sezeryanda kapatıyorm videoyu

Her çocuk anneden 1diş götürür derler ve bence doğru. Diş eti çekilmeleri kanamaları çok sık görülen bi durum geç kalmadan bi dr a git derim

bnm cok kanıyo normalde de kanardı ama bu aralar coştu baya dolu dolu kan geliyo doktora gidince söylicem haftaya

Kızlar herkese günaydın. Ben şuan hafta olarak 9+5 im. Benim tüm belirtilerim bir anda kayboldu ya çok endişeleniyorum göbek kaç haftadan sonra çıkıyor? Yani rahmimde azıcık sertlik hissediyorum ama henüz büyüme yok. Göğüs hassasiyetim de bir gidiyor bir geliyor, bulantım da aynı şekilde. Haftaya çarşamba kontrolüm var, sabırsızlıkla bekliyorum. 10-11. haftada olan arkadaşlar karnınızda sertlik hissediyor musunuz? Yoksa daha erken mi?

Ben hiç izlemedim doğum videosu ama kendi doğumumdan biliyorum eşime diyorum hatta ben evde doğurabilirim diye. Tek korkum ıkınırlen kendime zarar verirsem beni kim kurtaracak her şeyi hallettim bir ondan korkuyorum
Ay normal doğum mu yaptın ? Harika ya. Ben de hep evde yapayım istiyorum ama pek mümkün olmayacak sanırım çünkü o kadar gözükara olamam galiba ben suda olanını,evde olanını , çatalda olanını, koridorda olanını hepsini izledim aşırı hakimim konuya hatta izlerken kulaklıktan ses çok çıkmış kurum müdürüme rezil bile olmuşluğum var yine de teşekküllü bi hastanede doğurmak en iyisi sanırım :)

normal dogum videolarını izliyorm belki o anlık kokutucu ama sonrasında birine muhtac olma hissi korkutuyo beni galiba :) kendi işimi kendim göreym istiyorum

sakın doğum videosu izleme canım
bak kendi kendini strese sokarsın
ben bide tursu yiyemiyorum patlıcan tursusuna bayılırım dün eşim karsımda yedi bakamadım bile
sen baya bişeyden tiksinmişsin

gece sancı bende de oluyo ama akıntı hiç yaşamadım canım bilemedim şimdi sen takip et yine tekrarlarsa gidersn
takipteyim canım

Ben kuzuma hamileyken dershaneye gidiyordum yanıma kuruyemiş kuru meyve hurma muz elma yoğurt beslenme çantası hazırlıyordum kendime :)
ben de işe gelirken hazırlıyorum :)
Bende de var kuruyemiş, meyve falan da açım canım istemiyor gibi bir durum var bak hurmayı iyi aklıma getirdin iyi demişlerdi eşim alsın haftasonu.
hurmayı dikkatli tüket canım
1 taneden fazla tüketme çünkü rahim kaslarını çalıştırarak erken doğuma sebep oluyor
aynı şekilde ananası da dikkatli tüket

Ah canım diş eti hassasiyeti çok normal hamilelikte. Bolca yoğurt yememiz lazım, bebeiş bizden alıyor yoksa kalsiyumu

12.haftama girdim ben de şükür bulantılarım azaldı. Dün ikili test için gittim herşey yolunda dedi doktor, 1 ay sonra kontrol. Bu arada burada yurtdışında olan biri vardı ultrasona sık sık gidilmiyor burda demişti. Dün doktora sordum zararlı mı die. Yurtdışında çoğu ülkede doğuma kadar 3 kez bakılıyormuş sadece. Sürekli girmek elbetteki sakıncalı dedi, otizme sebep olabiliyor, ama bizim anneler çok meraklı haftada bir gelen anneler var, reddedince yanlış anlaşılıyoruz dedi. Şuna kanaat getirdim ki 9 ay boyunca evham,sıkıntı hiç bitmiyor. Ben pco hastasıydım ve hamile kalana kadar hep korku, endişe..Sonra hamile olduğumu öğrendim ve şimdiye kadar bulantı, kusma çok kötüydü. Acaba bebek iyi mi, düşük tehlikesi var mı korkusu bide! sürekli iç çamaşırına bakıp, kan var mı die psikopatlaşma. Bitti mi, yok bu sefer acaba hala canlı mı? ya kalbi durduysa? Sürekli doktora gitme isteği. Hele bide bulantı falan küt die kesilince hepten panik. Çalışıyorum ve sabahları erken kalkmak işkenceye dönüştü, işyerinde sürekli oturunca kramplar başladı. Akşam 5 olmuyo, eve git yemek derdi. Bide sol tarafımda kalçadan ayağa kadar ağrı, ki siyatik miş kendileri tanıştık . Ayrıca vejeteryanım ve bu maalesef gebeliği olumsuz etkiliyor. B12 ve folikasit tam gaz devam. 6,5 ay daha neler olacak bakalım, ne ağrılar, ne sancılar girecek hayatımıza. Biliyorum bitmeyecek, en rahat dönem 3-6 ay arası diyorlar hep, görelim bakalım. Sonra da erken doğum mu, normal mi sezeryan mı die başlarız strese. Bazen bunalıyorum, işten kaçıp gidesim geliyo, etrafımdaki anlayışsız insanlara sabrım kalmıyo. şükür bebeğim iyi, maaşım var, bebeğime neler neler alıcam die getiriyorum aklıma. Son olarak henüz bebeğe bişey almasam da kitaplarımı sipariş verdim, en azından kedimi dinleyip stres olacağıma onları okurum. Mahallenin En Mutlu Bebeği, Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı(Ayşe Öner), Sağlıklı Gebelik Rehberi( Mayo Klinik)..Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gebelik diliyorum.

Ben normal sedyede doğum yaptım diğerlerini bilmiyorum bak. Keşki hepimiz Beyonce kadar şanslı olsak, kadın evine hastane kurdurmuştu doğum öncesi

Afiyet olsun canımm:)

Ben normal sedyede doğum yaptım diğerlerini bilmiyorum bak. Keşki hepimiz Beyonce kadar şanslı olsak, kadın evine hastane kurdurmuştu doğum öncesi
Ben Beyonce olsam en aşağı on iki tane doğururdum. Beyoncesin düşünsene.. ben daha üç aylık hamileyim aynada göbeğim löp löp oynuyo kadın ikiz doğuracaktı sahneye mitolojik varlık gibi çıktı.

Nereliydi o çorum mu ırk da çok etkili bence biz biraz gevşek etli oluyoruz esmerlere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…