- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.781
ANnemin tarifine benziyo o da böyle yapıyo sanırım cok güzel oluyo evetttCanım yufkanı güzel biyerden alıyosun önce markettekilerden değil :)
Bir bardak süt bir şişe sade soda yarım bardak sıvı yağ hazırlıyorsun.
Nasıl yapıyorsun böreği bilmiyorum ben tepsi böreği tarifi vereyim. Tepsiyi yağlıyorsun 3-4 parçaya böldüğün yufkalardan bir parçasını koyup bir kaşık sos döküyorsun sonra diğer parçayı koyuyorsun yine bir kaşık sos diğer parça yine sos bir yufkayı yayınca harçtan serpiştirip 4-5 kaşık yine sos yufka sos yufka sos bir yufka olunca yine harç ve bolca sos yine yufka yine sos ..... en üstteki yufka tüm kalsın tümünü güzelce yay üstüne kalan sosu boca edip üzerine yumurta sarısı susam ve çörek otu.
Akşamdan yap streçle dabah pişir namnsmnamm. Dolapta en az 2 saatr beklemesi gerekiyor ama sabaha kadar beklerse daha güzel oluyor n
Neyse bu msjı okuyunca yalnız olmadığımı anladım :) doğum videosu izlemekten kendimi alamıyorumbi hamileyi doğurtacak kadar bilgi sahibi oldum sanırım
Her çocuk anneden 1diş götürür derler ve bence doğru. Diş eti çekilmeleri kanamaları çok sık görülen bi durum geç kalmadan bi dr a git derimArkadaşlar ne zamandır soracağım araya kaynıyor dişlerinde kanama olan var mı ya? Benim her fırçalamada en an üç dişimde kanama oluyor ve hamilelikten önce yoktu diş kaybı yaşamak istemem açıkcası.
bnm cok kanıyo normalde de kanardı ama bu aralar coştu baya dolu dolu kan geliyo doktora gidince söylicem haftayaArkadaşlar ne zamandır soracağım araya kaynıyor dişlerinde kanama olan var mı ya? Benim her fırçalamada en an üç dişimde kanama oluyor ve hamilelikten önce yoktu diş kaybı yaşamak istemem açıkcası.
ANnemin tarifine benziyo o da böyle yapıyo sanırım cok güzel oluyo evettt
Ay normal doğum mu yaptın ? Harika ya. Ben de hep evde yapayım istiyorum ama pek mümkün olmayacak sanırım çünkü o kadar gözükara olamam galibaBen hiç izlemedim doğum videosu ama kendi doğumumdan biliyorumeşime diyorum hatta ben evde doğurabilirim diye. Tek korkum ıkınırlen kendime zarar verirsem beni kim kurtaracak her şeyi hallettim bir ondan korkuyorum
normal dogum videolarını izliyorm belki o anlık kokutucu ama sonrasında birine muhtac olma hissi korkutuyo beni galiba :) kendi işimi kendim göreym istiyorum
sen baya bişeyden tiksinmişsinben bide tursu yiyemiyorumpatlıcan tursusuna bayılırım dün eşim karsımda yedi bakamadım bile
takipteyim canımgece sancı bende de oluyo ama akıntı hiç yaşamadım canım bilemedim şimdi sen takip et yine tekrarlarsa gidersn
ben de işe gelirken hazırlıyorum :)Ben kuzuma hamileyken dershaneye gidiyordum yanıma kuruyemiş kuru meyve hurma muz elma yoğurt beslenme çantası hazırlıyordum kendime :)
hurmayı dikkatli tüket canımBende de var kuruyemiş, meyve falan da açım canım istemiyor gibi bir durum var bak hurmayı iyi aklıma getirdin iyi demişlerdi eşim alsın haftasonu.
Ah canım diş eti hassasiyeti çok normal hamilelikte. Bolca yoğurt yememiz lazım, bebeiş bizden alıyor yoksa kalsiyumuArkadaşlar ne zamandır soracağım araya kaynıyor dişlerinde kanama olan var mı ya? Benim her fırçalamada en an üç dişimde kanama oluyor ve hamilelikten önce yoktu diş kaybı yaşamak istemem açıkcası.
Ay süt ve süt ürünleri benim migrenimi tetikliyor. Mecbur ama sanırımAh canım diş eti hassasiyeti çok normal hamilelikte. Bolca yoğurt yememiz lazım, bebeiş bizden alıyor yoksa kalsiyumu
Kalsiyum takviyesi falan mı verir ki ? Ben de demeliyim bencebnm cok kanıyo normalde de kanardı ama bu aralar coştu baya dolu dolu kan geliyo doktora gidince söylicem haftaya
Ben normal sedyede doğum yaptım diğerlerini bilmiyorum bak. Keşki hepimiz Beyonce kadar şanslı olsak, kadın evine hastane kurdurmuştu doğum öncesiAy normal doğum mu yaptın ? Harika ya. Ben de hep evde yapayım istiyorum ama pek mümkün olmayacak sanırım çünkü o kadar gözükara olamam galibaben suda olanını,evde olanını , çatalda olanını, koridorda olanını hepsini izledim aşırı hakimim konuya hatta izlerken kulaklıktan ses çok çıkmış kurum müdürüme rezil bile olmuşluğum var yine de teşekküllü bi hastanede doğurmak en iyisi sanırım :)
Diyelim bi sıkıntı var morfinsiz mi yapacak tedaviyi peki? :)Her çocuk anneden 1diş götürür derler ve bence doğru. Diş eti çekilmeleri kanamaları çok sık görülen bi durum geç kalmadan bi dr a git derim
Afiyet olsun canımm:)sakın doğum videosu izleme canım
bak kendi kendini strese sokarsın
sen baya bişeyden tiksinmişsin
takipteyim canım
ben de işe gelirken hazırlıyorum :)
hurmayı dikkatli tüket canım
1 taneden fazla tüketme çünkü rahim kaslarını çalıştırarak erken doğuma sebep oluyor
aynı şekilde ananası da dikkatli tüket
Ben Beyonce olsam en aşağı on iki tane doğururdum.Ben normal sedyede doğum yaptım diğerlerini bilmiyorum bak. Keşki hepimiz Beyonce kadar şanslı olsak, kadın evine hastane kurdurmuştu doğum öncesi
Yoğurt da mı etkiliyor tüh. Başka nelerden alabilirsin araştır. Annemin zamanında kalsiium hapı verirmiş doktorlar her gebeye ama artık vermiyorlarAy süt ve süt ürünleri benim migrenimi tetikliyor. Mecbur ama sanırım
Sağolasın vallahi ya. Doktoruma acil sormam lazım. Bakalım nasıl olcak. :)Yoğurt da mı etkiliyor tüh. Başka nelerden alabilirsin araştır. Annemin zamanında kalsiium hapı verirmiş doktorlar her gebeye ama artık vermiyorlar
Nereliydi o çorum muBen Beyonce olsam en aşağı on iki tane doğururdum.Beyoncesin düşünsene.. ben daha üç aylık hamileyim aynada göbeğim löp löp oynuyo kadın ikiz doğuracaktı sahneye mitolojik varlık gibi çıktı.
En sağlıklı yönteme hazırlıyoruz kendimizi diyelimvalla bende cok iziliyorm normal doguma dayanıyorm da sezeryanda kapatıyorm videoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?