- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Evet inşallah ablalık yapacak kuzum gurbetteyim yakınımda kimse yok birde çalışıyorum zor olacak ikiz ama Rabbim verdiğine göre vardır bi bildiği sağlıkla gelsinler inşMaşallah büyümüş :) diğer arkadaşların ve benim bebeklerimiz biraz küçük senin de öyleyse zorlanırsın diye düşündüm. Şükür büyükmüş yardımı bile dokunur:)
Amin hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günü nasip etsin rabbim:) benim de küçük daha 6 haftalıkBen bebeğimi yeni kaybettim çok üzüldüm ama şükür rabbim tekrar nasip etti daha çok küçüğüz 5 haftalığız rabbim tamamlamayı nasip etsin inşallah siz kaç haftalıksınız
Ben İstanbul’da yaşıyorum evet ilk gebeliğim biz de tedavi gördük ama bitkisel bir tedavi oldu çok şükür oldu Allah her isteyene nasip etsin...bak kafan rahat olursa herşey çok kolay olur senin de dediğin gibi yıllarca çocuk bekleyen insanlar var onlar akışına bırakmış sen de bırak ve İnan olacak olacak :)Ankarada yasiyorum. Ay inanin tam da bugun bunu dusunuyodum nasil hamile kalinir onu mu arastirsam diye. Ama kürlerden bahsetmiyorum, gulmeyin ama acaba biz yanlis mi yapiyoruz ondan bile suphelenir oldum:/ cidden psikolojim bozulmaya basladi, eşimle de surekli ottan bocekten gerilir olduk stresten. Etraftan benden once evlenenlerin bebek haberleride duyulur oldu, benden sonrakilerinde. Ortamlara girmekten cekinir oldum konu bana doncek diye. Bakalim bu ay olmazsa esimle beraber gitcez artik kontrole. Siz nerde yasiyorsunuz birde ilk gebeliginiz mi
Canım benim ilk çocuğum 15 ay olmadı hiç sebep yokken kaç tane doktora da gittm sonra işe başladğım ay oldu hiç belirtim yoktu.diğer aylar o kadar belirtim vardı ama hamile değildim. Hamile olduğum ay 8 gün geciktm test de ypmadım hiç belirtim yoktu.bende diyordum bari hamile kalsaydım. Şimdi 2.bebeğimi bekliyorum seni çok iyi anlıyorum. Allaha bırak rahatlıcaksın belirti arama, başka şeylerle oyalan azad et bu isteğini biraz...o zaman gerçekleşicek inşallahKızlar taze anne adayisiniz o yuzden tam da buraya sorulur dedim, insaallah yanit alirim. Her ayin ortalama 1 haftasi adetle geciyor. Kalan 3 haftanin nasipli bir gununde gebe kalmis ve hicbir belirtisi olmadan bata kadar merakla, belki de umutsuzlukla gelmiş sevgili hamiş arkadaşlarim, gercekten bata kadar hicbirsey hissetmeden mi geldiniz? Yani dusunsenize bir haftadir birsey var icinizde, hayal etsenize icinizdeymis megerse, buna ragmen hakkaten hic mi bisey hissetmediniz? Bi yumru bi kipirti bi agirlik? Tamam bi haftalik bi kan pihtisindan çokta bisey beklememek gerek fakat ne biliyim bisey işte bişey:/ benim son iliski olali bir hafta oldu, tutmussa eger suan icimde birseyler var yani nasil hissetmem?
NE güzel rabbim kucağımıza sağ salim almamızı nasip etsin inşallah ilkmi olcakAmin hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günü nasip etsin rabbim:) benim de küçük daha 6 haftalık
Anladım canım. Daha önce kızımı götürmüştüm buharaya da memnun kalmamıştım randevumuz olmadına rağmen bir saat sıra beklemiştik. Sonrasında tahlil gösterememiştik bir süre doktor gelmemişti. Soru sorduğumuz bankolar bakalım borcunuz var mı diye tc mizi istemişti falan. Tam bir ticarethane.
Hangi doktora gidiyordun nenehatunda, aile hekimimiz ebru hnımı önerdi.
Sancı odası nasıl çok mu kalabalık en stresli kısmı orası:S
Daha çok var doğru söylüyorsun hayırlısı olsun hakkında benim annem çalışıyor uzun süreli gelemez kkvaliem de yaşlı , Allah hepimize güç kuvvet versin
Benim karından ultrasonla 4+3 ken gördü 3 mm bir şeydi :))Kızlar keseyi doktor en erken ne zaman görebilir?
Evet ilk heyecan korku endişe hepsi bir arada bir de tecrübesiz olunca insan daha fazla karışıyor kafası senin ilk miNE güzel rabbim kucağımıza sağ salim almamızı nasip etsin inşallah ilkmi olcak
Hayırlı olsun öncelikle bazen geriden gelebiliyor yani senin dönlenmen den ötürü stres yapma aklına bir soru takılırsa da en doğru şey doktora sorman daha fazla aydınlatabilir seni :)Merhaba arkadaslar bende aramiza yeni katıldım. Bugun kontrolde 3.5 mm çıktı kesenin boyu bana ufak geldi ama..
Kızlar taze anne adayisiniz o yuzden tam da buraya sorulur dedim, insaallah yanit alirim. Her ayin ortalama 1 haftasi adetle geciyor. Kalan 3 haftanin nasipli bir gununde gebe kalmis ve hicbir belirtisi olmadan bata kadar merakla, belki de umutsuzlukla gelmiş sevgili hamiş arkadaşlarim, gercekten bata kadar hicbirsey hissetmeden mi geldiniz? Yani dusunsenize bir haftadir birsey var icinizde, hayal etsenize icinizdeymis megerse, buna ragmen hakkaten hic mi bisey hissetmediniz? Bi yumru bi kipirti bi agirlik? Tamam bi haftalik bi kan pihtisindan çokta bisey beklememek gerek fakat ne biliyim bisey işte bişey:/ benim son iliski olali bir hafta oldu, tutmussa eger suan icimde birseyler var yani nasil hissetmem?
Gizemtkdmr ilk ay gittik smear ve bazi kan testleri yapti temiz dedi. Bu 6. Ay yine olmazsa gitmeyi dusunuyoruz. Ailemde herkes saglikli cocugu olmayan yok, benim boyle bir surec yasiyor olmam korkutuyor:/ ama olmazsa gidecegiz mecbur. Dua edin banada olmaz mi..
Çok fazla korunmuşsunuz ama ortolama sağlıklı insanlarda bile 6 ve 12 aya kadar olmaması çok normal kendini üzme streste engeller peki doktor kontrollerinizi yaptırdınız mı rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
2. Kez anne olacaklar grubuna hoşgeldin canımbence testini karanlıkken bile görebiliriz maşallah çok net herşey sağlıklı bir şekilde ilerler inşaAllah
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canm benımm
Hayırlı olsun kaç haftalıkMerhaba kızlar beni de sayın
Teşekkür ederim. 4 sanırım . daha yeni dedi doktor kese de daha görünmediHayırlı olsun kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?