- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Senin yerinde olsam çok fazla araştırma yapmam gerek yok her okuduğun da moralin bozulur ben de çok sefer denedim hatta gidip test yapmaktan bıkmıştım en son bıraktım ve ozmaan oldu çok şükür rabbim sana ve her isteyene nasip etsin ana önce senin sağlığın en son bebek sen iyi bir anne olmazsan iyi bir evlat yetiştiremezsin
Cnm peki hiç doktora göründün mü yani bu kadar isterken bi baktırsaydın erken den bakmak en iyisi ben bir sağlıkçıyım aama çok ihmalkarım yaşım geçiyordu ve hala korunuyorduk korunmayı bıraktık 4 ay olmadı ne bileyim en son doktora gittik ve eşimin sperm sonucu düşük çoktu bitkisel tedaviye başladık ve çok şükür bir aydan sonra gebe kaldım bence gidip bir muayene olun sen ve eşinNe guzel soyluyorsunuz cok sagolun gercekten. Ama kafami baska seye veremiyorum, versemde aklim yine arastirmalara kayiyor. Okudukcada bir yandan sukrediyorum bir yandan karamsarlasiyorum, hayalkirikliklari yasiyorum. Benim sat 19 aralik. İnternetten baktimda eger bu ay gebe kalabildiysem 24 eylulde muhtemel dogum tarihi olabilirmis. Bakarsiniz ucundan yakalarim bu grubu..ahh ahhh..
Ederiz sen merak etme ama eşin de baktırsın bi sperm testi yapın mutlaka istemezse İkna et çünkü boşuna beklemiş olmayın eğer onda da bir sıkıntı çıkmazsa bu sefer nasıl hamile kalınır ona bakarsın :) nerde yaşıyorsunGizemtkdmr ilk ay gittik smear ve bazi kan testleri yapti temiz dedi. Bu 6. Ay yine olmazsa gitmeyi dusunuyoruz. Ailemde herkes saglikli cocugu olmayan yok, benim boyle bir surec yasiyor olmam korkutuyor:/ ama olmazsa gidecegiz mecbur. Dua edin banada olmaz mi..
Ederiz sen merak etme ama eşin de baktırsın bi sperm testi yapın mutlaka istemezse İkna et çünkü boşuna beklemiş olmayın eğer onda da bir sıkıntı çıkmazsa bu sefer nasıl hamile kalınır ona bakarsın :) nerde yaşıyorsun
Çok fazla korunmuşsunuz ama ortolama sağlıklı insanlarda bile 6 ve 12 aya kadar olmaması çok normal kendini üzme streste engeller peki doktor kontrollerinizi yaptırdınız mı rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahDogru diyorsunuz aslinda guc olmasin ama cok gecte olmasin.. Ben 6 aydir korunmuyorum daha cok yeniyim ama 2,5 senelik evliyiz. Ama cok zor bir surec her ay husran, etrafin beklentisi, bizim umutlanmamiz, hayalkirikligina ugramamiz.. Başta alti ustu adet bittikten sonra 20 gun icinde gebelik olustuysa ogreniyisun, her ay alti ustu 20 gun sabretceksin dedm ama o 20ler biriktikce artik zorlanir oldum. Daha yeniyim diye sabretmeye calisiyorum ama senelerce olmayanlari okudukca da korkar oldum. Belirsizlik cok Zor..olcakmi, olmayacak mi, olcaksa ne zaman olcak..yine de sagliktan otesi yok en zoru o olsa gerek..
Ben bebeğimi yeni kaybettim çok üzüldüm ama şükür rabbim tekrar nasip etti daha çok küçüğüz 5 haftalığız rabbim tamamlamayı nasip etsin inşallah siz kaç haftalıksınızMerhabalar sen kaç haftalıksın
Anladım canım. Daha önce kızımı götürmüştüm buharaya da memnun kalmamıştım randevumuz olmadına rağmen bir saat sıra beklemiştik. Sonrasında tahlil gösterememiştik bir süre doktor gelmemişti. Soru sorduğumuz bankolar bakalım borcunuz var mı diye tc mizi istemişti falan. Tam bir ticarethane.Özel oda yok malesef canım sancı odasında sağolsun bir ebe benimle ilgilenmişti doğumum kolay geçmişti odaya geçince de 2 kişilikti oda kısaca genel olarak memnun kaldım aslında ben de özel düşünüyordum ama bana buhara pek özel gibi gelmedi oyüzden nenehatunu tercih ettim.
Canım yok tayinci değiliz henüz de diğer doğumda annem gelmişti bu sefer belki ben memlekete giderim diye bu sefer tek değilim kızım da var memlekette en azından eve hapsolmaz diye düşündüğümden daha çok zaman var nasip tabi
Canım yaDıklarını oludum, Vardır bunda da bir hayır üzme kendini. Canın sağ sağlığın yerinde olsuncanım iyiyim aksamları hafıf agrım oluyor . lekelenme durdu. 3 gündür hiç yok. bugün bi daha kan vercem . umarım düzenli bir artıs olmustur. bu kez iki kat artmıssa sence hersey yolunda demek midir?
Allah bağışlasın ikizleriEvet iki kese gördük :) şok oldum kalp atışlarını da duyarsak kesinleşecek
5 yaşında canım ablaAllah bağışlasın ikizleriablaları kaç yaşında.
Canım benım hissetigim şey hep uyuma isteği , bel ağrısı ve arada bir kasıkta iğne batması gbıı bır hassasıyt okadr adetime uc gun varken ılk ıdrar testınde oğrendım snra hemen kan verdımKızlar taze anne adayisiniz o yuzden tam da buraya sorulur dedim, insaallah yanit alirim. Her ayin ortalama 1 haftasi adetle geciyor. Kalan 3 haftanin nasipli bir gununde gebe kalmis ve hicbir belirtisi olmadan bata kadar merakla, belki de umutsuzlukla gelmiş sevgili hamiş arkadaşlarim, gercekten bata kadar hicbirsey hissetmeden mi geldiniz? Yani dusunsenize bir haftadir birsey var icinizde, hayal etsenize icinizdeymis megerse, buna ragmen hakkaten hic mi bisey hissetmediniz? Bi yumru bi kipirti bi agirlik? Tamam bi haftalik bi kan pihtisindan çokta bisey beklememek gerek fakat ne biliyim bisey işte bişey:/ benim son iliski olali bir hafta oldu, tutmussa eger suan icimde birseyler var yani nasil hissetmem?
Hayırlı olsun canm benımmMerhaba bende gebeliğimi yarım saat önce öğrenenlerdenim şokunu daha üstümden atamamışken burda buldum kendimi :) sevincimi paylaşmak istedim :) inşallah testteki gibi doğrudur ve sağlıklı ilerler. 2. Gebeliğim Allah nasip ederse. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar :)
Maşallah büyümüş :) diğer arkadaşların ve benim bebeklerimiz biraz küçük senin de öyleyse zorlanırsın diye düşündüm. Şükür büyükmüş yardımı bile dokunur:)5 yaşında canım abla
Canım profilinden kişisel bilgilere gir orda tahmini doğum tarihi var onu 08-09-2018 diye bu şekilde yazınca kendi çıkıyor.
Karından gördük canım görmeden 4 gün önce 1060 dı hcgHayirli olsun HCG kacti kese görüldüğünde? Karindan mi görüldü?
2. Kez anne olacaklar grubuna hoşgeldin canımMerhaba bende gebeliğimi yarım saat önce öğrenenlerdenim şokunu daha üstümden atamamışken burda buldum kendimi :) sevincimi paylaşmak istedim :) inşallah testteki gibi doğrudur ve sağlıklı ilerler. 2. Gebeliğim Allah nasip ederse. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?