• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
cinsiyeti soyledilermi ben ikili test yaptirdim devlette doktor ultrasondan 20dak bakti nerdeyse bide kan verdim sonucu iki hafta sonra dedi.ikili testi her devlet hastanesi yapmiyomus benim gittigim hastanede yok dedi ama tedirginsen ben yapiyim dedi oyle oldu yani
Allah Allah benim gittiğim doktorda günaha giriyoruz falan dedi :) o zaman yapmayalım dedim olmaz zorunlu dedi. Eğitim araştırma Hastanesi kızımda da buraya yaptırmıştım. Cinsiyetini cumartesi günü kendi doktorum büyük ihtimal kız dedi bacak arası boş ama cinsiyet gelişimi 14. Haftada tamamlandığı için kesin olarak 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi. Ama bence de kız içime kız doğuyordu zaten ikinci prensesimiz olacak inş

neden gunah olsun ki ikili testte kan degerine bakilio ve ultrason goruntusu.bende arastirmaya gittim oyle dedi ama ultrasondan baya inceleniyo ense kalinligi burun cikintisi boyu kalbi hareketleri.benimki hareket etmedi fazla
Ya bende anlamadım Allaha güvenmiyorsun bu teste mi güveniyorsun dedi öyle dedi böyle dedi tamam dedim yaptırmayayım bu seferde yok zorunlu dedi o zaman yapacak birşey yok dedim :) Allah korusun o teste güvenip bebeğime zarar vermem zaten çok zor elde ettim gebeliği

bu guvenme guvenmeme degilki zaten bi sorun olsa aldirmak bianne icin zor bi karardir.benmde zor oldu 3sene bekledim bebegimi.

gezip dolasabiliyomusunuz.ben sadece doktor icin evden cikiorum.ilk dusuk oldugu icin bunda esim cok tedirgin .cinsellikte yok
Bende çok geziyorum hiç bişeyden kısmıyorum kendimi sende biraz rahat dawran bi kere düştü diye bundan sonrası için bu kaderin değil:KK50: diğer konuda da bizim koca tedirgin bence hiç bir engel yok:KK76:
Bundan önce benimde bir düşüğüm var. Kanama vs yoksa yatamam heralde diye düşünüyorum. Düşecekse 24 saat yatsakta fayda yok,kalacaksada hoplasanda zıpladanda bişey olmaz diye düşünüyorum. Biraz kaderciyim galiba. Zaten çalışıyorum mecburen sabah evden çıkıp akşama ancak geliyorum. Haftasonlarıda alışkanlık olmuş devamlı bi aktivite var hayatımızda. Aslında hamileliklerim rahat geçiyor galiba onun avantajını yaşıyorum. Bazen hamile olduğumu unutuyorum.. cinselliktede sınırlama yok dedi doktorum o yüZden onuda kısmadık :) karnım büyüdüğünde ara veririz artık.
Benimde bu rahat ilk defa dün gece kustum buraya yazdıktan sonra :63:

Canım bende Eskişehirdeyim tüp bebek benim Bursa'da oldu takibim burada oluyor Hulusiye gidiyorum Acıbademde daha çnce seneler öncesi aşılamamı da o yapmıştı ama çok çok sa memnun değiliz eşim orada Cantuğa gitmek istiyor iyiymiş bir de Mime İnan'ın methini çok duyduk orada arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı kararsısız.senin memnun kalmadığın doktor kim?
Ben de arkadaşlarımın bir kaçından Mine İnan’ı duyduğum için ilk öğrendiğimden beri ona gittim bilgisi iyi ama moralim en ufak söylediği şeylerde çok bozuldu acaba hamileyim duygularım karmaşık diye mi öyle anladığımı düşündüm.bir tek ben değil annemle eşimle gittiğimdede onlarda aynı şeyi anladılar ve değiştirmemi istediler. Çok takmam bilgi olarak iyi olsun dersen git Mine hanıma aslında çok sakinde konuşuyor ama ben anlaşamadım pek

Yaa kızlar ben kilolu hamile kaldım yani tüp bebek tedavisi sonucu kaldım, menapoza sokuldum daha öncesinde ve ilaçlar yüzünden bu geçici menapoz yüzünden 10 kiloyu geçkin aldım, arkda fotomu görmüş mbj atmış çok üzüldüm...çok kilo almışsın sen 100 kilo doğurursun yazmış..sabah beri moralim bozuldu ya..napabilirdimki :(

Yaa kızlar ben kilolu hamile kaldım yani tüp bebek tedavisi sonucu kaldım, menapoza sokuldum daha öncesinde ve ilaçlar yüzünden bu geçici menapoz yüzünden 10 kiloyu geçkin aldım, arkda fotomu görmüş mbj atmış çok üzüldüm...çok kilo almışsın sen 100 kilo doğurursun yazmış..sabah beri moralim bozuldu ya..napabilirdimki :KK43:
Ay yok artık arkadasında sacmalamış yani sonucta saglık bu insanın basına ne gelecegini kimse bilemez ayıp bence hiiic takılma böle insanların söledigine sen Allahın izniyle saglıkla bebğini kucagına al emzirdikce verirsin.

Yaa kızlar ben kilolu hamile kaldım yani tüp bebek tedavisi sonucu kaldım, menapoza sokuldum daha öncesinde ve ilaçlar yüzünden bu geçici menapoz yüzünden 10 kiloyu geçkin aldım, arkda fotomu görmüş mbj atmış çok üzüldüm...çok kilo almışsın sen 100 kilo doğurursun yazmış..sabah beri moralim bozuldu ya..napabilirdimki :KK43:
Aman patavatsızca konuşmuş nerden biliyormuş bende kiloya müsait olmama rağmen 10-12 kilo almıştım hiç belli olmaz diyetisyene gidersin olmadı dikkat edersin bebek doğunca da verirsin sallama kimseyi

neden bozuyosun moralini kolay gelmedi bebegin tadini cikar zayiflamaya calisma sakin doktorun bu konuda goruslerini al.kilolu cok hamile var saglikli dogum yapan boyle seyleri takma

Kızlar boğaz enfeksiyonu başladı öksürük te çok bunalttı penos dye antibiyotik verdi doktor ama geçmedi ne yapabilirim acil yardım :KK43:

Bende çok geziyorum hiç bişeyden kısmıyorum kendimi sende biraz rahat dawran bi kere düştü diye bundan sonrası için bu kaderin değil:KK50: diğer konuda da bizim koca tedirgin bence hiç bir engel yok:KK76:

Benimde bu rahat ilk defa dün gece kustum buraya yazdıktan sonra :63:
İlk hamileliğimdede hiç kusmadım,bundada mide hassasiyeti,bulantı oldu ama yine hiç kusmadım. Bikere kussaydım bari diyorum :)

Selam kızlar, o kadar mide bulantısı arasında tatlı krizi tuttu adamı pijamalarla sokağa döktüm :D bayağı yazılmış girmeyeli okuyamadım :D herkesin bebişler iyidir inşallah. Bizim ikili sonucumuz da iyi çıktı çok şükür, 9unda artık cinsiyet için gideceğiz. Hadi hayırlısı bakalım...

Keyfinden almadın kiloyu sen boşver takılma ona önemli olan sağlığın ve bebeğin. İstersen gebelikte daha fazla almamak üzere bi diyetisyene başvur ama moralini asla bozma bebeğin seninle ya gerisinin önemi yok

Kizlar bu karin siskinligi beni bitirecek allahim resmen davul gibiyim :duduk: siskinlie care bulan var mi:63:

Hahaha tasası onumu tutmuş. Ne ayıp. İlk doğumda 28 kilo almıştım. 6 ay yattığım için inanılmaz kilo alıyordum. Sonra verdim gitti. İstersen verirsin. Şimdiden hiç kafana takma bunları.

Kızlar boğaz enfeksiyonu başladı öksürük te çok bunalttı penos dye antibiyotik verdi doktor ama geçmedi ne yapabilirim acil yardım :KK43:
Diğer arkadaşlarada söylemiştim, boğaz enfeksiyonunda sirke ile gargara çok işe yarıyor. Geçmiş olsun.

Kizlar bu karin siskinligi beni bitirecek allahim resmen davul gibiyim :duduk: siskinlie care bulan var mi:63:
Doğurmak sanırım :)
Şu imojiler nerde? Nıye ben bulamıyorum??

Bulantım tamamen geçti çok şükür rahatladım. İnş geri gelmez :) yarın ikili tarama için devlet hastanesine gitcem yine bebeğimi göreceğim inş iyidir. Kız olduğunu öğrenince kız isim arayışına girdim bakalım. Sağlıkla dünyaya gelsinler inş
Ben hem kız hem erkek ismi bulmaya çalışıyorum cinsiyetini öğrendiğimde artık ismiyle sevmek istiyorum allah nasip ederse erkek için bulduk da kız için bi sürü seçenek var kafamız çok karışık siz neler düşünüyosunuz

Back