- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.961
Aminn canım Allah gönlüne göre versinAmin canımmhayırlısıyla sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım Allah gönlüne göre versinAmin canımmhayırlısıyla sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri
![]()
Bana da pgt yapılmadı tüp bebek doktorum antalya memorial mehmet öztürkmendi son kontrolümde medstar nilsem hanıma geçtimPgt yapilmadi bize canim. Size yapildi mi? Senin doktorun kim bu arada?
Tamam ozaman ona gideyim gerçekten Acıbadem de bi doktora gittim hamileliğimin başından beri beni çok tedirgin etti her doktor çıkışı ağladım
Cavapla nın yanındaki çoklu alıntıyı tıklayacaksın alıntılamak yapmak istediğin mesajları, sonra en altta alıntıları ekle diyip cevap vereceksinTelefonda çoklu cvp vermesını ve imoji kullanmayı bir türlü çözemedim. Biri aydınlatırsa sevinirim.
Nifty Amerika ya gidenmiş. İzmirde en uygun ıkı bın tl ye yapılıyor. Ikılı test güvenirliliği düşük. Yaş, sigara kullanımı, kilo hep değerleri değiştiren faktörler. İstatistiklere göre bir sonuç çıkıyor.
Nifty direk kandaki dna ya göre bir sonuç çıkarıyor. Ikı hftda sonuç çıkıyormuş.
Artık kişiden kişiye karar değişir. Hayırlısı ...
Sabah evden çıkıp ancak eve gelebildik :) yorgun ve yarın pazartesi olduğu için hüzünlüyüm :)Selam herkesi Pazar mahmurluğu mu aldı
Ben de çok Yorgun'um kahvaltıda Çok kalabalık bir grub misafirim vardı
Misafirlerin arkasından dışarı çıktık daha eve varamadık çoook Yorgun'um eve gidip yemek arkasından uyku
gezip dolasabiliyomusunuz.ben sadece doktor icin evden cikiorum.ilk dusuk oldugu icin bunda esim cok tedirgin .cinsellikte yokSabah evden çıkıp ancak eve gelebildik :) yorgun ve yarın pazartesi olduğu için hüzünlüyüm :)
Bundan önce benimde bir düşüğüm var. Kanama vs yoksa yatamam heralde diye düşünüyorum. Düşecekse 24 saat yatsakta fayda yok,kalacaksada hoplasanda zıpladanda bişey olmaz diye düşünüyorum. Biraz kaderciyim galiba. Zaten çalışıyorum mecburen sabah evden çıkıp akşama ancak geliyorum. Haftasonlarıda alışkanlık olmuş devamlı bi aktivite var hayatımızda. Aslında hamileliklerim rahat geçiyor galiba onun avantajını yaşıyorum. Bazen hamile olduğumu unutuyorum.. cinselliktede sınırlama yok dedi doktorum o yüZden onuda kısmadık :) karnım büyüdüğünde ara veririz artık.gezip dolasabiliyomusunuz.ben sadece doktor icin evden cikiorum.ilk dusuk oldugu icin bunda esim cok tedirgin .cinsellikte yok
bendede kanama yok ama esim tedirgin cok istiyo oyuzden.calisan hamilelere Allah yardim etsin ben bu donemde calisamazdimBundan önce benimde bir düşüğüm var. Kanama vs yoksa yatamam heralde diye düşünüyorum. Düşecekse 24 saat yatsakta fayda yok,kalacaksada hoplasanda zıpladanda bişey olmaz diye düşünüyorum. Biraz kaderciyim galiba. Zaten çalışıyorum mecburen sabah evden çıkıp akşama ancak geliyorum. Haftasonlarıda alışkanlık olmuş devamlı bi aktivite var hayatımızda. Aslında hamileliklerim rahat geçiyor galiba onun avantajını yaşıyorum. Bazen hamile olduğumu unutuyorum.. cinselliktede sınırlama yok dedi doktorum o yüZden onuda kısmadık :) karnım büyüdüğünde ara veririz artık.
ben de oyleyim gecmiyo maalesef bazi gunler geciyo gibi oluyo tekrar basliyo mutfaga giremiyorum esimde yardimco olmuyo kusunca rahatliyorum amaKızlar midem çok kötü kusamıyorum da çorba içtim muz yedim geçmedi siz napıyorsunuz
Zor ama çalışıyoruz işte mecbur.. çalışmıyorsan yat gitsin boşver evin tadını çıkar :)bendede kanama yok ama esim tedirgin cok istiyo oyuzden.calisan hamilelere Allah yardim etsin ben bu donemde calisamazdim
yatiyorum ama yemek hazirlayamiyorum esimde artik skldi bu durumdan yapcak bisey yok artik :)buarada saglik ocagina kayit yaptirdiniz miZor ama çalışıyoruz işte mecbur.. çalışmıyorsan yat gitsin boşver evin tadını çıkar :)
Bulantın mı var ? Benim geçti çok şükür ama bazı yiyecekler için tiksinme duygusu kaldı sadece. Ben hiç gitmedim sağlık ocağına,vakit olmuyor ona. Onlar beni arasın bi zahmet,onların işi hamile takibi yapmak. Yapmadıklarında cezası var :)yatiyorum ama yemek hazirlayamiyorum esimde artik skldi bu durumdan yapcak bisey yok artik :)buarada saglik ocagina kayit yaptirdiniz mi
Evet ya bende Pazar'ları sevmem Cumartesi en güzeli :)Sabah evden çıkıp ancak eve gelebildik :) yorgun ve yarın pazartesi olduğu için hüzünlüyüm :)
Cuma akşamları ve cumartesi favorim :)Evet ya bende Pazar'ları sevmem Cumartesi en güzeli :)
cinsiyeti soyledilermi ben ikili test yaptirdim devlette doktor ultrasondan 20dak bakti nerdeyse bide kan verdim sonucu iki hafta sonra dedi.ikili testi her devlet hastanesi yapmiyomus benim gittigim hastanede yok dedi ama tedirginsen ben yapiyim dedi oyle oldu yaniBulantım tamamen geçti çok şükür rahatladım. İnş geri gelmez :) yarın ikili tarama için devlet hastanesine gitcem yine bebeğimi göreceğim inş iyidir. Kız olduğunu öğrenince kız isim arayışına girdim bakalım. Sağlıkla dünyaya gelsinler inş