- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.941
Evet çok sevimli keşke İstanbul’da olsaydım koşa koşa giderdim valla :)Melih bey ameliyatımı yapmıştı birkaç yıl önce. Çok iyi ve güvenilir bir doktordur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok sevimli keşke İstanbul’da olsaydım koşa koşa giderdim valla :)Melih bey ameliyatımı yapmıştı birkaç yıl önce. Çok iyi ve güvenilir bir doktordur :)
Merhaba canımm :) ben kızımı orada doğurmuştum, cuma günü randevu alınıyordu telefonla seyit temel adında bir prof vardı ona gidiyordum. Sanırsam muayenesi salı günü olan da bir emre bey vardı doçent. Emre bey özellikle insaniyet bakımından mükemmel bir doktordu.Herkese merhaba,
Öncelikle Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ankara gata'ya kontroller için giden var mi acaba? Giden varsa hangi doktoru tercih ediyorsunuz.
Gidenler bilgi verebilirse çok sevinirim
11+4ama %51 ihtimal dedi doktorCinsiyeti söylenen arkadaşlarımız kaç+kaç tınız acaba :))
Canim bizim hem burdaki hem de tup bebek doktorumuz deyince korktuk da biraz acaba tup bebek oldugumuz icin mi yonlendiriyorlar diye dunden beri uyku uyuyamiyorum iyice korktum vallaCanım bende bugün bir Prof un videosunu izledim riskli gebelik uzmanı Acıbadem de oda bu sorunun cevabı olarak ikili tarama testi şüpheli olursa fetal DNA testi yapılması daha uygun olur demiş Melih atahan güven instagramda bakabilirsin istersen
Dün doktorumuz da bize bu testi önerdi ama ben istemedim tüp bebek olanlara daha çok öneriyoruz dedi pgt yapıldıysa gerek yok ama yapılmadıysa yaptırın diyoruz dedi ben ikili tarama sonucunu beklemek istiyorum dedim tamam dediCanim bizim hem burdaki hem de tup bebek doktorumuz deyince korktuk da biraz acaba tup bebek oldugumuz icin mi yonlendiriyorlar diye dunden beri uyku uyuyamiyorum iyice korktum vallasenin de tedaviyle miydi? Sana ne onerdi doktorun?
Merhaba canımm :) ben kızımı orada doğurmuştum, cuma günü randevu alınıyordu telefonla seyit temel adında bir prof vardı ona gidiyordum. Sanırsam muayenesi salı günü olan da bir emre bey vardı doçent. Emre bey özellikle insaniyet bakımından mükemmel bir doktordu.
Ama bu saydıklarım gata gata ikendi 2016 Temmuzda yapmıştım ben doğumu.
Canım bence korkma. Doktorun önermesi için illa kötü bi sebep olmasına gerek Yok. Uzaktan bi tanıdığım tamamen kendi isteğiyle yaptırdı ve sonuç temiz çıktı. Bir de benim kuzenim iki düşük yaptı. Son düşüğü genetik olarak incelendi ve engelli olduğu ortaya çıktı. Sanırım anneden gelen bi gende sıkıntı varmış ve doktoru tekrar gebe kalırsan yaptırmanda fayda var dedi. O da yaptırdı ve şükür sıkıntı çıkmadı. Tamamen sana kalmış. İkili testler de bir şey söylüyor sonuçta.Canim bizim hem burdaki hem de tup bebek doktorumuz deyince korktuk da biraz acaba tup bebek oldugumuz icin mi yonlendiriyorlar diye dunden beri uyku uyuyamiyorum iyice korktum vallasenin de tedaviyle miydi? Sana ne onerdi doktorun?
Pgt yapilmadi bize canim. Size yapildi mi? Senin doktorun kim bu arada?Dün doktorumuz da bize bu testi önerdi ama ben istemedim tüp bebek olanlara daha çok öneriyoruz dedi pgt yapıldıysa gerek yok ama yapılmadıysa yaptırın diyoruz dedi ben ikili tarama sonucunu beklemek istiyorum dedim tamam dedi
Cok kararsiz kaldik yaa doktorum yarin arayacak fiyat verecek calistiklari laboratuvar icin. 2000 tl ye bulursak yaptirmak istiyoeuz bakalim. Bir de yani kredi kartina taksit yapilmamasi zorluyor tabiCanım bence korkma. Doktorun önermesi için illa kötü bi sebep olmasına gerek Yok. Uzaktan bi tanıdığım tamamen kendi isteğiyle yaptırdı ve sonuç temiz çıktı. Bir de benim kuzenim iki düşük yaptı. Son düşüğü genetik olarak incelendi ve engelli olduğu ortaya çıktı. Sanırım anneden gelen bi gende sıkıntı varmış ve doktoru tekrar gebe kalırsan yaptırmanda fayda var dedi. O da yaptırdı ve şükür sıkıntı çıkmadı. Tamamen sana kalmış. İkili testler de bir şey söylüyor sonuçta.
Benim bundan önce iki düşüğüm oldu ve genetik olarak incelenmediler. Biz de eşimle bu hamileliğimde yaptırmaya karar verdik ama önce doktora sorucaz tabi.
Evet yapmıyorlar taksit. Yaptırmaya karar verirsen umarım temiz sonuçlar gelir canım. Allah kimseyi korktuğu şeylerle sınamasın. Sağlıkla tamamlayalım şu 9 ayı ve bebiklerimizi kucağımıza alalım inşallah.Cok kararsiz kaldik yaa doktorum yarin arayacak fiyat verecek calistiklari laboratuvar icin. 2000 tl ye bulursak yaptirmak istiyoeuz bakalim. Bir de yani kredi kartina taksit yapilmamasi zorluyor tabi![]()
daha önce acıbademde 2 tane dr a gittim canm ikiside korkunctu,tamm hastane cok iyi ama burda önemli olan dr bence ben cok memnunum bir dene sende seversen devam edersin yalnız randevuları cok dolu erkenden al telefonla randevunuTamam ozaman ona gideyim gerçekten Acıbadem de bi doktora gittim hamileliğimin başından beri beni çok tedirgin etti her doktor çıkışı ağladım
Hatırlamıyorum canım sadece 2 kere gitmiştim ona. Perinatolog uzmanıydı onu hatırlıyorum tek.Yardımcı olduğunuz için çok tesekkur ederim. Dediğiniz doktor kazım emre karasahin mi acaba?
Amin canim yaa insallahEvet yapmıyorlar taksit. Yaptırmaya karar verirsen umarım temiz sonuçlar gelir canım. Allah kimseyi korktuğu şeylerle sınamasın. Sağlıkla tamamlayalım şu 9 ayı ve bebiklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Amin canımmCanm bende nuba göre kız diyorum saglıkla gelsin:)
Canım biz bu konuda konuşmadık hiç doktorla sürekli kanama alanıyla ilgilendikleri için sıra gelmedi tüp doktorum 11+3 te çağırdı bir hafta sonra oluyor o zaman işler yolundaysa konuşur belkiCanim bizim hem burdaki hem de tup bebek doktorumuz deyince korktuk da biraz acaba tup bebek oldugumuz icin mi yonlendiriyorlar diye dunden beri uyku uyuyamiyorum iyice korktum vallasenin de tedaviyle miydi? Sana ne onerdi doktorun?