- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
canım bugün doktoru görmedim acile ölcüm yaptırdım sadece. cok kararsız kaldım devlete mi gitsem özele mi gitsem iki taraftada iyi bir doktorum var aslında ama ben hastanede yatmak ıstemiyorum okulun son ıkı haftası sınavlar var yatamam hastanede(( sen nerde vurdurdun iğneyi?
Anladım cnm daha çok yeni bthcg yi dışardan yaptırdıysan bir doktora göstermenValla hiç bilmiyom daha doktora gitmedim değerim yükselsin diye bekliyorum
yok cnm ya ben korkudan gitmiyorum vajinal muayene olacak diye bekliyorum hesaba göre 6 haftalık oldum ama nedense hala bekliyorum gitmişken hem keseyi hem kalp atışlarını duyalım diye:)Canım benim gittiğim hastane de çok yoğun ve kalabalık ben sadece doktorum için gidyorum ilk ona gittiğim için başkasına gidesim gelmiyor. Fatma ersan doktorumun adı. Yani daha vakit ayırabilen bi doktor için pek uygun bi hastane değil muayne ücretler 60la 80 arası
aynen canım hem de ne uyku oluyor demin uyukladım mesela. Kasık ağrım biraz daha hafifledi küçük kızım olduğu için onu kaldırırsam ağrıyor ama kaldırmamaya çalışıyorkm sen doktora gittin mi keseyi gördün mü canım
teşekkürler canım aynen herseyın hayırlısı. mevlam neylerse güzel eylerCanım herşeyn hayırlısı olsun Allahtan öyle iste dile..ama yine de umudunu yitirme başka bir hastane ve doktora da görün derim ben bazen faydası olabiliyor eğer olumsuz da olsa senin meleğin seni diğer ay bekliyordur öyle düşün
Erzurumdayım canımBende çok memnun oldum canım şimdi nerde yaşıyorsun
sağol canım yarın mutlaka doktora gıdıcez .Durumunu anlatır rica edersin ama rapor verir belki.Çünkü ağrıların olabilir.Düşük hemen gerçekleşmeyebiliyor yani iğneyi vuruldun bitti olmayacak.
Ben özelde doktoruma gidiyordum ama normal kan degerlerimde hızla düstüğü icin ic kanama riskine ve mudahaleye gerek kalirsa diye musahade altinda olman gerek dedi 5 unite kan takviye edildi,3 gun araştırma hastanesinde kaldim.
Igne vurulunca ciktim cunku kizimda var.
Ama riskler devam ettiginden yine yalniz kalamadim evde annemdeydim.
Önce kürtaj yapılacaktır yine de patoloji sonucu icin.Bu uygulamayı anestezisiz yaptırma kesinlikle.
Ve daha fazla bekleme aslında cunku riskler var doktorunla görüş.
Igneyi vurulduktan sonra deger yukseliyor hala,4.gun yuksek cikiyor 7.gun dususe geciyor genelde.Ve bu degerin yukseldikce bebek gelistigi yerde tahribata sebep olabilir,ic kanamayada sebep olabilir.Yani tüpündeyse zararı olabilir öyle düşün..
Kusura bakma yaziyorum ama
İki gün aralıklarla verirken saate de dikkat et yani iki gün önce akşam iki gün sonra sabah verme aynı zaman dilimini yakalamaya çalışEvet cnm artık iki gün sonra tekrar vercem
Benimki iyi canim 4 haftalik degerim. Niye moralin bozulduki ne zaman doktora gideceksin ? Bide sen ne zaman ogrendin kiBeta kaç cıktı cnm.bende iki gün oldu kan vermstim bugün tekrar kan verdim şimdi moralim.bozuldu
Iki günde iki katı artması gerekiyo ya cuma günü verdim ilkini ikincisini de bugün verdim 20 değer eksik kalmış aslında evin yaptım sanirim biraz fazladanBenimki iyi canim 4 haftalik degerim. Niye moralin bozulduki ne zaman doktora gideceksin ? Bide sen ne zaman ogrendin ki
Ay sende yaaaa canim benim basindan gecenler yuzunden biliyorum ama seytan ugrasiyor senle bak vesvese veriyor. Hic bisey olmiyacak Allaha sigin doktoruna git ve keyfini cikar durumunun :)Iki günde iki katı artması gerekiyo ya cuma günü verdim ilkini ikincisini de bugün verdim 20 değer eksik kalmış aslında evin yaptım sanirim biraz fazladan
Hayirli olsun HCG kacti kese görüldüğünde? Karindan mi görüldü?Kızlar gördük kesemizi maşallah 5haftalıkmış miniğim
Belki belirtiler oluyordur ama her belirtiyi fark edemeyiz vücudumuzda ilk gebeliğimde 1 hafta gecikmem vardı testte pozitifi görene kadar hiç belirtim olmadı şuan yine hamileyim reglime 4,5 varken çok şiddetli bel ağrısı yaşadım göğüslerim taş gibi olmuştu bel ağrısından acile gitmiştim düşün ama ilkte hiç bişey olmamıştı yani her hamilelik kendine özgü bi belirti verir umarım açıklayıcı olmuştur sağlıcaklaKızlar taze anne adayisiniz o yuzden tam da buraya sorulur dedim, insaallah yanit alirim. Her ayin ortalama 1 haftasi adetle geciyor. Kalan 3 haftanin nasipli bir gununde gebe kalmis ve hicbir belirtisi olmadan bata kadar merakla, belki de umutsuzlukla gelmiş sevgili hamiş arkadaşlarim, gercekten bata kadar hicbirsey hissetmeden mi geldiniz? Yani dusunsenize bir haftadir birsey var icinizde, hayal etsenize icinizdeymis megerse, buna ragmen hakkaten hic mi bisey hissetmediniz? Bi yumru bi kipirti bi agirlik? Tamam bi haftalik bi kan pihtisindan çokta bisey beklememek gerek fakat ne biliyim bisey işte bişey:/ benim son iliski olali bir hafta oldu, tutmussa eger suan icimde birseyler var yani nasil hissetmem?
Cnm inş hamilesindir:)belirti yok sadece adet belirtisinin aynısı ve zaten anlamıyorsun da 4 ya yaklaşınca kasılmalar başlıyor ve aslında anlıyor gibisin de ya olmazsa diye heyecan yapmak istemiyorsun ama şunu bil eğer gerçekten hamileysen emin ol hissedersin bi şekilde :)))Kızlar taze anne adayisiniz o yuzden tam da buraya sorulur dedim, insaallah yanit alirim. Her ayin ortalama 1 haftasi adetle geciyor. Kalan 3 haftanin nasipli bir gununde gebe kalmis ve hicbir belirtisi olmadan bata kadar merakla, belki de umutsuzlukla gelmiş sevgili hamiş arkadaşlarim, gercekten bata kadar hicbirsey hissetmeden mi geldiniz? Yani dusunsenize bir haftadir birsey var icinizde, hayal etsenize icinizdeymis megerse, buna ragmen hakkaten hic mi bisey hissetmediniz? Bi yumru bi kipirti bi agirlik? Tamam bi haftalik bi kan pihtisindan çokta bisey beklememek gerek fakat ne biliyim bisey işte bişey:/ benim son iliski olali bir hafta oldu, tutmussa eger suan icimde birseyler var yani nasil hissetmem?
Öyle deme canım inan ben ilk gebeliğimde zorunlu kürtaj oldum bebeğim gelişmedi inan keşke geç olsaydıda bu anı yaşamasaydım dedim canımı hiç bişey öyle yakmamıştı sanki dünyanın en acı şeyi buydu o an benim için her zaman rabbim geç olsun güç olmasın de şuan tekrar hanileyim ama içimdeki korkudan sevinemedim bile hamileliğime rabbim hakkında hayırlısını versin iniallah canım kaç yıldır istiyorsuntrueliving_ cok tesekkur ederim, elbette cok aciklayici oldu hic gebelik yasamadigim icin her belirtide umitlendim. Hatta en son iki gun once ucuk cikardim o bile belirtiymis. Zor bir surec, ki yillarca bu imtihani tasiyanlara Allah sabir versin. Elbette saglikli bir bebegim olsun isterim ama bazen dogurgan miyim bari onu anlasam diye dusuk bile yaşasam cok uzulmezmisim gibi geliyor. Tabiki yine de Allah korusun dua yerine gecsin istemem. Caresizlik insani hep 'bari'lere yonlendiriyor..
Bu arada belirti yok dedim his mutlaka vardır kesinlikle öyle düşünme bir kez hamile kalıp düşük yaparsan psikolojin bozulur bu sefer de hep düşecek mi endişesi yaşarsın bence kendini şartlandırma bırak akışına olması gereken zaman da olacak öyle düşün ve mutlaka olacak diye düşün veee olsun :)) )Cnm inş hamilesindir:)belirti yok sadece adet belirtisinin aynısı ve zaten anlamıyorsun da 4 ya yaklaşınca kasılmalar başlıyor ve aslında anlıyor gibisin de ya olmazsa diye heyecan yapmak istemiyorsun ama şunu bil eğer gerçekten hamileysen emin ol hissedersin bi şekilde :)))
Merhabalar sen kaç haftalıksınÖyle deme canım inan ben ilk gebeliğimde zorunlu kürtaj oldum bebeğim gelişmedi inan keşke geç olsaydıda bu anı yaşamasaydım dedim canımı hiç bişey öyle yakmamıştı sanki dünyanın en acı şeyi buydu o an benim için her zaman rabbim geç olsun güç olmasın de şuan tekrar hanileyim ama içimdeki korkudan sevinemedim bile hamileliğime rabbim hakkında hayırlısını versin iniallah canım kaç yıldır istiyorsun
Senin yerinde olsam çok fazla araştırma yapmam gerek yok her okuduğun da moralin bozulur ben de çok sefer denedim hatta gidip test yapmaktan bıkmıştım en son bıraktım ve ozmaan oldu çok şükür rabbim sana ve her isteyene nasip etsin ana önce senin sağlığın en son bebek sen iyi bir anne olmazsan iyi bir evlat yetiştiremezsinAh keşke..ama hicbirsey hissetmiyorum. Tabi daha bata 10 gun var ondan hissetmiyor olabilirim. İnsaallah hayirla saglikla huzurla gelir bebegim..isteyen herkese nasip olsun artik.. baska baska hikayeler okudukca kahroluyorum
Öyle deme canım inan ben ilk gebeliğimde zorunlu kürtaj oldum bebeğim gelişmedi inan keşke geç olsaydıda bu anı yaşamasaydım dedim canımı hiç bişey öyle yakmamıştı sanki dünyanın en acı şeyi buydu o an benim için her zaman rabbim geç olsun güç olmasın de şuan tekrar hanileyim ama içimdeki korkudan sevinemedim bile hamileliğime rabbim hakkında hayırlısını versin iniallah canım kaç yıldır istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?