2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Geçmiş olsun canım

Kizlarr gunaydin ruyamda dogum yaptim ve kiz bebegim oldu emzirmeye calisirken uyandim hayirlara vesiledir insallah birazdan kontrolim var
Günaydın canımm:) ben de aynı rüyayı gördüm bu gece kara gözlü bir kızım oluyordu:)

Bence bebişinin cinsiyetini öğreneceksin bugün :) küçük minnoş bir pipiyle :))

Hayırdır inşallah canım güzel haberlerle gel de sevinelim inşallah :)

Kizlar bebisi gorduk masallah kipir kipir yine cok sukur allahima cinsiyeti 14.haftada soylerim dedi nifty testi icin bu haftalarda gidebilirsiniz artik dedi. Ama acaba 12+ lari mi
beklesek diyoruz

Kızlar merhaba
2li tarama testi yaptıracağım yarın. Var mı aranızda yaptıranlar nasıl bi sonuç çıkması gerekiyor.
Ve ayrıntılı ultrason ile de bakılacak cinsiyet belli olurmu sizce
Merhaba canım benim ikili taramada belli oldu kızım :) inşallah sende önce sağlıklı olduğunu görür sonrada cinsiyetini öğrenirsin

Kızlar çok şükür her şey yolunda. Merak edenler için Koc unv. Hastanesine gittim dr Nilüfer Akgün çok pozitif ve neşeli biri ve cok detayli muayene etti. Çok kayiplarim oldu kanamam oldu dolayısıyla çok stresliydim bunu farketti, korkma bu haftadan sonra bir şey olmaz artık dedi. Muayene ücreti 135 tl epidural sezeryan 6000tl. Cinsiyeti için cok erken ama %51 erkek dedi. Bugün kontrolü olan tüm arkadaslar guzel haberlerlerinizi bekliyorum

Çok şükür canım gözün aydın. Bu sene erkek senesi galiba. Her öğrenen erkek diyor. Acaba erkek olunca daha mı erken belli oluyor ki.

Çok şükür canım gözün aydın. Bu sene erkek senesi galiba. Her öğrenen erkek diyor. Acaba erkek olunca daha mı erken belli oluyor ki.
Genelde erkek olunca daha erken görülüyor canım. Bir de kızamık gecirmemisim ben döküntülu çocuk görürsen arkani dön ve kaç dedi..Ne mümkün ilkokulda öğretmenim çocuklar sapur sapur öpüyor beni. Aman kızlar dikkat edin

Aaa o çok kötü işte ama bütün gününü çocukların arasında geçiren biri için daha da zor. dikkat ediceksin artık mecbur. İnşallah bir sorun olmaz canım sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…