- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.841
Canım 6. Haftadan beri var her gittiğimde diyor plesantanın oradaymış çok küçük dedi.Ama ben de şükür hiç kansma olmadı.ilaçta vermediKanama alanı başlayalı ne kadar oldu canım senin ve tekrar kontrole ne zaman çağırdı doktorun.
Cnm sen bebegının ıyı olmasına odaklan bence bak o ıyı hersey yolunda... bı arkadasımın okadar kanaması vardıkı gıttıgı her dr yarıyarı bebek düşer dedıler ama bu ay kızını dunyaya getırdı sıtres yapma bol dua ve tevekkul ıle ıcını rahat tut bebegın ve sen bunun üstünden geleceksınız inşKızlar ben de doktora gittim.Bebeğin gelişimi iyi dedi ama hala kansma alanı varmışgeçmedi bir türlü neden dedim plesanta yerleşmesi kılcal damar gibi kansma yapıyormuş gelen hamilelerde hep var dedi.ama ben panik kanama olursa gel dedi çok tedirgin oluyorum
Senin geçmesine sevindim darısı başıma
Aynısını dedi senin ne zaman geçti canımBana da istirahat et ama yatak döşek değil. Günlük işlerini kendin yap mesela yemeğini kalk kendin yap başkası bakmasın sana dedi. Onun dışında çok yorulma ve fazla ayakta kalma demişti.
Sağol canım boş bulduğum vakit yatmaya çalışıyorum dinleniyorum yani inş rabnim hepimizinkini korusunCnm sen bebegının ıyı olmasına odaklan bence bak o ıyı hersey yolunda... bı arkadasımın okadar kanaması vardıkı gıttıgı her dr yarıyarı bebek düşer dedıler ama bu ay kızını dunyaya getırdı sıtres yapma bol dua ve tevekkul ıle ıcını rahat tut bebegın ve sen bunun üstünden geleceksınız inş
Geçmiş olsun canım. Bir çok kişide kanama alanı var. Üzülme. Dinlen bol bol dua et hep. İnşallah bi sonraki kontrolünde kalmamış olurKızlar ben de doktora gittim.Bebeğin gelişimi iyi dedi ama hala kansma alanı varmışgeçmedi bir türlü neden dedim plesanta yerleşmesi kılcal damar gibi kansma yapıyormuş gelen hamilelerde hep var dedi.ama ben panik kanama olursa gel dedi çok tedirgin oluyorum
Ben kız mı demiştim sanaKızlar doktor bebeğime %70 kız dedi :) nub tutacak galiba. İkinci prenses geliyor ailemize
Benimde 7. Haftada başladı en son geçen cuma konttolüm vardı geçmemişti hala. İnşallah bi dahaki kontrole kadar geçer diye dua ediyorum.Aynısını dedi senin ne zaman geçti canım
Gozunaydin canimKızlar çok şükür her şey yolunda. Merak edenler için Koc unv. Hastanesine gittim dr Nilüfer Akgün çok pozitif ve neşeli biri ve cok detayli muayene etti. Çok kayiplarim oldu kanamam oldu dolayısıyla çok stresliydim bunu farketti, korkma bu haftadan sonra bir şey olmaz artık dedi. Muayene ücreti 135 tl epidural sezeryan 6000tl. Cinsiyeti için cok erken ama %51 erkek dedi. Bugün kontrolü olan tüm arkadaslar guzel haberlerlerinizi bekliyorum
Tekirdagdayim ben de. Bugun doktorum bi yer soyleyecek arastirip arayip fiyat bilgisi alicam.yazarim sana daCnm ben adanadayim ama burda bilmiyorum internette bakmistim 2500 fipan yaziyordu o yuzden sordum sen nerdesin
Teşekkür ederim canım :) eşim kızımız olsun çok istiyor ama ben de sağlıklı olsun yeter diyorum başka birşey istemiyorum :)
Progestron ya da igne vermedi mi canim? Cogumuzda kanama oldu dinlenmen lazim mutlaka.Ah keşke canım çalışıyorum ama rapor al yat falan demedi bir de oğlum var hiç durmuyor ancak haftasonu yatıyorum
O zaman bosa takiyorsun bence. Ama dikkat et yine de sen.Canım 6. Haftadan beri var her gittiğimde diyor plesantanın oradaymış çok küçük dedi.Ama ben de şükür hiç kansma olmadı.ilaçta vermedi
Tmm canim haber bekliyorum senden o zamanTekirdagdayim ben de. Bugun doktorum bi yer soyleyecek arastirip arayip fiyat bilgisi alicam.yazarim sana da
Tabi ki canım en önemlisi o. Ben kız çocuğunu çok seviyorum ama ben kendiminkini erkek gibi hissediyorumTeşekkür ederim canım :) eşim kızımız olsun çok istiyor ama ben de sağlıklı olsun yeter diyorum başka birşey istemiyorum :)
Bende aynı kız çocuğu hastasıyım ama bebeğim erkek gibi geliyor :)Tabi ki canım en önemlisi o. Ben kız çocuğunu çok seviyorum ama ben kendiminkini erkek gibi hissediyorum
Ayy benimde bir oğlum var çok tatlıBende aynı kız çocuğu hastasıyım ama bebeğim erkek gibi geliyor :)
Bende bugün yaptırdım kuzum detaylı ultrason ile bakıldı herşey normal dendi ikili test için kan alındı çarşamba belli olacak sağol yazdığın için
Benimde belli oldu kızım olucak canim kız hissediyodum zaten sağlıklı olsun hepimizinki insallahMerhaba canım benim ikili taramada belli oldu kızım :) inşallah sende önce sağlıklı olduğunu görür sonrada cinsiyetini öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?