2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Vallahı kızlar kızımda ılk yenı yenı duymuştum tarama muhabeetını drum anlattı anlattı dedım bunun bı tedavısı varmı ılacı ıgnesı hayır sadece bılmek dedi ozaman dedim ben bilmek ıstemıyorum sonra renklı ultrason a gırdım hersey yolunda saglıklı bı bebektı cok sukur oylede oldu yıne yaptırmıcam kısmetse herkexın kendı fıkrı... ılk gebelıgımde benden 1 yıl once hamıle olan bı ablam vardı 3. Tup bebekte gebe kalmıstı tahlıl sonucları kotu cıktıgını bebgım dowm sendromlu olacagını soylemıstıler günlerce agladı kımseye dıyemedı sonuc 8 yasında cok saglıklı bı kızı var o bana demıstı benım hamılelıgım burnumdan geldı bence yaptırma mıgdenı bulandırma dıe... boyle yanlıslıklarda oluyor ıste bu hayatta

Doktorun neyi öneriyorsa yaptır sorun çıkarsa başka doktorunda görüşü alınır. Tedbir almakta fayda war herzaman

Renkli ultrasona girmek istiyorum bende 20 haftada orda görülüyormuki bi sıkıntı canım ilk gebeliğinde yaptırmışsın ya ondan sordum

Maşallah miniğe ama nubu hiç belli değil annesi bi kaç hafta sonra daha net olur herhalde benim bebeğin nubu da çok karışık ya kızada benziyo oğlana da anlamadım gitti

Kizlar ikili testten bahsetmissiniz bende 15 gun sonra yaptiracam ama internetten de nifty diye bi test gordum bayagi parasi var ama %99 sonic veriyormus onu arastiran ya da yakinlarindan yaptiran var mi acaba
Ben de nifty yaptiricam kismetse. Hem kadin dogumcum hem de tup bebek doktorum onu onerdi.

Sağolasın canım dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim şükür rabbim bir kapıyı kapar diğerini açar inşallah bebeğimizde kısmetiyle gelir çok şükür ben çalışıyorum en azından

Bizde devam ediyoruz ama eşim dikkatli davranıyor hep temkinli spermin içinde suni sancıya benZer bi madde warmış ilk defa duydum yani sperm gitmese sorun yok ama ben onunda sorun olduğunu zannetmiyorum aynen devam haftada 2/3normal
Ben ikisinde de lierac kullandım bunda da başladım çaylak yok ama göğüse ve popoya da sürün
Kızlar merhaba
2li tarama testi yaptıracağım yarın. Var mı aranızda yaptıranlar nasıl bi sonuç çıkması gerekiyor.
Ve ayrıntılı ultrason ile de bakılacak cinsiyet belli olurmu sizce
Cihaz iyiyse drlar görüyor genelde

Kizlar ikili testten bahsetmissiniz bende 15 gun sonra yaptiracam ama internetten de nifty diye bi test gordum bayagi parasi var ama %99 sonic veriyormus onu arastiran ya da yakinlarindan yaptiran var mi acaba
Ben bugün araştırdım dr ya ne olursa olsun doğuracağım için hiç bir test yaptırma yada yaş faktöründen ötürü bu genetik testi yaptır kesin sonuç olsun 2 ki 3 lü testle kafanı karıştırma yaş faktörü yüzünden yüksek risk çıkar canın sıkılır dedi..eşim kesinlikle Nifty testini istiyordu bende haftaya yaptırma kararı aldım..içim de bir rahatlık var inş sıkıntı yok biliyorum eşimin içi rahatlasın diye yaptırıyorum açıkçası..bu arada yaşım 40 o yüzden önemli faktör olarak görülüyor

Biz kan vermedik ense kalınlığı normal çıktı elhamdülillah burun kemiği ve vücut bütünlüğündeyse bi sorun yok parmaklarına kadar görünüyor. Bizimki tüp bebek Allah verdiyse vardır bir hayır deyip iyi düşünüp ona göre yaşıyoruz.Ama için rahat etmeyeceksede yaptır aklında kalmasın madem eşinde yaptIrmak istiyor ihmal etme sonuç ne olursa olsun önemli olan sizin çıkacak sonuca tepkiniz.kendimizi hazırlayalım vs onlar hikaye başa gelmeden anlaşılmaz böyle şeyler Allah imtihan etmesin sağlık sıhat versin öyle düşünün iyi olsun.testi yaptırınca illaki kötü sonuç çıkacak diye bişey yok en fazla paran gider

Ya bilmiyorum bilmekte istemiyorum aslında 100 100 doğru demiyor biraz araştırdım şimdi eğer sonuç negatif çıksa yani tehlike görünmese bile buda yüzde yüz demiyor sorun görünmüyo çıkmasıda kesin sorun yok demiyomuş nifty testi 100 100 diyo ama oda maşallah baya pahalı sanırım yaptırmıycam yaa bu arada bu ense kalınlığına vs kaçıncı haftada gidiliyo biz daha düzenli bi doktor bulamadığımızdan bilmiyorum kaçıncı haftada baktı bn 14 haftada gidicem eşimin işine göre ayarladık çokmu geç oluyor

Detaylıda daha çok organlardaki sıkıntılar tespit ediliyor. İkili,üçlü ve dörtlü testte zeka ile ilgili sorunlar olasılık olarak belirtiliyor.

Ben de nifty yaptiricam kismetse. Hem kadin dogumcum hem de tup bebek doktorum onu onerdi.
Hangi şehirdesin ? Bende nifty yaptıracağım. Geçen hafta kontrole gittiğimde yaptıracaktım ama sonra doktorum 12. Haftayı doldur garanti olsun dedi. 12. Haftadan önce kanda dna az ise tespit edilemeyebiliyormuş ve testi tekrarlıyorlarmış o yüzden pazartesiyi bekliyorum.

Benimde bir kızım var. İkincide kız gibi geliyor bakalım süpriz yapar mı bize

Teşekkür ederim bende dayanıyorum şuan mide bulantım devam ama normal bulantı mı öbürümü anlamıyorum ishalim kesildi zaten bol da su içmeye çalışıyorum ama içimde rahat değil

Ben farklı olsun isterim erkek çocuk farklı bişey bi başka oluyor anneyle ilişkisi rabbim her isteyene iki sevincide tattırsın dilerim
Evet erkek evladı da tatmak istiyorum ama tüp bebekle 6. Denememizle olunca cinsiyet benim için lüks geliyor sağlıklı olsunda Allah bilir diyorum

Cnm benim doktorum 12. Haftada gitmemi soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…