2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anladim cnm cok sagol

Masallah canım Allah hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin. Çok tesekkurler bilgi icin

Evet genelde erkek denilince donmuyor çevreden gördüğüm. Mesela benim ilkine 4 ay kız dediler. 5. Ayda erkek oldu. Yumurtaları geç düşmüş.

Kızlar ben de doktora gittim.Bebeğin gelişimi iyi dedi ama hala kansma alanı varmışgeçmedi bir türlü neden dedim plesanta yerleşmesi kılcal damar gibi kansma yapıyormuş gelen hamilelerde hep var dedi.ama ben panik kanama olursa gel dedi çok tedirgin oluyorum

Canim bende de anama vardi ama yatip kalkmayinca geciyor bence imkanin varsa ve bakanin varsa yat kalkma gecer sıkma canini

Doktor normal dediyse stres yapmamaya çalış canım. Stres herşeyden daha çok zararlı şuan sana da bebeğine de

Eki Görüntüle 2115455 Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür yolunda görünüyor herşey. 9+2 yiz ama 9+4 ölçtü doktor :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı ?
Tahmın konusunda becerıklı deılım tatlım ama senınle gunlerim aynı benımkıde bukadarmı dıe baktım bebesın resmınen masllah kuzuya dıyelım

Kanama alanı başlayalı ne kadar oldu canım senin ve tekrar kontrole ne zaman çağırdı doktorun.

Tahmın konusunda becerıklı deılım tatlım ama senınle gunlerim aynı benımkıde bukadarmı dıe baktım bebesın resmınen masllah kuzuya dıyelım
Teşekkür ederim canım :) senin bebişin de kocaman olmuştur merak etme :) kontrolde görünce çok şaşıracaksın.

Sağol canım stres hep var ben de yapmamaya çalışıyorum yavaş yavaş işlerini yap dedi
Bana da istirahat et ama yatak döşek değil. Günlük işlerini kendin yap mesela yemeğini kalk kendin yap başkası bakmasın sana dedi. Onun dışında çok yorulma ve fazla ayakta kalma demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…