2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm cnm ben çok fazla takip edemiyorum bende adanaliyim benim 2.bebegim ilk doğumumu Ferhat Erol metro Hastanesi'nde yaptım ama bu sefer hastaneden dolayı drumu değiştirmek zorunda kaldım Güzelyalı hastanesi Nezihi kurdogluna devam edeceğim
Anladim cnm cok sagol

@sindere @p0ly__
Kızlar ben 19 Şubat'ta yaptırdım bugün baktım sonuca atıyorum buraya. Araştırma ma göre benim sonucum iyi grafikte siyah kalın cizgi yeşil alanın içinde olduğu zaman sorun yok demekmiş ultrasonda da bakılmıştı o da normal çıktı ense kalınlığı falan.
Masallah canım Allah hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin. Çok tesekkurler bilgi icin

Kızlar iyi geceler :) ben de bugün ikiliye girdim doktor her şey normal gözüküyor dedi çok şükür sonra da oğluşumun pipisini gösterdi :) kesin olmamakla beraber erkek dedi 9 martta kesinleşecekmiş ama erkek bebekte yaqnılma payı azmış öyle diyorlar bilgisi olan var mı ?
Evet genelde erkek denilince donmuyor çevreden gördüğüm. Mesela benim ilkine 4 ay kız dediler. 5. Ayda erkek oldu. Yumurtaları geç düşmüş.

D4854C9D-3D23-4E23-A298-AA0477D440E3.jpeg Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür yolunda görünüyor herşey. 9+2 yiz ama 9+4 ölçtü doktor :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı ? :anneadayı::KK28:

Kızlar ben de doktora gittim.Bebeğin gelişimi iyi dedi ama hala kansma alanı varmış:(geçmedi bir türlü neden dedim plesanta yerleşmesi kılcal damar gibi kansma yapıyormuş gelen hamilelerde hep var dedi.ama ben panik kanama olursa gel dedi çok tedirgin oluyorum

Kızlar ben de doktora gittim.Bebeğin gelişimi iyi dedi ama hala kansma alanı varmış:KK43:geçmedi bir türlü neden dedim plesanta yerleşmesi kılcal damar gibi kansma yapıyormuş gelen hamilelerde hep var dedi.ama ben panik kanama olursa gel dedi çok tedirgin oluyorum
Canim bende de anama vardi ama yatip kalkmayinca geciyor bence imkanin varsa ve bakanin varsa yat kalkma gecer sıkma canini

Kızlar ben de doktora gittim.Bebeğin gelişimi iyi dedi ama hala kansma alanı varmış:KK43:geçmedi bir türlü neden dedim plesanta yerleşmesi kılcal damar gibi kansma yapıyormuş gelen hamilelerde hep var dedi.ama ben panik kanama olursa gel dedi çok tedirgin oluyorum
Doktor normal dediyse stres yapmamaya çalış canım. Stres herşeyden daha çok zararlı şuan sana da bebeğine de

Eki Görüntüle 2115455 Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür yolunda görünüyor herşey. 9+2 yiz ama 9+4 ölçtü doktor :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı ? :anneadayı::KK28:
Tahmın konusunda becerıklı deılım tatlım ama senınle gunlerim aynı benımkıde bukadarmı dıe baktım bebesın resmınen masllah kuzuya dıyelım :nazar:

Kanama alanı başlayalı ne kadar oldu canım senin ve tekrar kontrole ne zaman çağırdı doktorun.

Tahmın konusunda becerıklı deılım tatlım ama senınle gunlerim aynı benımkıde bukadarmı dıe baktım bebesın resmınen masllah kuzuya dıyelım :nazar:
Teşekkür ederim canım :) senin bebişin de kocaman olmuştur merak etme :) kontrolde görünce çok şaşıracaksın.

Sağol canım stres hep var ben de yapmamaya çalışıyorum yavaş yavaş işlerini yap dedi
Bana da istirahat et ama yatak döşek değil. Günlük işlerini kendin yap mesela yemeğini kalk kendin yap başkası bakmasın sana dedi. Onun dışında çok yorulma ve fazla ayakta kalma demişti.

Back