2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Değerlere takılıp stres yapma canım, tam iki kat artacak diye bir şey yok, biraz altı biraz üstü de olabilir, iyi düşün iyi olsun stres en kötü şey bu dönemde

Ya ne bilim haklisin doğru soyluyon cnm sikiliyo bende diyorum üstüne düşmeyim birini kaybettim tam doğacağı sırada bu 4. Gebeliğim olcak bi tane yanimda çocuğum yok insan nasi kafasına takmasın
Cnm hiçççç takma bak dikkat et kafası rahat olan annelerin çocukları gayet sağlıklı bi düşün etrafında illa vardır öyle anneler evet sorunlar yaşamışsın haklısın belki ama İnan bana güzel düşün güzel şeyler olsun:)

Sağol cnm tşk ederim inş

kubra5505 Canım iyi artmış yine de,sıkma canını cidden.Laboratuvar farkı da varmış hem.Belirli değeri vermis.

oo kıyamam sana ya çok zor olmalı benimde ilk iki gebeliğimi 10. haftada kaybettim bu üçüncüydü ama yolunda gitmiyor belli

limoncicegi41 Canım Allah yardımcın olsun..
Hep bi ümit demek isterdim ama cidden kanamaların ve değerlerin teşhisi koyuyor aslında.Çünkü artış ciddi az.
Doktorun yönlendirmiştir sanırım.

Allah beterinden korusun

canım bugün doktoru görmedim acile ölcüm yaptırdım sadece. cok kararsız kaldım devlete mi gitsem özele mi gitsem iki taraftada iyi bir doktorum var aslında ama ben hastanede yatmak ıstemiyorum okulun son ıkı haftası sınavlar var yatamam hastanede (( sen nerde vurdurdun iğneyi?

Ben medipole gidiyorum ben de Avrupa yakasındayım doktorları çok ilgili gibi gelmiyor senin doktorun nasıl ve muayene ücreti ne kadar
Canım benim gittiğim hastane de çok yoğun ve kalabalık ben sadece doktorum için gidyorum ilk ona gittiğim için başkasına gidesim gelmiyor. Fatma ersan doktorumun adı. Yani daha vakit ayırabilen bi doktor için pek uygun bi hastane değil muayne ücretler 60la 80 arası
aynen canım hem de ne uyku oluyor demin uyukladım mesela. Kasık ağrım biraz daha hafifledi küçük kızım olduğu için onu kaldırırsam ağrıyor ama kaldırmamaya çalışıyorkm sen doktora gittin mi keseyi gördün mü canım

Canım herşeyn hayırlısı olsun Allahtan öyle iste dile..ama yine de umudunu yitirme başka bir hastane ve doktora da görün derim ben bazen faydası olabiliyor eğer olumsuz da olsa senin meleğin seni diğer ay bekliyordur öyle düşün

Olsun ikimizde takmayalım allah hayırlısını versin belki düzelir çıkmadık candan umut kesilmez
Canım senin artışın gayet iyi benim arkadaşımın da aynı senin gibi hatta daha fazla 70 80 değer az çıktı bir doktor demişti artışın az sağlıksız diye çok morali bozuldu sonra başka doktora gitti direk keseyi gördü şu an doğdu bile oğlu..seninki gayet normal..Allah daha önceki kayıpların için sabır versin canım inşallah bu sefer iyi olucak olumlu düşün

Ay kızlar çok sağolun içimi rahatlattiniz valla ya canlarım valla burayı çok seviyorum biz hep birbirimize ne güzel destek oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…