- 8 Şubat 2018
- 883
- 1.066
- 33
- 32
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.721
Kanama alanı olduğu için yasak bizdeKızlar bişey soracam kocanızla cinsel durumunuz nasıl ben zaten kaçardım bu işten hep şimdi komple gitti 3 aydır adamın yüzüne bakmıyorm resmen sürekli bi hasta uyuşuk gibiyim doktorda zaten yasak demişti .adam triplerde herkes bi tarafa bakıyor evde ihmal ediyorm ama sıfır istek resmen siz ne durumdasınız
Bende dokuluyorum yaa off her sabah pul pul oluyorum ins bende o sansli hanımlardan olurum :)Catlak konusunda soyle soyluyım bende kızlar acayıp cıldım kurudur pul pul dökülürüm ama catlagım olmadı hıc onun kurulukla alakası yok sanırım... kızımda ılk jansbaby pembe olan losyondan kullandım o bıtınce drum bı krem yazdı 6 sene once 45 tl vermıstım 3 haffa krem bıtınce bıdaha acıkcası almadım sonra arastordım vazelinin kakao yağı var 41 hafta onu kullandım aksamları yatarken surer oyle yatardım sanırım bıraz sans meselesı kızlar
Biraz pahalı mustela ama uzun süre gidiyor. Eczneden aldım ikili kampanya vardı 165tl ye geldi iki kutu. Hamilelik sonuna kadar yeter. Çatlamamak için 165tl hiçbişey bence. Çatlarsa çözümü çok daha pahalı :)Oo masallahh kuru ciltli olmamin dezavantajini yasiyorum galiba bende bugun esofman sikmis onu catlak zannettim asiri moralim bozuldu hemen netten araştırmaya basladim fiyat arastirmasi yapiyorum suan
Hem pahali hem korkunc bugunku soktan sonra 165 hic bsyBiraz pahalı mustela ama uzun süre gidiyor. Eczneden aldım ikili kampanya vardı 165tl ye geldi iki kutu. Hamilelik sonuna kadar yeter. Çatlamamak için 165tl hiçbişey bence. Çatlarsa çözümü çok daha pahalı :)
Can bey oraylada anlaşmış çünkü nasip artık neresi olcak bakalımMemnunum canım , yenidoğan yoğun bakımı mevcut donanımlı hastane çünkü henüz yeni sayılır. İnternet sitesinde doğum katının fotoğraflarını görebilirsin. 5 sene önce kuruldu sanırım. Kızım orda doğduğunda kontrol eden çocuk doktoruna götürüyorum mesela hala. Doğumhanesi ve odaları da gayet geniş ve ferah. Anestezi ekibi de egesağlıktan geçmişti ekip olarak 3,5 sene önce doğum yaptığımda. Sezaryen oldum ağrım sızım hiç olmadı hastaneden çıkınca,hemen ayaklandım uyuşukluğum geçince vs. Anestezisti de iyiydi yani.
inan kafam çok karışık neresi olsun diye doktoruma güveniyorum o yüzden onu değiştiremeyeceğimden bu hastane olayı canımı sıkmaya başladı azıcıkabimin eşi egepolde doğum yapmıştı kızlar. doktoru egepol ve kent ile anlaşmalıydı. bana sorarsanız egepolü tercih edin derim, kent gereksiz pahalı ve yeni doğan için yetersiz demişti 2015te. ben de şimdi aynı doktora başlayacağım. ileriki zamanlarda sorarım hala aynı hastanelerle mi anlaşmalı diye. 2015te egepolden çok memnun kalmıştık ama.
daha çok erken canım. bunlarla strese sokma kendini. hastaneden çok doktorun önemli zaten. içini ferah tut sen.inan kafam çok karışık neresi olsun diye doktoruma güveniyorum o yüzden onu değiştiremeyeceğimden bu hastane olayı canımı sıkmaya başladı azıcık
benim oluyor. mesela iki gündür ne mide bulantım ne de göğüs hassasiyetim yok. daha önceden böyle olduğunda panikleyip doktora gitmiştim ama çok yersiz ve saçma bi evham olduğunu anladım :)Arkadaşlar slm
Göğüs hassasiyetiniz zaman zaman azalıp ya da tamamen acımadığı oluyor mu?
Canım bence bir dr a git en azından sıvı kaybından dolayı serum verirler,dokunan seyi atmıs vucudun zaten ishal ve kusmayla onun zararı olmazda sıvı kaybı sıkıntı yaratmasın,çok geçmiş olsunMerhaba anneler bir sorum olcak bana birşey dokundu sanırım ishal ve kusma oldu 4-5 defa bunun bebeğe zararı varmıdır bilgisi olan var mı
Kızlar bişey soracam kocanızla cinsel durumunuz nasıl ben zaten kaçardım bu işten hep şimdi komple gitti 3 aydır adamın yüzüne bakmıyorm resmen sürekli bi hasta uyuşuk gibiyim doktorda zaten yasak demişti .adam triplerde herkes bi tarafa bakıyor evde ihmal ediyorm ama sıfır istek resmen siz ne durumdasınız
Merhaba anneler bir sorum olcak bana birşey dokundu sanırım ishal ve kusma oldu 4-5 defa bunun bebeğe zararı varmıdır bilgisi olan var mı
Merhaba hanımlar ikili tarama testi yaptırdım bugün pazartesi alıcaz sonuçları doktor cinsiyet tahmini yapti erkek olabilir ama %100 diyemem dedi bakalim sonuçları kendi doktoruma götürünce o ne diyecek bi kızım var ikincidede kiz olacak icime doğmuştu bi garip oldum niyeyse
Catlak konusunda soyle soyluyım bende kızlar acayıp cıldım kurudur pul pul dökülürüm ama catlagım olmadı hıc onun kurulukla alakası yok sanırım... kızımda ılk jansbaby pembe olan losyondan kullandım o bıtınce drum bı krem yazdı 6 sene once 45 tl vermıstım 3 haffa krem bıtınce bıdaha acıkcası almadım sonra arastordım vazelinin kakao yağı var 41 hafta onu kullandım aksamları yatarken surer oyle yatardım sanırım bıraz sans meselesı kızlar
Can bey oraylada anlaşmış çünkü nasip artık neresi olcak bakalım
Evet bende bugün yaptirdim ne gibi sonuçlar geliyor? Sonuç alan varsa paylaşabilir mi?Kızlar merhaba
2li tarama testi yaptıracağım yarın. Var mı aranızda yaptıranlar nasıl bi sonuç çıkması gerekiyor.
Ve ayrıntılı ultrason ile de bakılacak cinsiyet belli olurmu sizce
Sagol canım ultrason sonuclarimiz iyi kanda iyi cikar insallah kizim su an 2.5 yasinda kardesi doğunca 3 olacak inşallah tabiki önce Rabbim hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin rüyamda da kız görünce sartlandim sankiGözünüz aydın diyim canım :) test sonuçları da güzel çıkar umarım. Kızın kaç yaşında? Öyle düşünme bazı kız erkek kardeşler iki aynı cinsiyet kardeşten çok çok daha iyi anlaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?