2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bişey soracam kocanızla cinsel durumunuz nasıl ben zaten kaçardım bu işten hep şimdi komple gitti 3 aydır adamın yüzüne bakmıyorm resmen sürekli bi hasta uyuşuk gibiyim doktorda zaten yasak demişti .adam triplerde herkes bi tarafa bakıyor evde ihmal ediyorm ama sıfır istek resmen siz ne durumdasınız
ilk 3 ay yasak dedi doktor, o yüzden şu anda yok cinsel hayat. ama ben de sizin gibiydim,hasta uyuşuk bi hal, sonra öpüşmek de mi yasak deyince garip oldum. fazla uzaklaşmak da iyi değil sanırım :(

mrb kızlar uzun zamandır gelemedim. nasılsınız bakalım. ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış :anneadayı: darısı bize olsun. bende kız istiyorum ama rüyamda erkek bebeğim oluyordu:emir_bebek: ağlıyordum ve gözyaşlarımı siliyordu. ondan önceki gün çok kötü şeyler yaşamıştım ve çok ağlamıştım. rüyama girdi sanırım bebişim :)
birde geçmek bitmek bilmeyen bulantılar var. bebişlerimiz iyi olsun da çekmeye razıyız :dua:

Bir forumda okumuştum. Anne rüyada hangi cinsiyeti görüyorsa tersi oluyormuş. Bayağı kişi yazmıştı hatta bana da öyle oldu diye :)

Ben de hiç aklımda olmamasına rağmen kız görüyorum, hayırlısı artık zaten ilk çocuk o yüzden farketmiyor.

Tünaydın güzel anneler
Ben bebişim için dün kumbara yaptım her gün eşimle ayrı ayrı 5-10-20 ne olursa atacağız. :super:
Bizim gibi para biriktiremeyenlere güzel fikir olur belki :)
Ben de hamilelik takvimi diye bir uygulama indirdim nasıl beslenmen gerekiyor, o hafta neler oluyor falan anlatıyor. Her haftanın videosu var. Bir de bebiş her hafta bir yazı yazıyor

Bu hafta da bunu yazmış :))

9. haftamdayım:) Anne bu hafta boyum yaklaşık 2,5 cm oldu size göre hala çok küçüğüm ama hızlıca büyümeye devam ediyorum. Boynum ve başım iyice belirginleşti hatta ağzımı bile açıp kapayabiliyorum. Ultrasonografide hareketlerimi izleyebilirsin ama henüz hareketlerimi hissedemiyorsun sana duyurmaya gücüm yetmiyor ama çok değil birkaç haftaya kadar beni hissedeceksin. Unutma sen ne kadar mutlu olursan bende o kadar mutlu oluyorum. Sizi seviyorum.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Canim programin adi ne

Kizlar benim esimde bugun erkek olucak icime dogdu dedi. Yaaa herkess biseyler hissediyor bir ben hissedemiyorummmm kizimda surekli yediklerime bakiyor anne eksi mi tatli mi diye. Ay bilmiyorummmm

Kızlar bişey soracam kocanızla cinsel durumunuz nasıl ben zaten kaçardım bu işten hep şimdi komple gitti 3 aydır adamın yüzüne bakmıyorm resmen sürekli bi hasta uyuşuk gibiyim doktorda zaten yasak demişti .adam triplerde herkes bi tarafa bakıyor evde ihmal ediyorm ama sıfır istek resmen siz ne durumdasınız
valla erteleye erteleye haftada 1 e düşürdüm ben arrtık o da alıstı yanaşmıyo hiç :D:D halim yok cünkü hiç sürekli erkenden uyuyorm:uykucu:

Kizlar catlaklar icin onlem aldiniz mi ben ogrenigimden beri bebek yagi kullaniyorum cildim cok kuruyor muhtemelen catir catir catlicam ilk gebeligim oldugu icin tecrübeleri olanlardan ya da doktoruna ecz danisip bilgi alanlardan cevap bekliyorum lierac mustela ve kakao yagini cok duydum netten alicam orda daha uygun gibi hangisini ve hangi siteyi onerirsiniz

Doktorum herhangibir yasağınız yok dedi. İlk zamanlarda isteksizlik vardı bendede ama sonra normale döndü. Göbek büyüyene kadar tam gaz devam :)

Kizlar catlaklar icin onlem aldiniz mi ben ogrenigimden beri bebek yagi kullaniyorum cildim cok kuruyor muhtemelen catir catir catlicam ilk gebeligim oldugu icin tecrübeleri olanlardan ya da doktoruna ecz danisip bilgi alanlardan cevap bekliyorum lierac mustela ve kakao yagini cok duydum netten alicam orda daha uygun gibi hangisini ve hangi siteyi onerirsiniz
Kakao yağı ve mustelayla sıfır çatlaksız 23 kilo alınmış bir hamilelik tamamladım :) inşallah bundada çatlamayacağım :)

3.gebeligim diğer ikisinde de sadece bebek yağı kullandım johnsons baby zaten her markette var gratis de var , bazı markaların bebek yağı su gibi ama bu kıvamlı sabah akşam sür ayrıca banyo sonrası bolca sür benim hiç yok catlagim

Kızlar merhaba
2li tarama testi yaptıracağım yarın. Var mı aranızda yaptıranlar nasıl bi sonuç çıkması gerekiyor.
Ve ayrıntılı ultrason ile de bakılacak cinsiyet belli olurmu sizce

Kakao yağı ve mustelayla sıfır çatlaksız 23 kilo alınmış bir hamilelik tamamladım :) inşallah bundada çatlamayacağım :)
Oo masallahh kuru ciltli olmamin dezavantajini yasiyorum galiba bende bugun esofman sikmis onu catlak zannettim asiri moralim bozuldu hemen netten araştırmaya basladim fiyat arastirmasi yapiyorum suan

Kızlar merhaba
2li tarama testi yaptıracağım yarın. Var mı aranızda yaptıranlar nasıl bi sonuç çıkması gerekiyor.
Ve ayrıntılı ultrason ile de bakılacak cinsiyet belli olurmu sizce
Değerler kaç olmalı hatırlamıyorum ama ayrıntılı ultrasonda yüksek ihtimal cinsiyeti söyler . Hadi bakalım hayırlısı . Özel hastane ise kesin söyler

3.gebeligim diğer ikisinde de sadece bebek yağı kullandım johnsons baby zaten her markette var gratis de var , bazı markaların bebek yağı su gibi ama bu kıvamlı sabah akşam sür ayrıca banyo sonrası bolca sür benim hiç yok catlagim
Bende johnsons baby kullaniyorum simdilik ama en yakin zamanda alip digerlerine de baslamam gerek sanirim :KK17:

Bizde cinsel hayat yok tüp bebekle olduğu için 3 ay zaten yasak progestan fitil kullanıyorum çünkü sonrasında da cesaret edemem eşimde yanaşmaz zaten o da korkuyor o kadar tedaviden sonra olunca

Back