2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayline gıtmeni tavsıye ederim. Çok arkadaşım doğum yaptı.
Bana çok soğuk geliyor Aylin hanım ilk doğumumuda Can beyde yaptım çokta iyi bir ilişkimiz oldu o yüzden onunla devam edeceğim. Doğum için sadece hastane ayarlamak kalacak geriye :) şu an için egepol ve kent hastanesi ile anlaşmış eşim kent olsun diyor ama ben bucadayım o çiğli de çok uzak geliyor

Canım fasulyeyi çözdürmeden pişiriyorum ben, soğan zeytinyağında sararana kadar 3 domates doğruyorum soğanın üstüne fasulyeye fasulyenin üstüne domates sarımsak şeker ...

Biz de de bu akşam fasulye pişecek anlaşıldı:)

Sen de haklısın çalışıyorsun ne kadar masa başı iş olsa da yorulur insan. Hafta sonundan pişirsen iki çeşit yemek hafta içi rahat olur aslında.

Günaydın kızlar. Dün sabah-öğle-akşam ne yesem çıkardım sonrada 9 da uyuya kalmışım. Eşimin işinde hiç haketmediği birşey oldu belkide işinden olacak çok ağladım bugün iyiyim şükür

Ben domatesli koydum kavurup zaten fasulyeyi ama bir dahakine sade koyucam. Evet akşama kadar halsiz düşüyorum erken kalkıyorum. Artık bu hafta yemek işini bir düzene koyucam sebze ağırlıklı yicem içine kıyma falan katarım yine de iyi besleniyoruz Allah'a şükür olmayanlar da var onlar ne yapsın çok şükür bugünlerimize. Rabbim olmayanlara da versin.

Canımm yıpratma kendini işyerinde oluyor arada tatsızlıklar çözülür yoluna girer merak etme sen stres olma. Rabbim yardımcınız olsun

Canım yeşil fasulyemi bu bahsettiğiniz bende buzluğa hazır birşeyler koysam bu alışkanlığım hiç yok ya

Ben de doktorumla ya kentte doğum yapıcam yada ata sağlık hastanesinde. Kent bana da çok uzak geliyor ben gitsem bile soğuma gelmek isteyen eş dostun teee oraya gelmesi çok zor olur arabası olan var olmayan var vs. Kızımı ata sağlıkta doğurmuştum büyük ihtimal bu doğumum da orda olur bakalım

Kızlar herkese günaydın. Bir şey soracaktım size: Şuan 8+5 haftadayım. Geçen hafta midem çok bulanıyordu, ama bu hafta baya azaldı. Ama ara ara yokluyor sonra geri gidiyor. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?

Canım yeşil fasulyemi bu bahsettiğiniz bende buzluğa hazır birşeyler koysam bu alışkanlığım hiç yok ya

Ben yapıyorum da kışım da elim gidip yapmıyorum kalıyor daha az birşeyini kullandım ama bu hafta hepsinden yapıcam bezelye fasulye falan yaparım çok et ağırlıklı beslendim çünkü. Ne olursa olsun öyle böyle bu bebekler büyüyecekler önemli olan sağlıklı beslenmek hazır yiyecekler fast food tüketmemek stres olmamak özellikle. Bana sağlık ocağındaki kadın öyle demişti bilgi verirken bebeğin her halukarda gelişir ama gelişirken eksik olan şeyleri senin depolarından çekecek sonra sende rahatsızlıklar başlar o yüzden iyi beslenmek zorundasın ama çok da illa şunu yiyeceğim bunu yemem lazım deme dengeli beslen yeter her besi öğesinden almaya çalış dedi.

Çok uzak kent gerçekten, ben Egepol de doğum yapacağım nasip olursa, Aylın muaynede oyle değil ama tabı elektrik meselesı. Benımde Egepol okuluma çok yakın, kolayıma gelıyor. Çok kalabalık ama boş dersımde bıle gıdebılıyorum doktoruma. En azından oğlan okuldayken işimi halledebiliyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için.

memnunmusun peki ata sağlıktan bir de yeni doğan yoğun bakım ünitesi mevcut mu?

amin canım egepole ben hiç gitmedim aslında tüm işlemlerimi hep tınaztepe de hallettim ama hayırlısı bakalım

Sagol canim. Yok yapmiyorum is zaten..... ayyy ultrasonda bir hareketli ki elleri bile oynuyor gorunce sok oldum nasil buyumus ya minnosummm
Ay ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim canım maşallah. Sen yine de iş falan yapma evde. Geçen hafta bana da tehlike geçti ama iş yapmak hala yasak demişti.

Kızlar herkese günaydın. Bir şey soracaktım size: Şuan 8+5 haftadayım. Geçen hafta midem çok bulanıyordu, ama bu hafta baya azaldı. Ama ara ara yokluyor sonra geri gidiyor. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
Öyle hepimizde canım iki gün önce tamamen geçmişti dün rezil haldeydim. Normal bunlar

Ahh ahh olmaz mı hiç. 2 gün hiç olmadı bulantı herkes keyfini çıkar ye istediğini dedi hop yine başladı. Bulantın geçtiği zaman tedirgin olma bir şey mi var diye, genelde böyle oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…