- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.661
Gunaydinnngünaydın güzel anne adayları![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnngünaydın güzel anne adayları![]()
Gunaydın kızlar okudum okudum geldım... cok sukur artık cızelgemde 10. Hafta yazısını görüyorum bulantılar kusmalar devam bakalım nereye kadar gıdecek merak ediyorum... Bugun telefonuma ındırdıgım programda anne adayı artık bebegım hareketlerını hısseder yazıyor kafam karıstı![]()
memnunmusun peki ata sağlıktan bir de yeni doğan yoğun bakım ünitesi mevcut mu?
Evet cnm bencede hıssedılmez aynı fıkırdeyım kızımı ben 16. Haftafa hıssetmıstım bunuda olsun olsun 15 te hıssedeyım kısmetseBende 10. haftayı sabırsızlıkla bekliyordum bugün 10 haftamda bitiyor zaman geçiyor öyle böyle. Canım yok hissetmek mümkün değil yani kasları gelişiyor hareket ediyor ama henüz bizim hissedeceğimiz kadar kuvvetli değil hareketleri. Hele ilk hamilelikte 16 20 haftalarda ancak oluyormuş bakalım.
Canım Allah yardımcınız olsun haksızlığa uğramayın inşallah.Canım yeşil fasulyemi bu bahsettiğiniz bende buzluğa hazır birşeyler koysam bu alışkanlığım hiç yok ya![]()
Canım daha çok etken. Biz 14 olduk neredeyse ama hala hissetmiyorum.Gunaydın kızlar okudum okudum geldım... cok sukur artık cızelgemde 10. Hafta yazısını görüyorum bulantılar kusmalar devam bakalım nereye kadar gıdecek merak ediyorum... Bugun telefonuma ındırdıgım programda anne adayı artık bebegım hareketlerını hısseder yazıyor kafam karıstı![]()
Benim 10gündür bulaniyo kusmuyorum ama bulanti hali var. Afedersin ögürüp ögürüp rahatliyorum.Kızlar herkese günaydın. Bir şey soracaktım size: Şuan 8+5 haftadayım. Geçen hafta midem çok bulanıyordu, ama bu hafta baya azaldı. Ama ara ara yokluyor sonra geri gidiyor. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
Hadi ya bilmiyordum bende daha fazla dkkat edeyim ozaman teşekküt ederim canım.Bende de var aşırı. Yutuyorum ya da surekli su icmek zorunda birakiyor. Hele ki meyve yedikten sonra daha da artiyor. Asit de salgilaniyor o tükürükler iste dislere de kötü etki ediyor çürümeyi hızlandırıyor. Fircalamak ve kalsiyum iceren gıdalar bu yuzden de çok önemli
Bu mesajı okuduğumda oldu bende
Normalde bir fazlalık farketmiyorum
bnm artık normalde bulanmıyoKızlar herkese günaydın. Bir şey soracaktım size: Şuan 8+5 haftadayım. Geçen hafta midem çok bulanıyordu, ama bu hafta baya azaldı. Ama ara ara yokluyor sonra geri gidiyor. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
merhaba canım :)Tünaydın arkadaşlar :) işleri yoluna koyup ancak bakabildim buralara.. neyseki yarın tatil :)
Olsun canım ya yinede evdesin işte,pasta börek falan :) yada pilav tavuk,belkide pide :) acıkmışım ben öğlen yemeğine gideyim bari :))merhaba canım :)
çok şükür ki tatilama ben yine dinlenemicem annem evinde kuran okutuyo ona yardıma gidicem
![]()
tatlı dimi ben yeni geldim ymkten de su an dua ediyorm umarım cumaya gidenler gelirken tatlı getirir diyeOlsun canım ya yinede evdesin işte,pasta börek falan :) yada pilav tavuk,belkide pide :) acıkmışım ben öğlen yemeğine gideyim bari :))
Hangi programi indirdin canimGunaydın kızlar okudum okudum geldım... cok sukur artık cızelgemde 10. Hafta yazısını görüyorum bulantılar kusmalar devam bakalım nereye kadar gıdecek merak ediyorum... Bugun telefonuma ındırdıgım programda anne adayı artık bebegım hareketlerını hısseder yazıyor kafam karıstı![]()
Happy mom die bi uygulana cnmHangi programi indirdin canim
Himmm bende bi i.ndireyim bakalim nasil guzel miHappy mom die bi uygulana cnm