2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Sanırım en son ilk okulda görmüştüm 37 kiloyu :)
Ye ye metebolizman hızlıysa demek aldığın kiloyu hemen verirsin doğum sonrası. Üstelik fazla kilo alcağını düşünmüyorum senin bünyene ters kilo olayı anlaşılan :)

Yarı yarıya diyorlar ama o biraz fazla geliyor bence bir bardak suya elma sirkesi karıştırıp gargara yap canım epey iyi geliyor antibiyotik etkisi!

Ilık suya elma sirkesi koyup gargara yap canım boğazının mikrobunu kirsin. Eşim öyle yapar . Limon boğazına da iyi gelir aslında yha

Kızlar çok sağolun ama ateşim çıkmaya başlayınca acile gittim 9 dan sonra
Acil dr u faranjit enfeksiyonluk bir durum yok dedi ama ben boğaz ağrımdan konuşamıyorum
Parolün serumunu taktılar,ventolün nebül ve soğuk buhar tuttular şansıma kadın doğumcumda hastanedeymiş doğumu varmış tedavibitince yanına çıktık uygulanan ilaçlar sorun oluşturmaz dedi
Ama bu dediklerinizde uygulayacağım

Canım ben yemediğimden de alamıyordum ama şimdi yiyorum çok acıkıyorum potansiyelimin üzerinde yiyorum alacağım belli ama almak istiyorum tabii.ki zaten doğumdan sonra da kilo kalsın biraz istiyorum inan pantolon elbise daraltmaktan gına geldi

Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol rahatlatır zaten uygulanan şeyler de seni uyursun da bu gece. limonlu ılık su yap buharı da evde kendine yapabilirsin bir kaba sıcak su koy havluyu başına koy etrafını da kapat kafanı eğ buharı al benim annem bana hamileyken o zaman doktırlar hiçbir ilaç vermezmiş bu ilaçlarda yokmuş o zaman kitap açmış resmen o kadar fenaymış sonra buhar önermiş annem o şekilde açmış boğazlarını

Kızlae bende de çok acayip bir şey var beni çok rahatsız ediyor. Çok fazla tükürük salgısı var sanki ağzımda ya böle midemi bulandırıyo sizlerden böyle birşey yaşayan var mı??
Bende de var aşırı. Yutuyorum ya da surekli su icmek zorunda birakiyor. Hele ki meyve yedikten sonra daha da artiyor. Asit de salgilaniyor o tükürükler iste dislere de kötü etki ediyor çürümeyi hızlandırıyor. Fircalamak ve kalsiyum iceren gıdalar bu yuzden de çok önemli

maşallah de canım mide bulantısı gecmis ne güzel acısını çıkar ama 3 profiterol için biraz daha dikkat et bence:)

dejavu_one canım yiyebilmek gerçekten çok güzel benim de bulantılarım geçti çok şükür yiyorum ama yediğin şeyler bu saattrn sonra önemli. Kol böreğinin içinde kıyma oluyordu değil mi , öğlen de et yemişsin akşam da. Akşam 15 dk da bir ezogelin çorbası yapıp yanına güzel yıkanmış sebzelerden bir koca tabak salata yesen yemek olmadığında.

Kizlar ben doktordan geldim bebisim kipir kipir haftasiyla uyumlu dedi doktor dusuk tehlikem de kalmadi ama doktor yine de dikkatli ol dedi. 2 li test icin 15 gun sonra baska bir hastaneye renkli ultrasona gonderdi....bakalim hayirlisi artik
Maşalah canım hep böyle sağlıkla sürsün inşallah :)

Allah korusun canın yüksek tansiyon tehlikeli ihmal etme. Neler tetikliyorsa onları yemekten uzak dur. Arkadaşım 7 aylık erken doğum yaptı yüksek tansiyon yüzünden

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin gebelikte hastalık normaldekinden çok daha zor.

Ben boğaz ağrım olduğunda sirkeli suyla karbonat yapıyorum miden alırsa deneistersen

Evet o konuda haklısın canım niyetim zaten sebzeydi hatta evde yemek yoktu çok et yedim bu ara sebze yesem iyi olur dedim dışarıda yiyecektik ama akşam iş çıkışı hem miden biraz kötüydü hem de halsizdim hiçbir yere gidecek durumum yoktu attım kendimi koltuğa çorba da yapmadım sonra tv de de börek görünce canım istedi eşim almış bugüne buzluktan fasulye çıkaracaktım unuttum akşam öyle yaparım artık çorba salata. Haftasonu da sebze yaparım.

Günaydın kızlarr Hayırlı Cumalar. Haftanın son günü de geldi çok şükür ama yarın biraz erken kalkıcam temizlikçi kadın gelecek çünkü neyse ki tanıdık kayınpederime geliyor haftada iki gün cumartesileri de bana gelecek cumartesi işi olunca haftaiçi gelecek. Sadece eşimin yapmasıyla olmuyor. Önümüzdeki haftada geçse de doktora gitsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…