- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #9.621
Canım benim zaten boyum kısa ve ben öyke bikaç çeşit yemeği yiyemem öyle atıştırmalarım yoktu falan metabolizmam da hızlıymış ki o kilo almış halim ben geç3n sene 37 kiloydum yani senelerce öyleydim yazın da tedavim olacaktı dondurulmuş vardı zorladım kalori programı kurdum falan öyle 40 oldum o tedavi kimyasal gebelik olmuştu şimdi 1 kilo aldım ki olaydır benim 1.5 haftada 1 kilo almam öyle söyleyeyim ama bu sefer acıkıp yiyorum
Yarı yarıya diyorlar ama o biraz fazla geliyor bence bir bardak suya elma sirkesi karıştırıp gargara yap canım epey iyi geliyor antibiyotik etkisi!
Ilık suya elma sirkesi koyup gargara yap canım boğazının mikrobunu kirsin. Eşim öyle yapar . Limon boğazına da iyi gelir aslında yha
Kızlar çok sağolun ama ateşim çıkmaya başlayınca acile gittim 9 dan sonraCanım ben şuan Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum kanda enfeksiyon çıktı biraz dr sabah öğle akşam olmak üzere 1 fincana ılık su 1 kaşık bal ve limon sıkıp iç boğazını rahatlatır dedi. Ayrıca antibiyotik kullanıyorum ılık su içmek rahatlatıyor biraz seninki de öksürüğe çevirmez inşallah ben mahvoldum kaç gündür
Sanırım en son ilk okulda görmüştüm 37 kiloyu :)
Ye ye metebolizman hızlıysa demek aldığın kiloyu hemen verirsin doğum sonrası. Üstelik fazla kilo alcağını düşünmüyorum senin bünyene ters kilo olayı anlaşılan :)
Kızlar çok sağolun ama ateşim çıkmaya başlayınca acile gittim 9 dan sonra
Acil dr u faranjit enfeksiyonluk bir durum yok dedi ama ben boğaz ağrımdan konuşamıyorum
Parolün serumunu taktılar,ventolün nebül ve soğuk buhar tuttular şansıma kadın doğumcumda hastanedeymiş doğumu varmış tedavibitince yanına çıktık uygulanan ilaçlar sorun oluşturmaz dedi
Ama bu dediklerinizde uygulayacağım
Bende de var aşırı. Yutuyorum ya da surekli su icmek zorunda birakiyor. Hele ki meyve yedikten sonra daha da artiyor. Asit de salgilaniyor o tükürükler iste dislere de kötü etki ediyor çürümeyi hızlandırıyor. Fircalamak ve kalsiyum iceren gıdalar bu yuzden de çok önemliKızlae bende de çok acayip bir şey var beni çok rahatsız ediyor. Çok fazla tükürük salgısı var sanki ağzımda ya böle midemi bulandırıyo sizlerden böyle birşey yaşayan var mı??
Bilemiyorumki canım bol bol su içmek herhaldeBenimde birşey yedikten sonra başlıyor öyle artıyor ki yutkunamıyorum midemi çok bulandırıyor ne iyi gelir acaba
kızımız olacak Allah nasip ederse :)Cinsiyeti ne merak ettim bir de kaçıncı haftada öğrendiniz
tınaztepe canım ama doktorumuz hastaneden ayrılıyor muayenehane acıyor kendine artık orada devam edeceğiz:)Hayırlı olsun, konuşmuştuk senınle ama unuttum kıme gıdiyordun cnm sen ?? Reşat mıydı? Tınaztepe miydi ? Karıştırdım...
varim canim ekliyim :)Canım hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla gelsin güzellikler getirsin inşallah :)
Listede yok musun sen ekleyecektim cinsiyeti ama göremedim bilgilerini yazardan ekleyeyim istersen
5. sıradaymışım kontrol ettim tekrar :)Canım hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla gelsin güzellikler getirsin inşallah :)
Listede yok musun sen ekleyecektim cinsiyeti ama göremedim bilgilerini yazardan ekleyeyim istersen
maşallah de canım mide bulantısı gecmis ne güzel acısını çıkar ama 3 profiterol için biraz daha dikkat et bence:)Kızlaar bulantılarımın geçmesiyle birlikte inanılmaz bir iştah açılması yaşamaktayım zayıfım ama boyum da kısa 40 kiloydum 41 oldum. sabah işyerinde ekmek arası sandviç yedim öğlene kadar tuttum kendimi öğlen kıymalı şehriye çorbası döner ve 3 profiterol yedim ayıptır söylemesi akşam da yemeğim yoktu canım istedi kol böreği aldık 4 parça falan yedim arada bişey yemedim bu sefer ama daha akşamda atıştırırım napayım ya acıkıyorum
GÜNaydınnn :)5. sıradaymışım kontrol ettim tekrar :)
Maşalah canım hep böyle sağlıkla sürsün inşallah :)Kizlar ben doktordan geldim bebisim kipir kipir haftasiyla uyumlu dedi doktor dusuk tehlikem de kalmadi ama doktor yine de dikkatli ol dedi. 2 li test icin 15 gun sonra baska bir hastaneye renkli ultrasona gonderdi....bakalim hayirlisi artik
Bu mesajı okuduğumda oldu bendeKızlae bende de çok acayip bir şey var beni çok rahatsız ediyor. Çok fazla tükürük salgısı var sanki ağzımda ya böle midemi bulandırıyo sizlerden böyle birşey yaşayan var mı??
Allah korusun canın yüksek tansiyon tehlikeli ihmal etme. Neler tetikliyorsa onları yemekten uzak dur. Arkadaşım 7 aylık erken doğum yaptı yüksek tansiyon yüzündenNormalde benim de 5 marttaydı kontrolüm ama bugün kaygılanıp gittim 2 3 gün geriydi önce gününü yakaladı bugünde 4 gün öne geçmiş 12 Mart’ta ikili teste çağırdı cinsiyet tahmini de yaparız dedi bakalım. Bu arada benim de tansiyonum yüksek çıkıyor doktor bi tansiyon aleti alıp ölç hergün dedi
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin gebelikte hastalık normaldekinden çok daha zor.Kızlar çok sağolun ama ateşim çıkmaya başlayınca acile gittim 9 dan sonra
Acil dr u faranjit enfeksiyonluk bir durum yok dedi ama ben boğaz ağrımdan konuşamıyorum
Parolün serumunu taktılar,ventolün nebül ve soğuk buhar tuttular şansıma kadın doğumcumda hastanedeymiş doğumu varmış tedavibitince yanına çıktık uygulanan ilaçlar sorun oluşturmaz dedi
Ama bu dediklerinizde uygulayacağım
dejavu_one canım yiyebilmek gerçekten çok güzel benim de bulantılarım geçti çok şükür yiyorum ama yediğin şeyler bu saattrn sonra önemli. Kol böreğinin içinde kıyma oluyordu değil mi , öğlen de et yemişsin akşam da. Akşam 15 dk da bir ezogelin çorbası yapıp yanına güzel yıkanmış sebzelerden bir koca tabak salata yesen yemek olmadığında.
Ayline gıtmeni tavsıye ederim. Çok arkadaşım doğum yaptı.tınaztepe canım ama doktorumuz hastaneden ayrılıyor muayenehane acıyor kendine artık orada devam edeceğiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?