2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar ben doktordan geldim bebisim kipir kipir haftasiyla uyumlu dedi doktor dusuk tehlikem de kalmadi ama doktor yine de dikkatli ol dedi. 2 li test icin 15 gun sonra baska bir hastaneye renkli ultrasona gonderdi....bakalim hayirlisi artik

Ay ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim canım maşallah. Sen yine de iş falan yapma evde. Geçen hafta bana da tehlike geçti ama iş yapmak hala yasak demişti.

Kızlaar bulantılarımın geçmesiyle birlikte inanılmaz bir iştah açılması yaşamaktayım zayıfım ama boyum da kısa 40 kiloydum 41 oldum. sabah işyerinde ekmek arası sandviç yedim öğlene kadar tuttum kendimi öğlen kıymalı şehriye çorbası döner ve 3 profiterol yedim ayıptır söylemesi akşam da yemeğim yoktu canım istedi kol böreği aldık 4 parça falan yedim arada bişey yemedim bu sefer ama daha akşamda atıştırırım napayım ya acıkıyorum

Ya guya 8. Haftada bulantı tavan yapıp 10. Haftadan itibaren azalması gerekiyordu . Nette hep böyle şeyler yazıyor . Ama bende ara ara tavan yapıp bazı günler az hissediliyor . Tip da çözemedi bu işi yha

Nasıl 40 kilo oluyosunuz ya ben 69la hamile kaldım Allah sonumu hayretsin

Ilık suya elma sirkesi koyup gargara yap canım boğazının mikrobunu kirsin. Eşim öyle yapar . Limon boğazına da iyi gelir aslında yha

Yaptirsak mi yaptirmasak mi diyoruz ama neticede Dr a da güveniyoruz . Ben ilkimde yaptırdım.bunda yaptırmam desemde o anki psikolojime bağlı :)

Canım ben şuan Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum kanda enfeksiyon çıktı biraz dr sabah öğle akşam olmak üzere 1 fincana ılık su 1 kaşık bal ve limon sıkıp iç boğazını rahatlatır dedi. Ayrıca antibiyotik kullanıyorum ılık su içmek rahatlatıyor biraz seninki de öksürüğe çevirmez inşallah ben mahvoldum kaç gündür

İlk hamileliğimde yaptırmıştım berbat birşeydi öğüre öğüre içtim o şekeri :/ bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum, zaten tatlıyla aram yok sevmem, şekerin çıksa da yiyecek bakımından önlem alıyorsun sadece ben işk hamileliğimde şekerim çıkmamıştı ama yine de çok sağlıklı beslenmiştim bu sefer de belirtilerim benzer tiksintim 4. Ayda biterse yine sağlıklı beslenmeye geçerim. Şekeri sıfıra indir tatlı yeme büyük ölçüde önlem almış olursun

Nasıl 40 kilo oluyosunuz ya ben 69la hamile kaldım Allah sonumu hayretsin

Canım benim zaten boyum kısa ve ben öyke bikaç çeşit yemeği yiyemem öyle atıştırmalarım yoktu falan metabolizmam da hızlıymış ki o kilo almış halim ben geç3n sene 37 kiloydum yani senelerce öyleydim yazın da tedavim olacaktı dondurulmuş vardı zorladım kalori programı kurdum falan öyle 40 oldum o tedavi kimyasal gebelik olmuştu şimdi 1 kilo aldım ki olaydır benim 1.5 haftada 1 kilo almam öyle söyleyeyim ama bu sefer acıkıp yiyorum

Benim 9. Haftada birkaç gün bulantım geçmişti çok sevinmiştim sonra aynen geri geldi üstüne bir de soğan kokusundan ilk gebeliğimde ki gbi aşırı tiksindim. Dün 10+2 idim ve hamile kaldığımdan beri ilk kez et yiyebildim bugün de bulantım nerdeyse hiç olmadı iki lokma geçti resmen boğazımdan şükür yani inş birdaha artmaz bulantım. Makarna patates ekmek peynir yiye yiye içimde çocum kurudu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…