2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunaydın kızlar okudum okudum geldım... cok sukur artık cızelgemde 10. Hafta yazısını görüyorum bulantılar kusmalar devam bakalım nereye kadar gıdecek merak ediyorum... Bugun telefonuma ındırdıgım programda anne adayı artık bebegım hareketlerını hısseder yazıyor kafam karıstı

Bende 10. haftayı sabırsızlıkla bekliyordum bugün 10 haftamda bitiyor zaman geçiyor öyle böyle. Canım yok hissetmek mümkün değil yani kasları gelişiyor hareket ediyor ama henüz bizim hissedeceğimiz kadar kuvvetli değil hareketleri. Hele ilk hamilelikte 16 20 haftalarda ancak oluyormuş bakalım.

memnunmusun peki ata sağlıktan bir de yeni doğan yoğun bakım ünitesi mevcut mu?

Memnunum canım , yenidoğan yoğun bakımı mevcut donanımlı hastane çünkü henüz yeni sayılır. İnternet sitesinde doğum katının fotoğraflarını görebilirsin. 5 sene önce kuruldu sanırım. Kızım orda doğduğunda kontrol eden çocuk doktoruna götürüyorum mesela hala. Doğumhanesi ve odaları da gayet geniş ve ferah. Anestezi ekibi de egesağlıktan geçmişti ekip olarak 3,5 sene önce doğum yaptığımda. Sezaryen oldum ağrım sızım hiç olmadı hastaneden çıkınca,hemen ayaklandım uyuşukluğum geçince vs. Anestezisti de iyiydi yani.

Evet cnm bencede hıssedılmez aynı fıkırdeyım kızımı ben 16. Haftafa hıssetmıstım bunuda olsun olsun 15 te hıssedeyım kısmetse

Canım yeşil fasulyemi bu bahsettiğiniz bende buzluğa hazır birşeyler koysam bu alışkanlığım hiç yok ya
Canım Allah yardımcınız olsun haksızlığa uğramayın inşallah.

Yeşil fasulye canım evet ben çekmeceli dondurucu aldım geçen sene yazdan doldurdum şimdi çok işimi görüyor seneye daha fazlasını yapacağım inşallah.

Canım daha çok etken. Biz 14 olduk neredeyse ama hala hissetmiyorum.

Kızlar herkese günaydın. Bir şey soracaktım size: Şuan 8+5 haftadayım. Geçen hafta midem çok bulanıyordu, ama bu hafta baya azaldı. Ama ara ara yokluyor sonra geri gidiyor. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
Benim 10gündür bulaniyo kusmuyorum ama bulanti hali var. Afedersin ögürüp ögürüp rahatliyorum.

Hadi ya bilmiyordum bende daha fazla dkkat edeyim ozaman teşekküt ederim canım.

Kızlar herkese günaydın. Bir şey soracaktım size: Şuan 8+5 haftadayım. Geçen hafta midem çok bulanıyordu, ama bu hafta baya azaldı. Ama ara ara yokluyor sonra geri gidiyor. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
bnm artık normalde bulanmıyo ama sogan sarımsak kokusunda ve cok agır kokularda felaket bulanıyo

Günaydın kızlar benimde bulantılarım azaldı aç karnına su içince bi bulanıyo geçiyo...benimde kanama alanım vardı inşallah geçer haftaya cuma kontrole gidicem...benimkisi transfer tarihine göre 2-3 gün önden gidiyo...coraspirini bıraktım içimde bi korku var inşallah bebiş iyidir

Olsun canım ya yinede evdesin işte,pasta börek falan :) yada pilav tavuk,belkide pide :) acıkmışım ben öğlen yemeğine gideyim bari :))
tatlı dimi ben yeni geldim ymkten de su an dua ediyorm umarım cumaya gidenler gelirken tatlı getirir diye

Hangi programi indirdin canim

Selam millet bende sabahın nurunda yollardaydım dersim vardı üni de baya bir uykum var derste esneyip duruyorum
Benim de 6 mart ultrason var bakalım şu hareketleri hissetmekte doktora gitmesek endişe azalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…