2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynı durumdayım. İşe gelmekten nefret ettim herkes herşey leş gibi kokuyo resmen. Burnum K9 köpeklerden iyi koku alıyo içim dışıma çıkıyo akşama kadar
Aynen köpeklerden iyiyim sanırım. Evde ocağa yaklaşıyorum balık kızartma kokusu eşime diyorum ben koku almıyorum diyor

Aynen bitince unutucam herşeyi yaşanmamış gibi çok güzel geçti hamilelik dicem orası kesin :). Ama şu an hayattan soğuttu yetiştirmem gereken o kadar çok iş varki ama hiç birini yapamıyorum sürekli lavabodayım ne yesem çıkıyor geçen haftalarda daha iyiydim

Bende hep kötü rüyalar görüyorum hamilelikle alakalı. Psikolojimiz bozuldu valla. Allah hayırlısını versin olacak şeyin önüne geçemeyiz ama stres de çok zararlı napıcaz bilmiyorum valla
Evet iste ben de kendimi oyle rahatlatiyorun doktorlar zaten sagliksiz bebek duser diyor. Olacaksa da allahin hikmeti onunene gecilemez. Insallah evlatlarimizi saglikla aliriz kucagimiza

sağol canım çok teşekkür ederim :) 13. haftamızda öğrendim %99 kız dedi erkek olma ihtimali yok ama dedi :)
Bende 14 haftamda gidicem ısrar edeyim bende senin gibi söyler belki inşallah yaa hergece farklı bi cinsiyet görüyorum rüyamda bilinçaltı olarak ve daha çok var gitmeme ilk bebeğim olduğu için önemli değilde öğrenmek istiyorum artık

bende neler gördüm rüyamda ama hep kız görüyorum :) bilinçaltımda hep kız istiyordum zaten bir oğlum var bu da kız olsun diyordum inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Senin iyiymis boyun, benim 1.68 bakalim nasil olcaz kismetse sonlara dogru
Evet canim boyumuz iyi.. ben kizimdayken 58 kiloyla hamile kalmistim fakat ilk 3 ay 5 kilo verdim 53 kilo ile devam ettim ve 75 kiloyla doguma girdim ama tabiki dogumdan sonra hic dikkat etmedim 6 ay sonra emzirirken bi baktim 56 kilo olmusum insallah bunda da cok kilo almam

Kızlae bende de çok acayip bir şey var beni çok rahatsız ediyor. Çok fazla tükürük salgısı var sanki ağzımda ya böle midemi bulandırıyo sizlerden böyle birşey yaşayan var mı??
Bende oluyor canım.ama benim midem bulanınca kusmaya yakınken oluyor bu kadar sıvı nereden geliyor bi anda diye düşünmüyor değilim

Kizlar ben doktordan geldim bebisim kipir kipir haftasiyla uyumlu dedi doktor dusuk tehlikem de kalmadi ama doktor yine de dikkatli ol dedi. 2 li test icin 15 gun sonra baska bir hastaneye renkli ultrasona gonderdi....bakalim hayirlisi artik
Ayy canım gözün aydın geçmiş mi kanama alanın çok çok sevindimm sağlıkla doğsun kuzun inşallah :)

MaşaAllah Rabbim daima güzel haberler almak nasip etsin hepimizene güzel canım doktorun aydınlatmış yine benim ki hiç birşey demedi neymiş hazırlık yaparmışım ne hazırlığı yapcam şimdiden dedim demedi ama ben kız olduğunu düşünüyorum sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi o .. Rabbim gönlüne göre versin herkesin

Bekliyoruz canım unutma bizi burada!

Bir bardak ılık suya yarım limon sık , 1 tatlı kaşığı bal ekle karıştır iç hergun . Öyle iyi geliyor ki şıp diye kesiyor . Geçmiş olsun arkadaşım durumunu bildir arada
Cnm çok sağol,dediğin gibi yapıyorum ekstra istirahat ama dün geceden beri boğazlar başladı bademcik değil boğaz duvarım çok acıyor yutkunurken kulaklarım sızlıyor,dün gece terkettim kendimi iyiydim ama gündüz fena oldum inatla sağlıkocağonada gitmesim geçer ya da ilaç vermesinler diye boğaz için napsamki ateşim çıkar diye korkuyorum

Merhabalar ben de kısmetse Ekim annesi olacağım. Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. Nub teorisine göre bana da yorum yapabilir mısınız:)

Yarı yarıya diyorlar ama o biraz fazla geliyor bence bir bardak suya elma sirkesi karıştırıp gargara yap canım epey iyi geliyor antibiyotik etkisi!

Selam kızlar iki gündür kusmam azaldı ama mide bulantısı halsizlik çok fena eve oğluma bir faydam yok bugün ağladım hep bir şeye faydam yok diye bunaldim doktoru da aradım salı gidecem merak ediyorum bebek iyi mi inşallah geçer 3 hafta sonra ise baslyacam onun stresi de ayrı

Kızlar daha erken tabi ama şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz doktorların çoğu yaptırın diyo Canan Karatay zehir diyo tecrübeli anneler daha iyi bilir. ilk hamilelik olunca ne derseler yaptırayım durumu oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…