- 27 Kasım 2017
- 454
- 213
- 18
- 31
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Dinlen ve bi doktorun varsa iletişime geç istersen önemsiz birşey de olabilir ama yine de bazen iğne falan veriyor doktorlarKızlar bugun cokkk azcık bı kahverngı leke gelmşş onemlı birşeymidir ya da boyle bişi yaşayn varmı
Bende olmadı henüz ama olan arkadaşım var, yeni ikizlerine Doğum yaptı, hatta peşin peşin uyardı beni, 6-7. haftalarda az miktarda lekelenme olursa endişelenme, yerleşme kanamasıdır ben yaşadım dedi, takip et canım artmıyorsa ve beraberinde ağır karın kasık ağrın yoksa sıkıntı yoktur bence.Kızlar bugun cokkk azcık bı kahverngı leke gelmşş onemlı birşeymidir ya da boyle bişi yaşayn varmı
Canım benim gittiğim hastane de çok yoğun ve kalabalık ben sadece doktorum için gidyorum ilk ona gittiğim için başkasına gidesim gelmiyor. Fatma ersan doktorumun adı. Yani daha vakit ayırabilen bi doktor için pek uygun bi hastane değil muayne ücretler 55 70 arasıBen medipole gidiyorum ben de Avrupa yakasındayım doktorları çok ilgili gibi gelmiyor senin doktorun nasıl ve muayene ücreti ne kadar
çok teşekkür ederim ama sonuc cıktı çok az artıs olmus sanırım dış gebelikİmşallah canımm sonucunu haber et bize doktr randevunda guzell gecer inşallah hberını bklyrzz muhakkak
canım hayırlı ugurlu olsun maşallah. allah saglıkla sıhhatle dogumunu nasip etsin.Evet iki kese gördük :) şok oldum kalp atışlarını da duyarsak kesinleşecek
canım aldım maalesef düşük. yani dış gebelik geçiriyorum sanırımAldınızmı sonucunuzu inşallah hakkınızda hayırlısı olur
canım maalesef pek hayırlı cıkmadı haberler. büyük ihtimal dış gebelikDualarımızdasın canım güzel haberlerle gel inş
Anladım canm cokcok uzuldum Allah hyırlısını verdın canmcanım maalesef pek hayırlı cıkmadı haberler. büyük ihtimal dış gebelik
Tamam canım cok sağol takıp ediyim artma olmaz inşallah cok hafıfdı zaten leke peceteye sılınce gordum Cok sağol canm cevabn içinBende olmadı henüz ama olan arkadaşım var, yeni ikizlerine Doğum yaptı, hatta peşin peşin uyardı beni, 6-7. haftalarda az miktarda lekelenme olursa endişelenme, yerleşme kanamasıdır ben yaşadım dedi, takip et canım artmıyorsa ve beraberinde ağır karın kasık ağrın yoksa sıkıntı yoktur bence.
Tamam canım cok sağol uzanyrmm suan bu hafta ıcı gıdıcem nrmlde doktruma eğer artma ya da devamı gelrse ararım canım bakalım inşallh onemli birşey yoktrDinlen ve bi doktorun varsa iletişime geç istersen önemsiz birşey de olabilir ama yine de bazen iğne falan veriyor doktorlar
Canım hayırlısını olsun hakkımızda bende doktordan geldim şimdi çıkmış sonucum benim 203 den 382 ye çıkmış 20 değer eksik artmış seninki kaçtı kaç olmuş benimde moralim.bozuldu şimdiBu topiği çok sevmiştim lakin kısmet değilmiş burda olmak.kubra5505 canım beni listeden cıkarabilirsin. ben bebek planlarımı mecburen bıraz daha erteleyeceğim.umarım herbiriniz saglıkla 9 ayını tamamlar. bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. hepinize hayırlı olsun tekrardan.
Beta kaç cıktı cnm.bende iki gün oldu kan vermstim bugün tekrar kan verdim şimdi moralim.bozulduBen daha dun gece ogrendim 4 haftalik canim benim tahminime gore degerler onu gosteriyor. Yarin doktoruma gidecem insallah ilac flaan vericekmi diye
canım seninki iyi cıkmıs canını hıc sıkma. en az % 60 artması lazım ki senin ki artmıs zaten. benim ilk 358-456-515 hepsi 48 saat arayla.Canım hayırlısını olsun hakkımızda bende doktordan geldim şimdi çıkmış sonucum benim 203 den 382 ye çıkmış 20 değer eksik artmış seninki kaçtı kaç olmuş benimde moralim.bozuldu şimdi
Bende çok memnun oldum canım şimdi nerde yaşıyorsunEveeet
İçimden geçiriyodum zaten acaba hemşehrim var mı diye çok memnun oldum canım
canım seninki iyi cıkmıs canını hıc sıkma. en az % 60 artması lazım ki senin ki artmıs zaten. benim ilk 358-456-515 hepsi 48 saat arayla.
canım maalesef pek hayırlı cıkmadı haberler. büyük ihtimal dış gebelik
Anladım cnm dediğin gibi çok yoğunsa gerek yok ...peki sende de sürekli uyku hali oluyor mu bu arada ben kasık ağrısı için biraz çözüm olacaklar şeyler yazdım okumadıysan bir daha yazarım tecrübelerimizi bir birimize aktarırsak çok iyi olur :)Canım benim gittiğim hastane de çok yoğun ve kalabalık ben sadece doktorum için gidyorum ilk ona gittiğim için başkasına gidesim gelmiyor. Fatma ersan doktorumun adı. Yani daha vakit ayırabilen bi doktor için pek uygun bi hastane değil muayne ücretler 55 70 arası
Senin değerlerin gayet iyi ha böyle kafaya taktığın sürece sıkıntı yaşarsın rahat çok rahat ol ve hep şunu söyle bu bebek Allah’a emanet ve ona hiç birşey olmayacaksa sağlıklı doğacak buna İnan:)Canım hayırlısını olsun hakkımızda bende doktordan geldim şimdi çıkmış sonucum benim 203 den 382 ye çıkmış 20 değer eksik artmış seninki kaçtı kaç olmuş benimde moralim.bozuldu şimdi
Sana farklı bir doktora görün derim hiç belli olmaz belki herşey çok farklı olurcanım seninki iyi cıkmıs canını hıc sıkma. en az % 60 artması lazım ki senin ki artmıs zaten. benim ilk 358-456-515 hepsi 48 saat arayla.
Ya ne bilim haklisin doğru soyluyon cnm sikiliyo bende diyorum üstüne düşmeyim birini kaybettim tam doğacağı sırada bu 4. Gebeliğim olcak bi tane yanimda çocuğum yok insan nasi kafasına takmasınSenin değerlerin gayet iyi ha böyle kafaya taktığın sürece sıkıntı yaşarsın rahat çok rahat ol ve hep şunu söyle bu bebek Allah’a emanet ve ona hiç birşey olmayacaksa sağlıklı doğacak buna İnan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?