2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar çok güzel muhabbet etmisiniz işten geldim yeni bakabildim kasik ağrısı oluyor mu sizde de benim bugün de ara ara sağ tarafta ağrı oldu normal dye düşündüm sizde de varmı kızlar

Eşim almıştı karadut özü pekmezden daha katı p mu var evde içeyim geçmezse yarın hastaneye giderim artık 10 haftalık hamileyim 2 ağır gribim böyle giderse doğuma kadar grip olcam çok sağol canım içeyim ben bunu farklı bi kullanma şekli varmı yoksa direk kaşıklamı yiyim

Kızlar çok güzel muhabbet etmisiniz işten geldim yeni bakabildim kasik ağrısı oluyor mu sizde de benim bugün de ara ara sağ tarafta ağrı oldu normal dye düşündüm sizde de varmı kızlar
Merhaba bende de zaman zaman kasık ağrısı oluyor. Doktor normal olduğunu söylemişti.

Ben de ayni durumdayim.2.5 aydir gribim.burun tikanikligindan ve oksurukten geceleri uyuyamiyorum.kulaklarim bile kapandi.keci boynuzu ozu icmeye basladim 4-5 gundur.oksurugu biraz rahatlatti ancak acaip istahimi acti surekli acim.seker cikma ihtimali yuksek oldugu icin diyet de yapmam lazim.

Selimcim hayırlı uğurlu olsun şimdi göedüm. Çok sevindim canım benim

Herkese selam,
Benim ricam Ankara 'da yaşayan arkadaslar bana doktor ve hastane konusunda yardımcı olabilir mi ? Zekai tahir burak hastanesine gittim ilk testler için. Idrar yolunda enfeksiyon cıktı. Ama hastaneden ve doktordan memnun kalmadım. Ben sonucları gösterdikten sonra muayene eder diye bekliyordum ama etmedi. Insan görmek hersey yolunda mı bilmek istiyor bir de ilk gebeligim, haliyle daha endiseliyim. Ankara'ya yeni geldim beni yönlendirebilecek birileri varsa cok minnettar olurum. Simdiden tesekkür ederim.

kızlar şu bulantı bilekliklerini duydunuzmu?cok memnun kalanlar olmusat bir fikriniz varmı?ben kusmuyorum ama özellikle kusan arkadaslar icin belki deneyebilirsiniz bende bakıyorum alıcam bi ama
Ben aldım ama faydasını göremedim. İyi gelenler de varmış. Belki sana iyi gelir

Benimde kanamam oldu sonra kahverengiye döndü sonra kahverengi akıntı şeklinde geldi. Şimdi bitti ama progesteron jel puturleri beyaz değil kahverengi geliyor camur gibi doktor herşey yolunda dedi kanama alanı ufak ufak organize olmuş aşağıya inmese de kese büyüdükçe rahmi kapladıkca yok olacak dedi inş sıkıntısız kucağımıza alırız

Ne taraftasın canım Ankara da

Canım hamileliğimin başında direndim gitmedim 1 ay çektim o ağrıyı sızıyı doktora gittim sırf ilaç içmiyim bebeğime bişey olmasın diye direndim ama artık zaturesin dedi doktor ve 2 antibiyotik serumlarla zor kalktım ayağa tam geçti herşey iyi derken şimdi tekrar grip oldum ama bunda akıllandım yarın doktora gidicem geciktirdikçe daha da kmtüye gidiyo

Çin yağı sür gerçekten bi fincan şekersiz sert bi kahve iç dayanamayacaksan parol
Soğuk kompres yap

Geçmiş olsun. Kanama ne durumda??

Canım bol sarımsaklı karabiberli limonlu tarhana yada aynı karışımdan kemik suyu paça işkembe gibi çorbalar antibiyotikten iyi geliyor! Bana dr sakatat çorbası iç bazı yararlı bakteriler var onlarda iyileşmeye birebir demişti!ne zaman hasta olsam ilaçsız atlatırım şükür..tabii dinlenmekte lazım şifa Allah’tan dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…