- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.861
Maşallah canım çok güzel görünüyor göbeğin çok ozendimYarın saat 3 e aldım randevuyu çok heyecanlıyım:))
Eki Görüntüle 2112990 tanıştırayım, 36 beden 0 göbek bir hatunun gebeliğinin 13. Haftadaki görüntüsü :)(hala açım kahvaltı yapmadım)
Sakaklarina buz koymani tavsiye ederim.Arkadaşlar bayadır sabahları bulantım ve baş agrım vardı ama çok değildi. Bugün baya kötüyüm. Bugun bulantim hiç geçmedi ve baş agrım çok arttı. Özellikle baş ağrısı için napmalıyım?
Eşim almıştı karadut özü pekmezden daha katı p mu var evde içeyim geçmezse yarın hastaneye giderim artık 10 haftalık hamileyim 2 ağır gribim böyle giderse doğuma kadar grip olcam çok sağol canım içeyim ben bunu farklı bi kullanma şekli varmı yoksa direk kaşıklamı yiyimCanim bu mevsimde bulmak zor olabilir ama karadut surubu oneriyorun direnci cok yukseltiyor. Keciboynuzu ozu cigerleri temizliyor. Ama hemen hastaligi bitirecek bir sey sadece serum olabilir. Gerekirse hastane yatacaksin canim enfeksiyon da bebege zarar veriyor sonucta. Gecmis olsun diyorum en kisa zamanda insallah
Anladım canım,dayanacaz artık yapacak bise yok:/Avuçtan 3 parmak bitimindeki akapunktur noktasıymış. Çok bulantınız olduğunda kendiniz de baskı yapabilirsiniz diyorlar. Ben denedim, bir işe yaramadı.
Merhaba bende de zaman zaman kasık ağrısı oluyor. Doktor normal olduğunu söylemişti.Kızlar çok güzel muhabbet etmisiniz işten geldim yeni bakabildim kasik ağrısı oluyor mu sizde de benim bugün de ara ara sağ tarafta ağrı oldu normal dye düşündüm sizde de varmı kızlar
Ben de ayni durumdayim.2.5 aydir gribim.burun tikanikligindan ve oksurukten geceleri uyuyamiyorum.kulaklarim bile kapandi.keci boynuzu ozu icmeye basladim 4-5 gundur.oksurugu biraz rahatlatti ancak acaip istahimi acti surekli acim.seker cikma ihtimali yuksek oldugu icin diyet de yapmam lazim.Eşim almıştı karadut özü pekmezden daha katı p mu var evde içeyim geçmezse yarın hastaneye giderim artık 10 haftalık hamileyim 2 ağır gribim böyle giderse doğuma kadar grip olcam çok sağol canım içeyim ben bunu farklı bi kullanma şekli varmı yoksa direk kaşıklamı yiyim
Selimcim hayırlı uğurlu olsun şimdi göedüm. Çok sevindim canım benimKızlar herkese merhaba ben dün biraz evham yaptım kötü rüyalar gördüm uyandım sürekli ve korktum bebeğim iyi midir diye. Bugün doktora gittik sat a göre 9+5 im. Doktor 10+2 görünüyor hiç sıkıntı yok dedi. Çok şükür. Mart başında gel dedi. Yani şunu merak ettim, bebeğim 4 gün önde oluşu sorun olmaz değil mi anormallik yok . Sonra tekrar gününü yakalar mı yoksa hep önde mi gider ? İlk hamileliğim de pek bilgim yok bu konularda
nane yağı ile masaj bana çok iyi geldiArkadaşlar bayadır sabahları bulantım ve baş agrım vardı ama çok değildi. Bugün baya kötüyüm. Bugun bulantim hiç geçmedi ve baş agrım çok arttı. Özellikle baş ağrısı için napmalıyım?
Ben aldım ama faydasını göremedim. İyi gelenler de varmış. Belki sana iyi gelirkızlar şu bulantı bilekliklerini duydunuzmu?cok memnun kalanlar olmusat bir fikriniz varmı?ben kusmuyorum ama özellikle kusan arkadaslar icin belki deneyebilirsiniz bende bakıyorum alıcam bi ama
Benimde kanamam oldu sonra kahverengiye döndü sonra kahverengi akıntı şeklinde geldi. Şimdi bitti ama progesteron jel puturleri beyaz değil kahverengi geliyor camur gibi doktor herşey yolunda dedi kanama alanı ufak ufak organize olmuş aşağıya inmese de kese büyüdükçe rahmi kapladıkca yok olacak dedi inş sıkıntısız kucağımıza alırızİlk 6 haftalıkken kanama oldu sonra durdu 3 gün sonra yine kanama oldu 5 gün filanda kahve devam etti canım ondan sonra yaklaşık 10 gündür leke yada kanama yoktu dün çok çok hafif kahvemsi bir iki akıntı oldu ama şimdiye kadar içerde ki kanama alanı hiç küçülmedi malesef büyüdü aksine
Ne taraftasın canım Ankara daHerkese selam,
Benim ricam Ankara 'da yaşayan arkadaslar bana doktor ve hastane konusunda yardımcı olabilir mi ? Zekai tahir burak hastanesine gittim ilk testler için. Idrar yolunda enfeksiyon cıktı. Ama hastaneden ve doktordan memnun kalmadım. Ben sonucları gösterdikten sonra muayene eder diye bekliyordum ama etmedi. Insan görmek hersey yolunda mı bilmek istiyor bir de ilk gebeligim, haliyle daha endiseliyim. Ankara'ya yeni geldim beni yönlendirebilecek birileri varsa cok minnettar olurum. Simdiden tesekkür ederim.
Canım hamileliğimin başında direndim gitmedim 1 ay çektim o ağrıyı sızıyı doktora gittim sırf ilaç içmiyim bebeğime bişey olmasın diye direndim ama artık zaturesin dedi doktor ve 2 antibiyotik serumlarla zor kalktım ayağa tam geçti herşey iyi derken şimdi tekrar grip oldum ama bunda akıllandım yarın doktora gidicem geciktirdikçe daha da kmtüye gidiyoBen de ayni durumdayim.2.5 aydir gribim.burun tikanikligindan ve oksurukten geceleri uyuyamiyorum.kulaklarim bile kapandi.keci boynuzu ozu icmeye basladim 4-5 gundur.oksurugu biraz rahatlatti ancak acaip istahimi acti surekli acim.seker cikma ihtimali yuksek oldugu icin diyet de yapmam lazim.
Çin yağı sür gerçekten bi fincan şekersiz sert bi kahve iç dayanamayacaksan parolArkadaşlar bayadır sabahları bulantım ve baş agrım vardı ama çok değildi. Bugün baya kötüyüm. Bugun bulantim hiç geçmedi ve baş agrım çok arttı. Özellikle baş ağrısı için napmalıyım?
Bakalm canm arastırıyorum,tesekkürler cevabın içinBen aldım ama faydasını göremedim. İyi gelenler de varmış. Belki sana iyi gelir
Benimde çıkmadı daha. Alt karında bi şişlik var ben anlıyorum ama dışardan kimse anlamaz.Benim o kadar yok canım ama biraz var belli ediyor kendini pantolonlardan çok belli olmuyor daha aşağıda kaldığı için göbekler ama akşam atarım
Geçmiş olsun. Kanama ne durumda??Merhaba arkadaşlar . Dün hafif pembe kanamam olunca burda Etlik Zübeyde hanım Hastanesi'ne yatış verdiler tedbir amaçlı. Progestan veriyorlar şimdilik. Yarın 2li tarama testi yaptrcaktm bugün burada yaptırdım 12+6 haftalık sata göre ultrasonda 12+2 çıktı ara baya kapandı :)) boyu da 54 mm. Şu an yatyorum hastanede yarın çıkarım heralde :))
Teşekkür ederim. Şimdilik yok bakalım.Geçmiş olsun. Kanama ne durumda??
Canım bol sarımsaklı karabiberli limonlu tarhana yada aynı karışımdan kemik suyu paça işkembe gibi çorbalar antibiyotikten iyi geliyor! Bana dr sakatat çorbası iç bazı yararlı bakteriler var onlarda iyileşmeye birebir demişti!ne zaman hasta olsam ilaçsız atlatırım şükür..tabii dinlenmekte lazım şifa Allah’tan dene benceBi kaç gündür pek takip edemiyorum ben zatureyi yeni atlatmıştım hemde çok zor atlamıştım yine grip oldum yiyemiyorum içemiyorum hamilelikten sanırım bünyem çok zayıf geçen hafta bebeğimi görmüştüm iyidi ağrılarım oldu bugün yine gittim yüzü bize dönüktü bu sefer uyuyodu kalp atışını ilk defa bu kadar rahat dinledik grip için napsam kızlar ilerlemeden çünkü zature bende büyük hasarlar bıraktı doktorda tekrarlayabilir demişti zaten korkum aynı hale gelmek yiyip içememek çok kötü üzülüyorum bebeğime neyseki durumu iyimiş miniğimin bu boğaz yanmasına ne iyi gelirse yazın her fikre açığım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?