2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hadi inşallah canimm...hayirli haberlerini bekliyoruz...ben de bugün gidiyorum kesemizi görmeye inş....

patisserieyumyum SEEH22

Kızlar güzel haberlerle gelin inşallah:)

Ben de pazartesi gidecwğim 6+2 oluyor kalp atışını duyarız inşallah
Kızlar çok şükür kesemizi gördük normalde bugün 5+0 ım doktor uyumlu haftanla dedi hatta 5+2 gibi dedi haftaya kalp atışı için gidicez mutluyuz

Kızlar çok şükür kesemizi gördük normalde bugün 5+0 ım doktor uyumlu haftanla dedi hatta 5+2 gibi dedi haftaya kalp atışı için gidicez mutluyuz
Selamlar hayirli olsun Canim...bizde bugün kesemizi gördük çok şükür...2610 HCG değerimm keseye göre 4+3 günlük görünüyor ....15 gün sonra tekrar gidicez...:)

Sen gönlünü içini ferh tut herşey olacagna varıyor canım benım moralını yuksek tut
Teşekkürler canım benim başta biraz moralim bozuldu ama aslında değerlere göre 5-425 4 haftalık hcg değerine denk geliyormuş internetteki bilgilere göre dr bana bu 410 değeri haftalık bile değil demişti ilginç

Başka Bursalı Eylül annesi yok mu
Ben bursalıyım ama 1,5 senedir burdayım evlenince geldim ilk gebeliğimde medicabile gittim memnun kalmadım pek şimdi kafam çok karışık me yapsam bilmiyorum medicalparka gitmeyi düşünüyorum sizin varmı önerebileceğiniz hastane ve doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…