- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Hakkında hayırlısı olsun inşallah o zaman. İlk gebeliğimi 5+1 de öğrendim ilaçlarıma dikkat etmiyodum üzülmüştüm kendimi suçlamıştım ama şimdi erken öğrendiğim için kendimi şanslı hissediyorum evet beklemek zor ama olsun ben yapacaklarımı yapayım da şimdi zaten troid için randrvum varIyi bari önlemlerin cogu alinmis zaten sevindim.Allah saglikla iyi haberler duymayi nasip etsin hep.
Ben az once de yazdim,ay sonuna doğru bakalım netlesir bu ay seruven :))))))Daha yok bisy
Hakkında hayırlısı olsun inşallah o zaman. İlk gebeliğimi 5+1 de öğrendim ilaçlarıma dikkat etmiyodum üzülmüştüm kendimi suçlamıştım ama şimdi erken öğrendiğim için kendimi şanslı hissediyorum evet beklemek zor ama olsun ben yapacaklarımı yapayım da şimdi zaten troid için randrvum var
Kızzlaar bizim yarın ilk kontrolümüz var adetin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor iyi dayandım valla ilk kontrolümüze gidicez. Keseyi görürüz inşallah 5+0 oluyorum yarın.
Selam canım tekrar,Henüz doktora gitmedim. 6. Haftanın dolmasını bekeyeceğim. Karından ultrasonla 8/9. Haftaya görünmüyor bende,rahmim gerideymiş. O yüzden kese için ayrı,kalp atışı için ayrı gidip her seferinde vajinal ultrason olayı olmasın dedim.
2 yaşında bir kızım var,o dönemki gebeliğimi takip eden doktoruma gideceğim. 27 kasımda zorunlu kürtaj oldum yin aynı doktora gidiyordum. Hem gebeliğimde hemde kürtajda hiçbir sıkıntı yaşamadım,memnunum doktorumdan. Öyle ki hiç adet olmadan hamile kaldım :)
Acıbademde Aylin Karahasan’a gidiyorum. Randevuları çok yoğun,eşi Mümin Karahasan’da yine Acıbademde bazende ona gidiyorum:) ikiside gerçekten çok iyi. Özel sağlık sigortan var mı bilmiyorum ama eğer varsa bence deneyebilirsin.
İlk gebeliğin mi ?
Carrefourun ilerinde ebebeğin bitişiğinde zeno centerda Faruk dinçşahin var. Arkadaşım ona gitti ce inanılmaz memnun. Beni bile Aylin Hanımdan vazgeçirmek ister derecesinde memnun kalmış:) kontrol ücreti 100 yada 120 tl diye hatırlıyorum. Doğumuda istediğin hastanede yaptırabiliyor. Arkadaşım Ceylanda 3000 civarında yaptı mesela doğumu(sezeryan). Jimer,pembemavi,ceylan,acıbadem .. nereyi istersen oraya geliyormuş.Selam canım tekrar,
Benim de 4 yaşında biz kızım var. 2.yavrumuz olacak inşşalah. İlkinde Doruk hastanesinde Sühendan Benderli ye gitmiştim. Normal Doğum istediğim için herkes onu tavsiye etmişti. Çok şükür istediğim gibi de oldu. Ama kadının o kadar çok hastası var ki gidip hastanede saatlerce sıra bekliyorsun. Hastane desen kalabalık, personel ilgisiz. Aslında Sühendan hanımı çok sevmiştim ve gene onu istiyorum ama bu sefer biraz daha sakin nezih bir ortamda olsun istiyorum, aklımda kötü hatıralar var aynı şeyler olsun yine istemiyorum.
Özel sağlık sigortam yok, o yüzden çok pahalı bir hastaneye gitmeyi de düşünmüyorum.
Normal Doğum yaptıran Hastanesi nezih bir doktor arıyorum çok mu şey istiyorum
Aylin hanımı çok doğdum senin için sevindim:)
Canım arada sızı gibi ağrı bended oluyor bence o sorun değil rahim genişlemeye çalışıyor bebek yerleşiyor ondanYarın ilk kontrolüme gidicem sölücem doktoruma çok aşırı değil ama sızı gibi normaldir inşallah teşekkür ederim
Doktorun çok haklı kendini bu şekilde şartlandırmamalısın . Eminim özellikle 9. Haftayı geçene kadar bu pskoloji peşini bırakmayacak ama şöyle düşün hiç düşüğü olmayıp bi iki çocuk doğurup düşük yapanda var ilk çocuğunu düşürüp ikincisini sağlıkla kucaklayanda bir problem olmaz inşaAllah korkma canını sıkma herşey güzel olacak böyle düşün stres herşeyin başı bence gebeliğinin tadını çıkar benimde bulantım olmaz bence bu konuda şanslıyızMerhaba Hanımlar,
Öncelikle Allah hepimizin evladını bağışlasın, sağlıkla kucağımıza alıp, uzun ömürlerle büyütelim inşallah.
Ben de Allah izin verirse Eylül annesi olacağım. Ekimde 9 haftalık düşük yaptım. Şimdi 2. hamileliğim, 5. haftadayım. Doktorum çok rahat, keseyi gördü ama hiç test istemedi, Perşembe günü hem testler hem de kalp atışı için gideceğiz. Düşük yaptığım hamileliğimde de aynı şeyleri yaşamıştım, ne bir bulantı ne halsizlik. Sadece adet sancısı gibi sancı çektim sürekli. Şimdi de aynılarını yaşıyorum, Doktorumsa çok rahat, şartlama kendini düşüğe diyor. Tekrar düşük yapma ihtimalini düşündükçe kalbim sıkışıyor, çıkamıyorum o psikolojiden. Aileme bile söyleyemedim, bir tek ben eşim doktorum ve anonim olarak sizler biliyorsunuz. Ama korkularımı kimseye anlatamıyorum...
Doktorun çok haklı kendini bu şekilde şartlandırmamalısın . Eminim özellikle 9. Haftayı geçene kadar bu pskoloji peşini bırakmayacak ama şöyle düşün hiç düşüğü olmayıp bi iki çocuk doğurup düşük yapanda var ilk çocuğunu düşürüp ikincisini sağlıkla kucaklayanda bir problem olmaz inşaAllah korkma canını sıkma herşey güzel olacak böyle düşün stres herşeyin başı bence gebeliğinin tadını çıkar benimde bulantım olmaz bence bu konuda şanslıyız
Bu benim ikinci gebeliğim aynı ilkindeki canım belirtiler hamile miyim belli değil zaten bebeğim de daha küçük 9 aylık olcak böylesi daha iyi inşallah olmaz bişey bulantı kusma olursa naparım bünyeyle alakalı hiç takılmaAh ben de istiyorum takmamak ama olmuyor. 1 unutsam 2 hatırlıyorum. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğsun da. İnşallah şanslı olduğumuz içindir, bulantısız, ağrısız geçiririz hamileliğimizi.
Valla bilmiyorum ki sağlık ocağındaki dr öyle söyledi 410 çok düşük değerin artsın biraz dediSağlık ocağıyla uğraşma bence normal kontrole git Salı günü
Adete bir hafta kala cıktıgını soyluyorlar canım ama net degldır bence yınede dene istersenKızçeler herkese meraba bugun ilşkiden sonraki 6. Gun ve benım ıkı gündür sürekli kasık agrm var karnımda şiş anlamadım her zaman gıydıgım kotuma bugun zor sığdım sorum bu predictor gebelık testı kaç gune kadsr erken sonuc verıo ? Yapsam verırmı sonuc daha adete 1 hafta var
Canım ya nasıl 410az diyorlar benim adet günüm 240 dı doktor normal dediValla bilmiyorum ki sağlık ocağındaki dr öyle söyledi 410 çok düşük değerin artsın biraz dedi
Her yerin hastane değeri değişiyr kımı hastanede beş ve üzeri gebelkken kimi hastanenın tahlıl degerlerine gore 100 ve uzeri gbii yanı değer oranı heryerde değişik olblr oyuzden belkıde düşük demiş olblrCanım ya nasıl 410az diyorlar benim adet günüm 240 dı doktor normal dedi
Sen gönlünü içini ferh tut herşey olacagna varıyor canım benım moralını yuksek tutValla bilmiyorum ki sağlık ocağındaki dr öyle söyledi 410 çok düşük değerin artsın biraz dedi
Herkes haftasını yazıyor. Sende onları etiketliyorsun sıralıyorsun canın. Biraz uğraşman gerekiyor.Ederimmde nasi yapicam ki
Bazen çıkıyor canım. Ama çok silik oluyor bi dene istersenKızçeler herkese meraba bugun ilşkiden sonraki 6. Gun ve benım ıkı gündür sürekli kasık agrm var karnımda şiş anlamadım her zaman gıydıgım kotuma bugun zor sığdım sorum bu predictor gebelık testı kaç gune kadsr erken sonuc verıo ? Yapsam verırmı sonuc daha adete 1 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?