2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
umarım o kadar etkilenmezler
ama beraber yemesi güzel oluyo

Benim bulantım hep o şekilde canim obur turlu sabahları falan hiç bulanmıyor ama yemekten sonra öyle bir bulanıyor ki bari yemekten önce bulansaydı da az yeseydim diyorum :)
insan bi düşünüyo ister istemez :)) bnm bi tek sogan kokusu iştahımı kesiyo onun haricinde cok yiyorum
eşim nasıl doyurcaz seni diyo

Bende sendenım, resmen göbeğimin gerildiğini hissediyorum ve buna ihtiyaç duyuyorum. İlkindede böyleydim. Dra sormuştum o zaman normal bir refleks demişti. Çok abartmadığın sürece zararı yok demişti.
Anladım canım çokta korkmaya gerek yok o zaman. Peki yatış pozisyonuyla alakalı birşey dedimi doktor. Bana yüzüstü yatma dedi. Bende öyle yatmaya alışmışım. Gece hep uyanıp düzeltiyorum kendimi. Sırf bu yüzden şimdiden uyku kalitem düştü. Dinlenmiş şekilde uyanamıyorum.

Günaydın anneler Çalışmayınca tabi bu saatlerde uyanıyorum sonra bütün mesajlarınızı okuyorum, bi soru da benden gelsin o zamanguzel anneler bebek için kitaplara başladınız mı şu ara malum cinsiyet de belli olmadığı için alışveriş de yapamıyrouz en azından bebek gelişim kitapları okuyayım diyorum bi kaç isim buldum internetten, sizin de varsa tavsiyeleriniz onları da alıyım toplu sipariş vereyim

insan bi düşünüyo ister istemez :)) bnm bi tek sogan kokusu iştahımı kesiyo onun haricinde cok yiyorum
eşim nasıl doyurcaz seni diyo
Kokulara karşı hassasiyetim başladı ama yemek kokularından hiç etkilenmiyorum, keske etkilensem :)) az yerim belki biraz :) ama parfüm kolonya sigara kokusuna falan tahammülüm Yok

Canım çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsın :) Bu sabah aile sağlığı merkezine gidip kan verdim. Yarın çıkar sonuçlar ve ona göre de çarşamba gösteririm hocaya. Ama içimin rahat etmesin açısından da endokrine yine giderim. Ben Ankara'dayım canım bulurum bir doktor muhakkak.

Canım deniz gebeliğin her döneminde çok rahatlatır seni ama uzun süreli araba yolculuğunun iyi geleceğini sanmıyorum. Göbekten ötürü emniyet kemeri bile sıkıntı veriyor insana

Bende bekliyorum bu soruya gelecek cevapları :). Özellikle ikinci defa anne olacaklar kitap olarak tavsiyeniz neler?

Bende bekliyorum bu soruya gelecek cevapları :). Özellikle ikinci defa anne olacaklar kitap olarak tavsiyeniz neler?
'Mahallenin en mutlu bebeği' diye bi kitap buldum blog yazarlarından tavsiyeydi baktım hemen hoşuma gitti attım sepete :)

Kızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim . İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı

Eklentiler

• IMG-5424.JPG
    78,6 KB · Görüntüleme: 179
  • IMG-5425.JPG
    64,1 KB · Görüntüleme: 185
Maşallah canım. Çok güzel gözüküyor:) ben bilmiyorum ama nub teorisi yapan bir arkadaş vardı benim kızımı bilmişti kk da aratıp ona göster istersen :)

Sağlıkla kucağına al canım benimde bugün 10+2 doktora gitmedim tabi ben kıza benzettim benim ilk kızımın kesesi böyle

Canım maşallah. Şu genital nuba göre bence kız gibi. Paralel görüyor nubu

Canım maşallah ne güzel ya ne çabuk büyüyorlar ben ilk kalp atışını duyduktan 10 gün sonra gitmiştim 7+4 dü geçen hafta inanamıştım o kadar büyüdüğüne normalde 1 ay sonra çağırdı doktor ama sabah çok sancım oldu korktum bugüne randevu aldım daha 6 gün oldu ama napayım bir göreyim daha 3 hafta gitmem

Yaa bu çok güzel gorunuyor minnak bebek ay uf bende gitmek istiyorum doktora gerekli gereksiz illa bişiy mi olması lazım bebeğimi özledim doktor hanım desem bana Güler mi benim de 1 Mart'ta randevum nasıl bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…