- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.841
Ayy hiç sorma ilkinde 12 kilo kadar aldım ama son 3-4 kiloyu zar zor verdimhayde bre pehlivanlar diye dolanacağız artık
zayıflamalara hiç girmeyelim şimdiden
Ayy hiç sorma ilkinde 12 kilo kadar aldım ama son 3-4 kiloyu zar zor verdim
Çatlaklara gelince ne yağlar kullandım ama çatladı genetik mil biraz annemde ve ablalarımda var yani o kadar uğraşıpta çatlama ihtimalinde hazır olun derim
ayy tosuncuk olcam ben kesin yaa 158 boy kilo 60 oldu
annem harici yeme yeter diyende yok
ama havalar ısınsın yürüyüşe başlamak lazım dogumuda kolaylastırıyomus hareket etmek
Ayy hiç sorma ilkinde 12 kilo kadar aldım ama son 3-4 kiloyu zar zor verdim
Çatlaklara gelince ne yağlar kullandım ama çatladı genetik mil biraz annemde ve ablalarımda var yani o kadar uğraşıpta çatlama ihtimalinde hazır olun derim
doğru hesap yapmamak lazım sonucta bi daha ne zaman böyle tatlı kilo alabilcez kiboşveeeeeer hesaplama şimdiden. kendince dikkat etmeye çalış.
annem yedikten sonra kusmalarımı gördükçe daha da yükleniyor. bi eşim arada dürtüyor hatun yavaş ol diye.
ben normalinde çok yürüyen biriydim. ama hamilelikten beri okadar yavaş ve az yürüyorum ki. hemen yoruluyorum. hem havalar ısınsın hem de biz kendimize gelelim artık
doğru hesap yapmamak lazım sonucta bi daha ne zaman böyle tatlı kilo alabilcez ki
ayy bnce de yaz gelmeliiiieşime yaz elsede balkonda otursak havadar havadar diyorum snei nasıl sıgdırcaz o balkona diye dalga geçiyo
boşveeeeeer hesaplama şimdiden. kendince dikkat etmeye çalış.
annem yedikten sonra kusmalarımı gördükçe daha da yükleniyor. bi eşim arada dürtüyor hatun yavaş ol diye.
ben normalinde çok yürüyen biriydim. ama hamilelikten beri okadar yavaş ve az yürüyorum ki. hemen yoruluyorum. hem havalar ısınsın hem de biz kendimize gelelim artık
Benim ilk hamileliğimde böyle bir durum yoktu ama bu gebeliğimde geç yumurtlamadan dolayı dedi normal sorun olmaz dediBilmiyorum kiilk hamileliğimde böyleydi. Size birsey dedi mi dr?
aynen öyle şimdilik dokunmuyo eğlenmeleri ilerleyen zamanlarda tersleyebilirim belki ama şimdi beraber gülüyoruztabi ya bir daha ne zaman bu kadar kilo almak hoş olacak
ben zaten kışı soğugu oldum olası sevmem ama bu yaz bizim için nasıl geçer bilmem.
benim eşimde bu havalar sana yetmeyecek ekstra hava bulmamız gerek diyor.
düştük ağızlarına.. keyif onların tabi.
Ay aynen ya havalar bir ısınsın kendime gelirim işten çıkınca yürüyüş yaparım hava geç kararır diyorum bir de ben kış meyvesi sevmiyorum pek ama baharda yaz da hem çeşit çok hem çok lezzetli keza sebzelerde öyle. Ben sabah bir yumurta yiyorum evde ama erken yiyemediğim için işyerine de peynirli sandviş yapıyorum onu yiyorum gelince zaten midem kazınmış oluyor normalde kahvaltı yapmasam hiç etkilenmezdim ama öğlenleri kötü midem bulanıyor yemeğe gitmiyorum atıştırıyorum kantinden biraz akşam yemeği yiyince şişiyorum hemen ama süt içiyorum muzlu ballı. Kuruyemiş atıyorum biraz. Yediğim öyle ama artık bir program yapıcam bakalım ilk aylarda kilo alımı olmasa da olur yiyemesekte birşey olmazmış ama ben zayıfım boyumda kısa gerçi ama almak istiyorum sağlık ocağında az az sık sık yiyeceksin dedi.
aynen öyle şimdilik dokunmuyo eğlenmeleri ilerleyen zamanlarda tersleyebilirim belki ama şimdi beraber gülüyoruz
kuru yemiş ben ayarlayamadım daha yaAy aynen ya havalar bir ısınsın kendime gelirim işten çıkınca yürüyüş yaparım hava geç kararır diyorum bir de ben kış meyvesi sevmiyorum pek ama baharda yaz da hem çeşit çok hem çok lezzetli keza sebzelerde öyle. Ben sabah bir yumurta yiyorum evde ama erken yiyemediğim için işyerine de peynirli sandviş yapıyorum onu yiyorum gelince zaten midem kazınmış oluyor normalde kahvaltı yapmasam hiç etkilenmezdim ama öğlenleri kötü midem bulanıyor yemeğe gitmiyorum atıştırıyorum kantinden biraz akşam yemeği yiyince şişiyorum hemen ama süt içiyorum muzlu ballı. Kuruyemiş atıyorum biraz. Yediğim öyle ama artık bir program yapıcam bakalım ilk aylarda kilo alımı olmasa da olur yiyemesekte birşey olmazmış ama ben zayıfım boyumda kısa gerçi ama almak istiyorum sağlık ocağında az az sık sık yiyeceksin dedi.
AminGunaydın kızlaarrrhayırlı cumalar rabbım karnımızdakı kuzuların hatrına dualrımızı dıleklerımızı kabul etsın ıns rabbım butun evlatlarımıza omur sıhat saglık nasıp etsın
Amin canimGunaydın kızlaarrrhayırlı cumalar rabbım karnımızdakı kuzuların hatrına dualrımızı dıleklerımızı kabul etsın ıns rabbım butun evlatlarımıza omur sıhat saglık nasıp etsın
evet şu an durum iyi. birlikte gülüyoruz ama sonra nolur bilmem. şimdiden de biraz abartınca ters bakıyorum hiç bana bakmadan yavrumuzla konuşuyor gibi gönlümü alıyor.. seviyorum bu adamı yaa.
Ben ikisinde de liarac kullandım karnıma sürdüm hep hiç çatlak yok ama popoma sürmeyi akıl edemediğimden popomda warkızlar catlak olusmaması için krem kullanmaya başlayan var mı ??
ben arastırma yapıyorumda en iyi ürün hangisi acaba
Benimde bu çok rahat arada bir midem dalgalanıyor o kadar senin dediğin gibi açlıkta fln oluyoKızlar bu bulantı konusunda sanırım baya tecrubelıyım kısaca soyle anlatayım... kızımda 6 haftafa başlayan 15 kadar serum yucek halde devam edem kusmalarım olmustu 6 kılo vermıstım falan... bundan oncekı gebelıkte yıne 7 ye dogru baslayan serum yıcek hale getıren 5 kılo verdıren kusmalarım vardı yıne 14 hafta kontrolumde kalbı durmustu hemde 15 gun olmustu duralı ve ben hep o ara yıne kusmustum hep soyluyorum bebege bısey olduda bıcak gıbı kesıldı dıe bı sey yok kesılse benım kesılırdı bebek olmus olmasına ragmen ben bılmeden serum yıyodum acıllerde yanı bu beta hcg hormonu hemen dusmuyor kurtaj olumca bulantım bıttı sımdıkı gebelıgımde 7 haftaya kadar ha bugun ha yarın bulancak dıe bekledım yok olmadı dedım heralde kalp atısı yok yada bos gebelık dr gıttım hersey guzel ve yolunda 8 hafta oldu ve hala hafıf bulantım harıcınde bıseyım yok oda ac kalırsam yada kotu keskın kokular duyarsam bog yapıp geciyorum drum hergebelık bır olmaz dedı gercekten de oyle uzun yazdım ama acıklamalı olsun dedım bulantı azaltı kesıldı dıe endıse etmeyın bunu hemen bebege bısey oldumu dıe yormayın gercekten azaldıysa sukredın cunkı kusmamak kadar mucıze ve guzel bırsey yokmus bu gebelıkte anladım allahıma bın şükür dıe dıe gezıyorum
İlkinde 22 aldım 12kilo verip 6.ayda hamile kaldım 12kilo aldım. Lierac kullandım karnım hiç çatlamadı keşke popomoda sürseydimAyy hiç sorma ilkinde 12 kilo kadar aldım ama son 3-4 kiloyu zar zor verdim
Ben ikisinde de liarac kullandım karnıma sürdüm hep hiç çatlak yok ama popoma sürmeyi akıl edemediğimden popomda war
kuru yemiş ben ayarlayamadım daha yaköyden ceviz getirticem fındık fln baka ne yenir ki kuru üzüm fln sevmiyorum hiç
amiiiiiiiiiiii canım.. kul bozmasın inşallah.Allah bozmasın canııım
bizde şükür hamileliğimi öğrendiğimizden beri kavga gürültü yok ilk zamanlar bi tripliydim onda da hazır hissetmiyodum kendimi o yüzden sanırım ama şimdi maşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?