• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Off Kızlar moralim çok bozuk bir hafta oldu kanama bitmedi iki gün kesiliyor yine başlıyor nedir bu başıma gelen doktorlarda net konuşmuyor kanama alanı var olabilir düşük riskide olabilir yatmaktan belim ağrıdı iğnelere yer kalmadı sabrım kalmadı artık ruhum daralıyor sanırım depresyondayım
Canım en son ne zaman doktora gittin? Geçmiş olsun çok sinie bozucu bir şey umarım bebeğin seninle kalır ve aptal kanama da diner artık:eek::duduk:

Herkese selamlar sevgiler hanımlar aramıza yeni katılanlar varsa hayırlı olsun herkes sağlıcakla alsin yavrusunu kucağına inşallah malesef çok sık takip edemiyorum mide bulantısı halsizlik bitirdi resmen beni bu bücür biraz zorluyor beni 1hastanede yattimciktim ufak bir kanama odağın vardı çok şükür biraz daha iyi şuanda sürekli uyku hali ve halsizlik yaşayan varmı biraksalar sürekli uyurum ama 5yasindada oğluşum var biraz zor oluyor tabi
Bende aynı durumdayım, benimde 2 yaşında oğlum var

Ya kizlar simdi doktordan geldim moralim bozuk. Cok sukur keseyi ve kalp atisini duydum. Ama doktor bebegin beyninde kist gordu baska bir prof a yonlendirdi. Carsamba gunu ona randevu aldim. Boyle olan var mi hic. Doktor takip etmek gerekiyor dedi cok uzgunum
Ne kadarlık bebeğin bu haftalarda belli oluyor muymus

Insallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla
Inşallah hemen kaybolur. Aminosentez i iyi bir doktora ysptirirsan hiç bişey olmaz bende oğluma hamileyken ysptirmistim. Şükür iyi çıktı hersey oğlumu kucağıma aldım.
Rabbim sanada bu mutluluğu yasatsin.

Günaydın kızlar şöyle birisi kahvaltı hazırlayıp getirse ne güzel olur çok zor geliyo bana ama kızım için hazırlamak zorundayım yoksa ben zorla yiyorum zaten
Günaydın gel ben hazırlıyım ya da sıcacık poğaçalar yapıp getireyim sana :KK49::KK76:

Back