- 15 Ağustos 2017
- 393
- 437
- 23
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.881
7+5'de bebeğin kafası daha olusmamis oluyor nasıl kafada oyle teşhis koyuluyor anlamadim. Ben 8+2'de alttan yeni kalp atisini duydum. Sadece boy aldı haftana gore normal dedi. Beyin daha oluşmadan nasıl böyle birsey söyleyebiliyor ki. Acaba rahim icinde kucuk bir kist var demis olabilir mi? 7+5'de bebeğin beyni oluşmadan bunu hiçbir doktor söylemez. İşin ucunda para bile olsa mümkün değil.
Ultrasonda görünmeyen bebege nasıl beyinde kist var diyor? Sen o doktoru derhal değiştir ve mümkünse saglij bakanlığına şikayet et.Sagol cnm. Ya ultrasonla bakti keseyi gordu ama kalp atisin goremedi vajinal muayenede gosterdi kendi takip edelim dedi. Kendisi prof zaman baska prof un adini soyledi ona aldim randevuyu carsamba gidicem ya insallah zamanla kaybolur
7+5'de bebeğin kafası daha olusmamis oluyor nasıl kafada oyle teşhis koyuluyor anlamadim. Ben 8+2'de alttan yeni kalp atisini duydum. Sadece boy aldı haftana gore normal dedi. Beyin daha oluşmadan nasıl böyle birsey söyleyebiliyor ki. Acaba rahim icinde kucuk bir kist var demis olabilir mi? 7+5'de bebeğin beyni oluşmadan bunu hiçbir doktor söylemez. İşin ucunda para bile olsa mümkün değil.
Ultrasonda degil vajinal muayenede gordu bize bile gosterdi gosterdigi yerde soyahlik vardi. Zaten carsamba baska prof a gidecem bilmiyorum ama cok korkuyorumUltrasonda görünmeyen bebege nasıl beyinde kist var diyor? Sen o doktoru derhal değiştir ve mümkünse saglij bakanlığına şikayet et.
Rahim ici demedi bebegin beyninde dedi7+5'de bebeğin kafası daha olusmamis oluyor nasıl kafada oyle teşhis koyuluyor anlamadim. Ben 8+2'de alttan yeni kalp atisini duydum. Sadece boy aldı haftana gore normal dedi. Beyin daha oluşmadan nasıl böyle birsey söyleyebiliyor ki. Acaba rahim icinde kucuk bir kist var demis olabilir mi? 7+5'de bebeğin beyni oluşmadan bunu hiçbir doktor söylemez. İşin ucunda para bile olsa mümkün değil.
Canım benim bebişin kalbini 6+0 da karından duyduk bence değişiyor kişiden kişiyeKarından duyulmaz sadece attığını görürsün, vajinal bakarsa duyarsın ben duyamadım karından
Bence hiç takılma canım gönlünü de ferah tut. İçinin rahatlaması için de istersen başka bir doktora görün. Her şeyin iyi olacağını düşün bence.Ya kizlar simdi doktordan geldim moralim bozuk. Cok sukur keseyi ve kalp atisini duydum. Ama doktor bebegin beyninde kist gordu baska bir prof a yonlendirdi. Carsamba gunu ona randevu aldim. Boyle olan var mi hic. Doktor takip etmek gerekiyor dedi cok uzgunum
Sağol canım çok bulantim oluyo inşallah geçer 9+5 de gördük hareketli halini canım darısı hepinizin başınıza çok güzel duyguMide bulantılarına üzüldüm inşallah en kısa zamanda geçer yavaş yavaş bebeğini görmenedr çok sevindim bizlerede nasip olsun hareketlerini gördüğümüz zamanlar inşallah kaç haftada gördünüz hareketlerini maşallah da diyelim
7. Haftada beyin oluşmaya başlıyor oluşmuş olmuyor. Ki hicbir doktor da 7. Haftada beyin yapısına bakmiyor incelemiyor bile. Bebeğin haftasına göre normal olup olmadigina ve kalp atisina bakıyor sadece. Beyini incelemeye anca 10. Hafta sonraları bakiyorlar. Oyle bakmalarinin sebebi zaten beyinin henuz oluşmamis olmasi. Beyin henuz olusmaya baslarken kist var demesi o doktorun görevini saglikli yapmadığıni gösterir. Doktorlar moral bozmaya anne adaylarının bebeklerini kötü psikoloji ile düşürmelerini istiyor baska birsey degil. Su sayfada bile su yazılanlara üzülüyoruz psikilojimiz etkileniyor. Yazik o annenin psikilojisini düşünen yok. Hangimize o haftada beyin gelişimi ile birsey dendi hicbirimize...7.haftada beyin oluşmuş oluyor canım bölümleri soğancık falan oluşuyor zaten kalp sonra da beyin oluşuyor gebelik takvimi yapıyoruz ya orada yazıyor ben 7+3 üm hep yazdı bunlar ama bende korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum çünkü beynin oluşma aşamasında görüleniliyor bu tarz şeyler çevremde çok duydum ben sonra da kayboluyor
Özele gidiyorum doktor tavsiyesi almak istemiştim buldum doktorumuMerhaba eskisehirde doktorun kim ozel mi devlete mi gidiyorsun acaba problemin nedir....
Biz duyamadık ya usg de 6+6görünüyordu baya da uğraştı hatta ama olmadıiki cocugumda 6+ da karından bakarak kalp atışını duyduk duyulabilir yani haftasıyla uyumluysa
Yarında başka dr da randevum var bakalım orda duyarım belki hmmmmCanım benim bebişin kalbini 6+0 da karından duyduk bence değişiyor kişiden kişiye
kalp atıyor o zaman sesi nasıl duyulmadı anlamadimBiz duyamadık ya usg de 6+6görünüyordu baya da uğraştı hatta ama olmadısadece görebildik pıt pıt pıt attığını
Ins hayırlı haberlerle gel canım Hep talihsizlikler bizi bulacak değil ya inş bu sefer hersey yolunda gidicek canım gönlünü ferah tutEvet kızlar o benım ıste bebekın kalbı 15 gun olup durmus olmasına rağmen ben devamlı kusmaya devam edıyordum hatta dılara da yazmıs kurtas olduğum gun bıle kustum o horman oyle pat dıe cakılmıyor yere bugunde anneme aglayarak konustum bundada bulantım yok dıe buda kotu anlama gelemez ıns dıe dua edıuorum kussak ayrı dert kusmasak ayrı dert yarın kontrolum kese gormustuk yarınıda hayırlı haberler ıle bı atlatsam dıcem her gebelık bır deılmıs dıe
Belirtilerin en değişiği bende valla insan salçadan tiskinirmi ya napcam bilmiyorum ama 12 haftaya kadar geçiyormuş belirtiler diyorlar hayırlısı bakalımE napıcaz biz, böyle ömür mü geçerinşallah hamilelik sonrası kaybolur
Bnde anlamadım görülüyor diye çokta umursamadım açıkcasıkalp atıyor o zaman sesi nasıl duyulmadı anlamadim
Canım bazen bebek çok küçük olunca kalp atışını seğirme gibi doktorlar ultrasondan görüyorlar ama sesi dışarıdan duyulmuyor.kalp atıyor o zaman sesi nasıl duyulmadı anlamadim
Yarına inşallah diyelim çocukları okuldan alıp birlikte gideceğim yarın onlarda görsün istiyorumkalp atıyor o zaman sesi nasıl duyulmadı anlamadim
Canım ben 7+4 bebeğin kafasını bile seçemiyorum neresi diye bence farklı bi doktora görün derim üzülme rabbim bebeğini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?