- 19 Ekim 2009
- 302
- 55
- 643
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.801
Doğum yapalı 1.5 yıl olmadan doğum yapıcam canım ondan
Kızlar bıgün kontrolüm vardı, bebişim kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda :) 8+0 ım bugün ultrasonda 8+1 çıktı yani tam yumurtlama günü de hamile kalmışım resmen
Herkese selamlar sevgiler hanımlar aramıza yeni katılanlar varsa hayırlı olsun herkes sağlıcakla alsin yavrusunu kucağına inşallah malesef çok sık takip edemiyorum mide bulantısı halsizlik bitirdi resmen beni bu bücür biraz zorluyor beni 1hastanede yattimciktim ufak bir kanama odağın vardı çok şükür biraz daha iyi şuanda sürekli uyku hali ve halsizlik yaşayan varmı biraksalar sürekli uyurum ama 5yasindada oğluşum var biraz zor oluyor tabi
Maşallah canım ben geçen hafta cumartesi duydum yarın yine kontrolüm var inşallah iyidir çok merak ediyorum
Tabikide güler :) kafaya takma çok,herşey olacağına varır. Stres sadece bebeğine zarar verir.Benim de çevrem de mide bulantısız sağlıklı gebelikler geçiren oldu ama ister istemez etkileniyorum ben doktora bile sordum benim midem bulanmıyor sorun olur mu diye güldü bana
Son iki gündür ben de gayet iyiyim bebegimi de gördüm o da gayet iyi demekki 12.haftaya yaklaştıkça rahatliyoruz .Hic panik olma benim oglumda da 11. haftada bütün belirtilerim rahatlamistiArkadaşlar bende pek bişey yok bulantı kusma vs... yemek yemiyorum orası ayrı ama psikolojik....yani fiziksel olarak bulanti yok ağrılarım da geçti...bi sıkıntı mi var acaba???
canım sen kan sulandirici igneleri doğuma kadar mi vuracaksin. Benim şimdiden gobegimde yer kalmadi .Kol ve bacaga da yapabilirsiniz diyorlar ama emin olamadım. Bir de karnımiz iyice büyüyüp sertlesince nasıl vuracagiz anlamadım gittiayy canım ne alakası var..yanlış kurma bağlantıyı..üzüldüm öyle düşünmene..benim bebeğimin kalbi durdu çünkü olmayan troidim çıkmış ve pıhtılaşma sorunum varmış..hepsini bebeğimi kaybettikten sonra çözdüm..yine dr lar çözdü diyemem kendi çabam ve mücadelemle teşhislerim oldu..o konulara girmeyeyim başkası olsa o dr ların yüzüne bile bakmazdı bir daha..bulantım yoktu şanslıydım ama kalp çarpıntılarından asla uyuyamıyordum..tansiyonum ve nabzım yerlerde idi kardiyolog tek başına yürüme bile her an bayılabilirsin diyordu ama nedenini bulamıyorlardı..göz göre göre anlamadıklarından bebeğimin kalbi durduğu anda benim kalbim nabzım nefesim düzeldi..şimdi ise aşırı uyuyorum ve midem bulanıyor bundan muzdaribim..ama bebeğimin sağlıklı olduğunu ne yazık ki göstermiyor bunlarda..sadece kendimi teselli ediyorum hamile kalabildim ve büyüyor diye..ama şu var yüksek progesterondan kaynaklı bulanıyor midem..ve kalbi dursa bile daha günlerce bulantı yaşarız..o yüzden sağlıklı bebeğimiz var diyemeyiz bile!hala kalp atışı görülemedi mesela benim bebeğimin..şimdi de dr buna panikliyor ama ben kafaya takmamaya çalışıyorum..karnımdan vurduğum kan sulandırıcılar yüzünden oluşan morlukları görünce dr acıdı ayy yazık bazı insanlar çok kolay elde ederken bazıları da böyle canım yaa dedi...bende senin gibi sadece daha rahat bir hamilelik sağlıklı bir bebek dilerdim..ama işte eylülde Rabbim sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..üzme canını, kendine de bize de dua et sadece..sevgiyle
Tatlım benim daha iki gün önce duymadınmı bebeğinin kalp atışını sen şükret rahat geçiriyosun işte öyle kötü düşünme lütfen bat arkadaşımKızlar benim mide bulantım yok(sadece çok koku duyuyorum bütün alıcılarım açık) ama burada okudukça ben geriliyorum doktora bile sordum yanlış anlamayın beni ama mide bulantım yoktu gebeliğim düşükle sonuçlandı, mide bulantım yoktu bebeğimin kalbi durdu gibi şeyleri kesinlikle okumak istemiyorum okumadan geçiyorum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik belirtisi demek değil hiç mi midesi çok bulanıp da bebeğini kaybeden insanlar yoktu, yani bunu onunla bağdaştırmayalım, doktorum da çok şanslı olduğumu söyledi rahat bir gebelik geçirdiğim için, yani tabiki Allah'ın dediği olur ondan gelen her şeye razıyım ben neylerse güzel eyler, ama genelleme yapmayın ben üzülüyorum nolur midem bulanmıyor diye ağladığım zamanlar oldu
güzel haberlerle dönersin inş. CanimSelam kızlar bende sıra bekliyorum çok heyecanlıyım
Karın bölgemde kabartılar oluştu,kaşınıyordu
Yan etkilerinde var,günde 9 damla vermişti dr um
Belki size yapmaz
oy bende istiyorum ondan yaaaa :)) bırakayım 9 ay evde bekliyeyimArkadaşlar bulantıdan ve sürpriz bebeklerimden dolayı bugün işi bıraktım . Hem dinleneyim biraz dedim doğumdan sonra dinlenmek çokkk zor olacak :)
Demirin için 20 damla D vitamini mi verdi yoksa başka bir ilaç mı?bir de d vitamini demir için mi veriliyor?Benimde demirim 2lere kadar düşmüş günde 20 damla ayrica bide ac karnina hap verdi ama bi alerji yapmadi bana cok şükür
E napıcaz biz, böyle ömür mü geçerBende öyleyim malesef kimsede yemek yiyemiyorum kayınvalidem çok titiz bi insan ama yiyemiyorum kendi yaptığım yemekte kokusu vuruyo sadece kendi yaptıklarımı yiyorum salçaya karşıda tiskinti geldi kullanamıyorum
İçini görebileceğim şeyler yiyorum çözüm buldum kendime. Sabah patates kuzartması akşam patates püresi. Karbonhidrat bebişime ne fayda sağlayacaksaCanım o bende de var hele ki işyeri yemekhanesinde herşey bana denk gelir zaten köfte et yemekleri iyi olmuyor eşim çok güzel yiyor ben yiyemiyorum kampüs içinde restoran da var oraya gidiyoruz yemek güzel değilse. Ben hemen tıkanıyorum az birşey yesem akşam yemek yiyemiyorum bakalım artık
canım sen kan sulandirici igneleri doğuma kadar mi vuracaksin. Benim şimdiden gobegimde yer kalmadi .Kol ve bacaga da yapabilirsiniz diyorlar ama emin olamadım. Bir de karnımiz iyice büyüyüp sertlesince nasıl vuracagiz anlamadım gitti
İçini görebileceğim şeyler yiyorum çözüm buldum kendime. Sabah patates kuzartması akşam patates püresi. Karbonhidrat bebişime ne fayda sağlayacaksasüt içmeye çalışıyorum şekersiz soğukça, bir de bolca yoğurt faydalı olarak. Kendi yaptığım fıstık ezmesinden bile midem bulanıyor görüntüsü hoş gelmiyor.
İnşallah gebelik sonrası böyle olmaz,
Eskişehirdeydin değil mi esogü de misin aü mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?