• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
valla bende dün eşime dedim. 9 ay ne kadar uzun bir süre diye.. sağlıkla inşallah bebişimi kucağıma almak istiyorum. karnımdayken bile seviyorum o kdar. bi de koynuma alsam. yok yok 9 ay uzun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK45::KK45::KK45:
ama bi de şöyle düşünün kızlar: çok özel bi süreç. karnınızda bi canlı var. Allahın en büyük mucizesi. keyfini çıkaralım 9 ayın :)

canım bence ilk 3 ay anne bebekten beslenmediği için sorun olmuyor. önemli olan 3. aydan sonra yeyip içtiklerin. hatta ilk 3 ay kilo almamak bile büyük bir şans bence. benim bundan önceki iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ve onlarda hiç midem bulanmamıştı. bu daha farklı ve baya bulanıyor midem. inan bu duruma çok seviniyorum. çok şükür her şey yolunda da hormonların etkisiyle bulanıyor diye düşünüyorum. hatta eşimde miden bulanıyor mu diye sorunca evet diyorum. o zaman gözlerinin içi gülüyor adamın :)
aynı durum gibi canım..benim ilk bebeğimin de 10.haftada kalbi durmuştu onda da hiç bulantım filan yoktu..bende hamdolsun büyüyor demek ki diyorum da rezervlerim hızla düşüyor..dr d vitaminim 2 haftada sınırın altına inmiş damla verdi..diğerlerini hiç bilmiyorum bile..o açıdan ve yaşamdan keyif alamaz halden sıkıntım var..yoksa yatsam uyusam çalışmasam yemesem midem de bulanmasa ne güzel dicem onda da yüzüm gülmüyor bu sefer eşim alınıyor :(

aynı durum gibi canım..benim ilk bebeğimin de 10.haftada kalbi durmuştu onda da hiç bulantım filan yoktu..bende hamdolsun büyüyor demek ki diyorum da rezervlerim hızla düşüyor..dr d vitaminim 2 haftada sınırın altına inmiş damla verdi..diğerlerini hiç bilmiyorum bile..o açıdan ve yaşamdan keyif alamaz halden sıkıntım var..yoksa yatsam uyusam çalışmasam yemesem midem de bulanmasa ne güzel dicem onda da yüzüm gülmüyor bu sefer eşim alınıyor :KK43:
çok haklısın canım işte ama sonu çok güzel olacak inşallah. o yüzden katlanmamız lazım bu sıkıntılara. hakkımızda hayırlısı :)

mide bulantılarınız ne durumda kızlar. akşamları çok kötü oluyorum ben yemekten sonra. afedersiniz ama çok fena geyirti oluyor. doktorum dramamine adlı bulantı ilacı yazmıştı ihtiyaç duyarsan kullan diye. bu ilacı kullanan var mı hiç?
Ben kullandım canım ama bende hiç ise yaramadı belki sende ise yarar

Kızlar benim mide bulantım yok(sadece çok koku duyuyorum bütün alıcılarım açık) ama burada okudukça ben geriliyorum doktora bile sordum yanlış anlamayın beni ama mide bulantım yoktu gebeliğim düşükle sonuçlandı, mide bulantım yoktu bebeğimin kalbi durdu gibi şeyleri kesinlikle okumak istemiyorum okumadan geçiyorum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik belirtisi demek değil hiç mi midesi çok bulanıp da bebeğini kaybeden insanlar yoktu, yani bunu onunla bağdaştırmayalım, doktorum da çok şanslı olduğumu söyledi rahat bir gebelik geçirdiğim için, yani tabiki Allah'ın dediği olur ondan gelen her şeye razıyım ben neylerse güzel eyler, ama genelleme yapmayın ben üzülüyorum nolur midem bulanmıyor diye ağladığım zamanlar oldu :( :( :(

Arkadaslar medipol hast aradim ikili tst icin 100-150 arasi fiyat degisiyor dedi cagri merkezindeki personel ilave olarak gebelik takip programiniz var mi doğuma kadar yapilan tum muayene ve testlerin icinde olduğu dedim varmis ama tam listeyi veremedi hastanedeye bizzat gelip daha net ogrenebilirsiniz dedi bununda fiyatinin 575 civarinda bir rakam olacagini söyledi onumuzdeki hafta gidip gorusmeyi dusunuyorum dogum icinde normal 1500-1700 sezeryan 1700 -2500 arasinda degisiyormus doktora gore bilginiz olsun

Arkadaşlar bende pek bişey yok bulantı kusma vs... yemek yemiyorum orası ayrı ama psikolojik....yani fiziksel olarak bulanti yok ağrılarım da geçti...bi sıkıntı mi var acaba???

Kızlar benim mide bulantım yok(sadece çok koku duyuyorum bütün alıcılarım açık) ama burada okudukça ben geriliyorum doktora bile sordum yanlış anlamayın beni ama mide bulantım yoktu gebeliğim düşükle sonuçlandı, mide bulantım yoktu bebeğimin kalbi durdu gibi şeyleri kesinlikle okumak istemiyorum okumadan geçiyorum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik belirtisi demek değil hiç mi midesi çok bulanıp da bebeğini kaybeden insanlar yoktu, yani bunu onunla bağdaştırmayalım, doktorum da çok şanslı olduğumu söyledi rahat bir gebelik geçirdiğim için, yani tabiki Allah'ın dediği olur ondan gelen her şeye razıyım ben neylerse güzel eyler, ama genelleme yapmayın ben üzülüyorum nolur midem bulanmıyor diye ağladığım zamanlar oldu :KK43: :KK43: :KK43:
ayy canım ne alakası var..yanlış kurma bağlantıyı..üzüldüm öyle düşünmene..benim bebeğimin kalbi durdu çünkü olmayan troidim çıkmış ve pıhtılaşma sorunum varmış..hepsini bebeğimi kaybettikten sonra çözdüm..yine dr lar çözdü diyemem kendi çabam ve mücadelemle teşhislerim oldu..o konulara girmeyeyim başkası olsa o dr ların yüzüne bile bakmazdı bir daha..bulantım yoktu şanslıydım ama kalp çarpıntılarından asla uyuyamıyordum..tansiyonum ve nabzım yerlerde idi kardiyolog tek başına yürüme bile her an bayılabilirsin diyordu ama nedenini bulamıyorlardı..göz göre göre anlamadıklarından bebeğimin kalbi durduğu anda benim kalbim nabzım nefesim düzeldi..şimdi ise aşırı uyuyorum ve midem bulanıyor bundan muzdaribim..ama bebeğimin sağlıklı olduğunu ne yazık ki göstermiyor bunlarda..sadece kendimi teselli ediyorum hamile kalabildim ve büyüyor diye..ama şu var yüksek progesterondan kaynaklı bulanıyor midem..ve kalbi dursa bile daha günlerce bulantı yaşarız..o yüzden sağlıklı bebeğimiz var diyemeyiz bile!hala kalp atışı görülemedi mesela benim bebeğimin..şimdi de dr buna panikliyor ama ben kafaya takmamaya çalışıyorum..karnımdan vurduğum kan sulandırıcılar yüzünden oluşan morlukları görünce dr acıdı ayy yazık bazı insanlar çok kolay elde ederken bazıları da böyle canım yaa dedi...bende senin gibi sadece daha rahat bir hamilelik sağlıklı bir bebek dilerdim..ama işte eylülde Rabbim sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..üzme canını, kendine de bize de dua et sadece..sevgiyle

Kızlar benim mide bulantım yok(sadece çok koku duyuyorum bütün alıcılarım açık) ama burada okudukça ben geriliyorum doktora bile sordum yanlış anlamayın beni ama mide bulantım yoktu gebeliğim düşükle sonuçlandı, mide bulantım yoktu bebeğimin kalbi durdu gibi şeyleri kesinlikle okumak istemiyorum okumadan geçiyorum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik belirtisi demek değil hiç mi midesi çok bulanıp da bebeğini kaybeden insanlar yoktu, yani bunu onunla bağdaştırmayalım, doktorum da çok şanslı olduğumu söyledi rahat bir gebelik geçirdiğim için, yani tabiki Allah'ın dediği olur ondan gelen her şeye razıyım ben neylerse güzel eyler, ama genelleme yapmayın ben üzülüyorum nolur midem bulanmıyor diye ağladığım zamanlar oldu :KK43: :KK43: :KK43:[/QUOTE

Ben ilk gebeliğimde mahvoldum bittim bulantıdan serumlar vs vsvs...şuanda bende de birşey yok... kesinlikle bulanti yaşamak istemiyorum...ama kafada soru işareti de oluyor...dr un dediyse bir sıkıntı yoktur bence de çok şanslısın...ben ayın 13'une kadar bekleyeceğim...

ama bi de şöyle düşünün kızlar: çok özel bi süreç. karnınızda bi canlı var. Allahın en büyük mucizesi. keyfini çıkaralım 9 ayın :)
Kesinlikle tadı çıkarılması gereken bi 9ay bnce değerlendirin, şımarın sonra ananızı ağlatıyorlar çünkü:KK14::KK53:

Arkadaslar medipol hast aradim ikili tst icin 100-150 arasi fiyat degisiyor dedi cagri merkezindeki personel ilave olarak gebelik takip programiniz var mi doğuma kadar yapilan tum muayene ve testlerin icinde olduğu dedim varmis ama tam listeyi veremedi hastanedeye bizzat gelip daha net ogrenebilirsiniz dedi bununda fiyatinin 575 civarinda bir rakam olacagini söyledi onumuzdeki hafta gidip gorusmeyi dusunuyorum dogum icinde normal 1500-1700 sezeryan 1700 -2500 arasinda degisiyormus doktora gore bilginiz olsun
Ne kadar uygunmuş İstanbul değil sanırım

Kızlar benim mide bulantım yok(sadece çok koku duyuyorum bütün alıcılarım açık) ama burada okudukça ben geriliyorum doktora bile sordum yanlış anlamayın beni ama mide bulantım yoktu gebeliğim düşükle sonuçlandı, mide bulantım yoktu bebeğimin kalbi durdu gibi şeyleri kesinlikle okumak istemiyorum okumadan geçiyorum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik belirtisi demek değil hiç mi midesi çok bulanıp da bebeğini kaybeden insanlar yoktu, yani bunu onunla bağdaştırmayalım, doktorum da çok şanslı olduğumu söyledi rahat bir gebelik geçirdiğim için, yani tabiki Allah'ın dediği olur ondan gelen her şeye razıyım ben neylerse güzel eyler, ama genelleme yapmayın ben üzülüyorum nolur midem bulanmıyor diye ağladığım zamanlar oldu :KK43: :KK43: :KK43:
Benim 3.gebeliğim bende de yok canım ve bu söylenenleri dikkate almıyorum onlarda düşük ve kayıpların üzüntüsüyle şimdi bulantı yaşadıkları için mutlu olup avunuyorlar haklılar, sen bunu yanlış anlama her gebelikte mide bulanmaz bende de hiç bir belirti yok, az önce sonuçlarımı alınca baktı dr kalbi pıt pıt pıt atıyordu:KK200::nazar: şanslı bi hamilelik geçirdiğimi biliyorum diğer ikisini düşününce buna şükür diyorum:KK50:

Arkadaşlar bende pek bişey yok bulantı kusma vs... yemek yemiyorum orası ayrı ama psikolojik....yani fiziksel olarak bulanti yok ağrılarım da geçti...bi sıkıntı mi var acaba???
Rahat geçiyor sadece arkana yaslan ve keyfini çıkar bulantı yaşayıp bebeğin karnında kalbi duruyor fakat kişi hala belirtileri yaşıyor, dış gebelikte bile yaşıyor kimi:KK49:

Canim Morelini bozma o kişiden kişiye değişiyor herkesin ki farklı ben bu sitede bir arkadaş ta okumuştum 3ay bulanti yaşamış ama kalbi durmuş bebeğin kürtaj a giderken bile bulanti yaşadığını anlatıyor yani anlayacağın bu 3 aylık dönem geçene kadar hepimiz için o risk geçerli kafana takma böyle şeyleri önemli olan kontrollerde doktorun söyledikleri bu dönemde stres moral bozmak yok canım :)

Back