- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.741
Şifayı kapmışım bende. Başım catlıyor. Burnum tıkalı. Kırıklık var. Napmıştın sinüzit için?? Offf bugünde iş başlıyor.Canım kadın doğumcuyla görüştüm ateş olursa hemen doktora git dedi ateşim zaraı varmış bebeğe.bir de ateş olmasa da 1-2 güne geçmezse yine git dedi. Ama çok şükür dünden beri iyiyim ya sinüslerim boşalmaya başladı bol bol bırmım akıyor. Heralfe toparlamaya başladım diyorum o yüZden vazgeçtim. Sadece öksürük olmasın diye dua ediyorumbir de kadık doğumcu hem doktora git istersen diyor hem de ilk üç ayda antibiyotik önermiyoruz çok riskli diyor e ben doktora gitsem zaten antibiyotik verecek nasıl olacak o iş anlamadım. Senin rahatsızlığın ne? Grip mi oldun sen de
Yok canım çıkmaz korkma :)Ay bunu duyduğuma çok sewindimben ikinciden sonra yaptırmaya başladım çünkü ve bende yaza girmeden mayıs gibi hep yaptırırım. İnşallah çıkmaz
bende de oluyo o aradacuma günü keseyi gördük 10 gün sonra gel kalbine bakalım dedi dr. dün gece yatakta dönerken aniden mi döndüm nedir karnıma bir kramp girdi bağırmışım ağrıdan. normalde zaten çok dönerdim.
aynıyız bizde 14 şubatta gideceğiz kalbini duymak için :)Kızlar herkese günaydın :)
Bugün 16.30 da benim de randevum. SAT'a göre 6+1. 10 gün önce keseyi görmüştük, bu sefer de inşallah yavrumu görürüm. Dua edin bana.
Ah canım neler yapmadım ki ama bence esas fayda eden şeyi söylüyorum. Papatya buğusuna durdum o çözmeye başladı sonunda . Onun dışında bol bol tuzlu su yaptım nazal yıkama şişesiyle burnuma çektim. Sıcak suyla havlu ıslatıp yüzüme koydum o da agrıyı alıyor biraz rahatlatıyor. Parol falan bunlar hikaye yani. Sadece bunlar iyi geldi. Öksürük başlayacak diye korkuyorum ben de.Şifayı kapmışım bende. Başım catlıyor. Burnum tıkalı. Kırıklık var. Napmıştın sinüzit için?? Offf bugünde iş başlıyor.
inşallah canım :) senin de hakkında hayırlısı. umarım ordadırlar ve kalpleri pıt pıt atıyordur.aynıyız bizde 14 şubatta gideceğiz kalbini duymak için :)
inşallah görürsünüz
Bence vücut alışma sürecinde şuan ileriki aylarda böyle olmaz inşallah. Ben bi an önce zaman geçsin istiyorum ya hem bebeğime kavuşmak hemde bu süreci atlatmak için. Ama çile çekilmeden güzel şeylere ulaşılmıyor demekkiDaha bebeklerimiz bu kadar minnakken biz böyle gazdan çatlayacaksak son aylarımızda bebeklerimiz karnımızda daha çok yer kapladığında biz kendimizi nerelere atarız acaba merak ediyorum
Aynen yA ben de hemen bebeğim kollarımda olsun onunla olayım istiyorum, 9 ay çok mu uzun bana mı oyle geliyorBence vücut alışma sürecinde şuan ileriki aylarda böyle olmaz inşallah. Ben bi an önce zaman geçsin istiyorum ya hem bebeğime kavuşmak hemde bu süreci atlatmak için. Ama çile çekilmeden güzel şeylere ulaşılmıyor demekki
Hep aynı tatlım kusmam yok mıgdem agzımda gezıyorum acıkıyorum yemek ıstemıyorum zorluyorum kırk saat agxımda donduruyorum mıgdem bulanmasa yemek yemıcem resmen 1 bucuk kılo vermısm bıle falım sakız ıyı gelıyo suanda bıle cıgnıyorum mıgdemı bastırıyo sankıgünaydın kızlar..bende birçoğunuz gibi bulantılardan muzdaribim.kusmam yok zaten kolay kusabilen biri de değilim..ama hiç bir şey yemek istemiyor canım ne yesem midem ağzımda..zaten aklıma gelen bir yemeğin azıcık yağlı olduğunu düşünmem bile midemi kaldırmaya yetiyor..bu durumda çubuk kraker ve elma ile aç gezmeye başladım...eşim sabah yumurta haşlamış ballı süt yapmış hastalık günlerimden kalan alışkanlıkla..içemedim midem bulandısadece ev yapımı yoğurt ve ayran konusunda midemin olumsuz tepkisi yok..haa birde otobüse filan binmek ölüm dur kalklar beni mahvediyor otobüslerden inmek zorunda kalıyorum..işe de metro ile gidiyorum bu aralar kendim de araba kullanmamaya çalışıyorum..bu haftlarda et-süt gibi protein almamız gerek ama bende sıfır yemek durumu..napcaz aklıma yemek geldikçe bi fena olurken ne yicez şimdi biz
canım bence ilk 3 ay anne bebekten beslenmediği için sorun olmuyor. önemli olan 3. aydan sonra yeyip içtiklerin. hatta ilk 3 ay kilo almamak bile büyük bir şans bence. benim bundan önceki iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ve onlarda hiç midem bulanmamıştı. bu daha farklı ve baya bulanıyor midem. inan bu duruma çok seviniyorum. çok şükür her şey yolunda da hormonların etkisiyle bulanıyor diye düşünüyorum. hatta eşimde miden bulanıyor mu diye sorunca evet diyorum. o zaman gözlerinin içi gülüyor adamın :)günaydın kızlar..bende birçoğunuz gibi bulantılardan muzdaribim.kusmam yok zaten kolay kusabilen biri de değilim..ama hiç bir şey yemek istemiyor canım ne yesem midem ağzımda..zaten aklıma gelen bir yemeğin azıcık yağlı olduğunu düşünmem bile midemi kaldırmaya yetiyor..bu durumda çubuk kraker ve elma ile aç gezmeye başladım...eşim sabah yumurta haşlamış ballı süt yapmış hastalık günlerimden kalan alışkanlıkla..içemedim midem bulandısadece ev yapımı yoğurt ve ayran konusunda midemin olumsuz tepkisi yok..haa birde otobüse filan binmek ölüm dur kalklar beni mahvediyor otobüslerden inmek zorunda kalıyorum..işe de metro ile gidiyorum bu aralar kendim de araba kullanmamaya çalışıyorum..bu haftlarda et-süt gibi protein almamız gerek ama bende sıfır yemek durumu..napcaz aklıma yemek geldikçe bi fena olurken ne yicez şimdi biz
geçmiş olsun canım. darısı başımıza inşallah :)Gunaydine kızlar cumartesi hastaneye yattım 1 gün kaldım mide bulantısından hastaneye yatırdı doktor çok şükür şimdilik iyiyim miniğimi gördüm artık hareket ediyodu o kadra duygulandim ki çok şükür bu günleri gördüğüm için darısı hepinizin başına
Karın bölgemde kabartılar oluştu,kaşınıyorduBende dün kullanmaya başladım d vitaminin düşük diye endokrinolog verdi ne yaptı size?
Aynen yA ben de hemen bebeğim kollarımda olsun onunla olayım istiyorum, 9 ay çok mu uzun bana mı oyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?