2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hastaneden sonuçlarımı aldım Kızlar doktor gelip muayene de eder şimdi yarında başka dr da randevum var iki gün görücem bebişi heyecanlıyım benim evde kedim var k yüzden toxoplasma testide yapıldı şu an aktif değil ama geçirmişim o enfeksiyonu daha önce bakalım ne diyecek dr. Birde idrarımda bol bakteri 20-25lökosit çıktı bakalım ne diyecek

Şifayı kapmışım bende. Başım catlıyor. Burnum tıkalı. Kırıklık var. Napmıştın sinüzit için?? Offf bugünde iş başlıyor.

cici anneler günaydın..
hafta sonu yatmaktan buraya bile bakamadım.. ama şimdi hepinizi okudum tek tek.. Allah yardımcımız olsun..
kusmalar azaldı ama halsizlik had safhada hala.. o yüzden işte olmadığım zamanlar bol bol dinleneyim diyorum..göbişim de çıkmaya başladı.. eşim de her dk eli karnımda hatun tekrar aşık oluyorum sana diyor.. bebek istemeyen adam aşka geldi...
güzel sağlıklı kusmaların azaldığı güzel haftamız olsun inşallah..

cuma günü keseyi gördük 10 gün sonra gel kalbine bakalım dedi dr. dün gece yatakta dönerken aniden mi döndüm nedir karnıma bir kramp girdi bağırmışım ağrıdan. normalde zaten çok dönerdim.
bende de oluyo o arada ama normalmiş sanırım sagdan sola, soldan saga yavas yavas dönüyorum artık korkudan

günaydın kızlar bende 2 gün sonra doktora gidicem cok uzattım arayı ama anca randevu bulabildim malum devlet

yarın da arayıp özelden randevu alcam aynı gün iki hastneye bi de sagık ocagına gidip hamileliğimi bildiricem yogun olcak
ama en azından 1 2 saat fazla uyucam

Kızlar herkese günaydın :)
Bugün 16.30 da benim de randevum. SAT'a göre 6+1. 10 gün önce keseyi görmüştük, bu sefer de inşallah yavrumu görürüm. Dua edin bana.

Şifayı kapmışım bende. Başım catlıyor. Burnum tıkalı. Kırıklık var. Napmıştın sinüzit için?? Offf bugünde iş başlıyor.
Ah canım neler yapmadım ki ama bence esas fayda eden şeyi söylüyorum. Papatya buğusuna durdum o çözmeye başladı sonunda . Onun dışında bol bol tuzlu su yaptım nazal yıkama şişesiyle burnuma çektim. Sıcak suyla havlu ıslatıp yüzüme koydum o da agrıyı alıyor biraz rahatlatıyor. Parol falan bunlar hikaye yani. Sadece bunlar iyi geldi. Öksürük başlayacak diye korkuyorum ben de.

Daha bebeklerimiz bu kadar minnakken biz böyle gazdan çatlayacaksak son aylarımızda bebeklerimiz karnımızda daha çok yer kapladığında biz kendimizi nerelere atarız acaba merak ediyorum
Bence vücut alışma sürecinde şuan ileriki aylarda böyle olmaz inşallah. Ben bi an önce zaman geçsin istiyorum ya hem bebeğime kavuşmak hemde bu süreci atlatmak için. Ama çile çekilmeden güzel şeylere ulaşılmıyor demekki

günaydın kızlar..bende birçoğunuz gibi bulantılardan muzdaribim.kusmam yok zaten kolay kusabilen biri de değilim..ama hiç bir şey yemek istemiyor canım ne yesem midem ağzımda..zaten aklıma gelen bir yemeğin azıcık yağlı olduğunu düşünmem bile midemi kaldırmaya yetiyor..bu durumda çubuk kraker ve elma ile aç gezmeye başladım...eşim sabah yumurta haşlamış ballı süt yapmış hastalık günlerimden kalan alışkanlıkla..içemedim midem bulandı sadece ev yapımı yoğurt ve ayran konusunda midemin olumsuz tepkisi yok..haa birde otobüse filan binmek ölüm dur kalklar beni mahvediyor otobüslerden inmek zorunda kalıyorum..işe de metro ile gidiyorum bu aralar kendim de araba kullanmamaya çalışıyorum..bu haftlarda et-süt gibi protein almamız gerek ama bende sıfır yemek durumu..napcaz aklıma yemek geldikçe bi fena olurken ne yicez şimdi biz

Aynen yA ben de hemen bebeğim kollarımda olsun onunla olayım istiyorum, 9 ay çok mu uzun bana mı oyle geliyor

Hep aynı tatlım kusmam yok mıgdem agzımda gezıyorum acıkıyorum yemek ıstemıyorum zorluyorum kırk saat agxımda donduruyorum mıgdem bulanmasa yemek yemıcem resmen 1 bucuk kılo vermısm bıle falım sakız ıyı gelıyo suanda bıle cıgnıyorum mıgdemı bastırıyo sankı

Gunaydine kızlar cumartesi hastaneye yattım 1 gün kaldım mide bulantısından hastaneye yatırdı doktor çok şükür şimdilik iyiyim miniğimi gördüm artık hareket ediyodu o kadra duygulandim ki çok şükür bu günleri gördüğüm için darısı hepinizin başına

canım bence ilk 3 ay anne bebekten beslenmediği için sorun olmuyor. önemli olan 3. aydan sonra yeyip içtiklerin. hatta ilk 3 ay kilo almamak bile büyük bir şans bence. benim bundan önceki iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ve onlarda hiç midem bulanmamıştı. bu daha farklı ve baya bulanıyor midem. inan bu duruma çok seviniyorum. çok şükür her şey yolunda da hormonların etkisiyle bulanıyor diye düşünüyorum. hatta eşimde miden bulanıyor mu diye sorunca evet diyorum. o zaman gözlerinin içi gülüyor adamın :)

geçmiş olsun canım. darısı başımıza inşallah :)

Aynen yA ben de hemen bebeğim kollarımda olsun onunla olayım istiyorum, 9 ay çok mu uzun bana mı oyle geliyor

valla bende dün eşime dedim. 9 ay ne kadar uzun bir süre diye.. sağlıkla inşallah bebişimi kucağıma almak istiyorum. karnımdayken bile seviyorum o kdar. bi de koynuma alsam. yok yok 9 ay uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…