• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Uyuyamiyorum bu gidişle bebek de doğunca gece 2/3'den aşağı uyumaz :anne: Şişkinlik baştan beri var benim. Sanırsın 4 aylik hamileyim. Bugün de ayaklarım tam tersi alevler içinde normalde donardim. Hormonlar fena ya bugünlerde :bicak: kokulardan bu havada evi havalandiriyorum her sabah. Esim yanima yaklaşamıyor midem kalkiyor. Allah'ım su zaman geçip gitse doğuma gelsek :anneadayı:
Bugünleri mumla aratıyorlar sonra bence rahatsızlıkların dinsinde hamileliğin tadını çıkar:KK36:

34bedenken böyle göbeği olan var mı diyin bakem:KK42::KK53: fena şiştim ya kendimi tanıyamıyorum

Eklentiler

• C168B278-D1F9-4199-9BD1-36CCD5EF46D3.jpeg
    C168B278-D1F9-4199-9BD1-36CCD5EF46D3.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 141
perşembe gördü 4+5 cumada baktı 4+6 olmuştu yinede bhcg istedi lüzumsuz

Canını hiç sıkma.Tarihin karışık olduğundan o da tedirgin olmuştur belki ama gorunce rahatlarsin insallah❤

Sebebini bulduk ,dün D vitamini damlası vermişti dr birde o yapmış,dr um kullqnma dedid vitamini kullanan var mı?

Sevindim sebebinin bulunduguna canım.
Ben kullanmıyorum.

Arkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim

Suyunu mutlaka normalden biraz daha ılık ve sık içmeye çalış;)

Kızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor

Canınızın istediği seyleri yiyin bence canim.
Ama nefsini körelt azcık ye birak :)
O tavuklarda,marketlerde gordugunuz bembeyaz tavuklarda sanilan kadar masum degil.

Kızlar resmen gazdan geberiyorum içimde 1,5 cm bebek var ama 5 kilo gazım var karnım kocaman oluyor şişkinlikten aşırı rahatsız edici kocamdan bile utanıyorum ya, bi de yediklerimde gaz yapacak bişiyler değil tost yesem çatlıyor karnım :KK61:

Kilolarca kurufasulye, yeşilmercimek yemiş gibiyim ben de. Mide bulantısından birşey de yiyemiyorum üstelik ayaklarımı da sıcak tutuyorum anlamıyorum nerden geliyo bu gaz

Kızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor
Canım bildik güvendiğiniz bi yerdem alırsanız bir şey olmaz çok dikkat et

Canım yüksek cıktı. Aile hekimi bana ilaç vermedi. Ancak kadın doğumdum enfeksiyonun bebeğe zararı olduğunu söyledi. Düşüğe bile neden olabiliyormuş. Bence kadın doğuncaya git canım. Allah şifa versin.
Canım kadın doğumcuyla görüştüm ateş olursa hemen doktora git dedi ateşim zaraı varmış bebeğe.bir de ateş olmasa da 1-2 güne geçmezse yine git dedi. Ama çok şükür dünden beri iyiyim ya sinüslerim boşalmaya başladı bol bol bırmım akıyor. Heralfe toparlamaya başladım diyorum o yüZden vazgeçtim. Sadece öksürük olmasın diye dua ediyorum:dua: bir de kadık doğumcu hem doktora git istersen diyor hem de ilk üç ayda antibiyotik önermiyoruz çok riskli diyor e ben doktora gitsem zaten antibiyotik verecek nasıl olacak o iş anlamadım. Senin rahatsızlığın ne? Grip mi oldun sen de:bicak:

Günaydınnn:anneadayı:

Zaten yemek yiyemiyorum bir de içinde ne kadar olmaması gereken şey varsa bana denk geliyor :(

İnsanın kimseye muhtaç olmaması ne büyük lüksmüş Allahım. Sanki herkes pis kimsenin yaptığı yemeği yiyemiyorum, Allah ne güzel ter temiz yaratıyor elmayı al kütür kütür ye ama köftenin içinden taş çıksın :KK12:

Bu gidişle kimseyi beğenmeyen misafirlikte tabağına dokunmayan pimpirikli bir kDın olup çıkacağım :işsiz:

Günaydın güzel anneler :)
Mide bulantısı bende de kusma olarak değil ama kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum kesinlikle :( hergün ya annemde ya da eşim sağolsun o yapıyor :( ilk hamileliğimde de öyleydi kendi yaptığım yemeği yiyemiyordum :(
Olsun bebişlerimiz iyi olsun da bişey olmaz

Ay canm

senin mesajını görmeden aynısını yazmısım hepimiz aynı durumdayız desene:)

Valla öyle toptan şişiğiz anacığım artık ileriyi zaten düşünemiyorum. En rahat zamanı sabahları oluyor öğlende bulantım olmayıp yemeğimi yersem şişiyorum akşamda yemek meyve falan yersem tamam artık. :KK51:

Günaydınnn:anneadayı:

Zaten yemek yiyemiyorum bir de içinde ne kadar olmaması gereken şey varsa bana denk geliyor :KK43:

İnsanın kimseye muhtaç olmaması ne büyük lüksmüş Allahım. Sanki herkes pis kimsenin yaptığı yemeği yiyemiyorum, Allah ne güzel ter temiz yaratıyor elmayı al kütür kütür ye ama köftenin içinden taş çıksın :KK12:

Bu gidişle kimseyi beğenmeyen misafirlikte tabağına dokunmayan pimpirikli bir kDın olup çıkacağım :işsiz:

Canım o bende de var hele ki işyeri yemekhanesinde herşey bana denk gelir zaten köfte et yemekleri iyi olmuyor eşim çok güzel yiyor ben yiyemiyorum kampüs içinde restoran da var oraya gidiyoruz yemek güzel değilse. Ben hemen tıkanıyorum az birşey yesem akşam yemek yiyemiyorum bakalım artık

Bende komple lazerliyim,ilk hamileliğimde hiç çıkmadı. Şimdide çıkacağını sanmam. Yılda 1 kere tüm vücüt 1 seans yaptırıyorum çünkü.
Ay bunu duyduğuma çok sewindim:eğlence: ben ikinciden sonra yaptırmaya başladım çünkü ve bende yaza girmeden mayıs gibi hep yaptırırım. İnşallah çıkmaz:dua:

Birşey olmaz canım yeterki et tavuk olsun ye aynı durumdayım :halay:

Napalım canım bazı şeyleri evde yapınca aynı tadı bulamıyoruz ki mecburen dışarıdan yemek durumda kalıyoruz ayrıca ben bu ara pek sulu yemek yiyemiyorum gitmiyor yani bari yiyebileceğim şeyleri yiyeyim diyorum zayıfım zaten kilo almak istiyorum biraz bazen öğlen bulantım tutuyor işyerinde yemeğe gidemiyorum falan akşam yiyeyim bari

cuma günü keseyi gördük 10 gün sonra gel kalbine bakalım dedi dr. dün gece yatakta dönerken aniden mi döndüm nedir karnıma bir kramp girdi bağırmışım ağrıdan. normalde zaten çok dönerdim.

Back