2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Böyle guzel bir program. Hafta hafta gebelik takibi hokkabazsoft yayıncısı. Cok kullanisli güzel

Eklentiler

• Screenshot_20180204-162207.png
    201,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20180204-162221.png
    141 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20180204-162503.png
    180,4 KB · Görüntüleme: 56
Aman dikkatli olun. Ben yıllar var denize girmiyorum. Çok arkadaşımı kaybettim korkutuyor deniz beni. Bir gidip sinüzitlerimden kurtulmam gerekiyor ama cesaret edemiyorum
evet canım sile çok dalgalı dikkatli olmak lazim kenardan giriyoruz açılmadan sende öyle yapabilirsin bisey olmaz insallah

evet canım sile çok dalgalı dikkatli olmak lazim kenardan giriyoruz açılmadan sende öyle yapabilirsin bisey olmaz insallah
Fobi oldu bende. Rüyalarımda bile en çok tsunami görürüm. Kardeşimle eşim gidiyor ben evde pinekliyorum :) hesapladım da 9 senedir girmemişim denize vay be :) yüzmeyi unutmadım ama havuzda yüzüyorum sık sık:)

Ya korktum bu akşam canim koyu sarı hafif kahve iki kez leke gördüm pencerede ilkinde yanılıyorum sandım ama ikincide emin oldum. Şimdi takip ediyorum henüz öyle leke gelmedi ama cok üzüldüm
Canim benimde o haftalarda aynı lekelenme den olmuştu tedbir amaçlı doktora gittim Igne verdi kese yanında kanama alani vardı geçti sonra korkma önemli bişey değildir belkide yerlesme kanamasidir

Lekelenmesi olan ihmal etmesin hemen dr gıtsın bundan önceki düşüğüm hep lekeli geçti kahve lekeyle başladı sonra kırmızı oldu sonra parca parca devam etti hemen gıdın beklemeyin

Stres yapma canım benimde ilk zamanlar bulantim bir oluyodu birden kesiliyor du ilerleyen zamanda o günleri arar oldum aşırı bulanti halsizlik yaşadım birde her hamilelik farklı oluyomus ilkinde fazla ikincisinde az hissedebilirsin yada hiç olmayabilir bende kayıplar yaşadım senin gibi kalbi durdu boş gebelik kimyasal bir sürü olumsuzluk oldu ama bunlar tekrarlicak diye bişey yokki güzel düşünelim güzel olsun Rabbim ins sağlıkla tamamına erdirir canim

Sebebini bulduk ,dün D vitamini damlası vermişti dr birde o yapmış,dr um kullqnma dedid vitamini kullanan var mı?

Banada sivilce bastı. Ergen gibi oldum.

canım ben doktorun acemisine denk geldim keseyi gördükten sonra bhcg istenmezki şu zaman gel bebeğe bakalım demesi gerekirdi ve iki gün baktı keseye gelişen bir kese görünüyordu
Sanırım sorun doktorda ki kesende gelişiyormuş bence hiç gitme keseyi gördüğün tarihten hesapla 2 hafta sonra git bence inşallah bebeğini görürsün

Canim benimde o haftalarda aynı lekelenme den olmuştu tedbir amaçlı doktora gittim Igne verdi kese yanında kanama alani vardı geçti sonra korkma önemli bişey değildir belkide yerlesme kanamasidir
Bir daha da olmadı canim allahtan bi de bu aralar cok hastayım gribal enfeksiyon falan su içemedim biraz da az su içmiş olmama bağladım sonradan düşününce. İğne oluyorum ben zaten canim benimki tüp bebek çünkü. Cok teşekkür ederim bu arada cevap icin

Rica ederim canım Rabbim bidaha yaşatmasin insan çok strese giriyor anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…