2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bence bi doktora daha görünüp kendini rahatlatabilirsin geç döllenme mi peki sence yani yumurtlamadan sonra mı hamile kaldın? değilse pek normal olduğunu düşünmüyorum 2hafta geriliği bence bi randevu al bu hafta için yoksa rahat edemezsin

20 yaşında aslında küçük sayılmaz. Hamuru açana kadar yanmış yağ

Yeşil bursa çok güzel, bir kere gittim sadece ama çok sevdim.

Neden tereddütün var bu mutlaka yapılması gereken bişey bebeğin sağlığı için?

Boşver ye gitsin illa alacaksın kilo gider sonra bizde eşimle dışarda çok yeriz ve mokunu çıkarırız herşeyden 1er yada yarımşar porsiyon gelir bittikçe gelene hayırda demeyiz ama ikimizde formdayız ben bi gün çatlayana kadar yediysem öbür gün dengelerim iki çocuktan sonra hep 55kilolardaydım. Bunda iştahım fena açık ama 80 olmazsam iyi

Bende normaldede fena yerim ama kilo almayan cinstenim Hamileyken alıyor ama vücut kilo,23 kilo fazla ile doğuma girmiş biri olarak konuşuyorum belkide ödemdir
İlkinde 22 ikincide 12 kilo aldım bundada 12max. Hedefim nasıl olacaksa iştahım çok bu sabah açlıktan uyandım

Bnde 6sy emzirmiştim Kızım kendi bırakmıştıcevix bebeğin zekası için en önemli besin diyebilirim elinizden düşürmeyin Kızlar Carrefour’da Migros’ta organik tavuk var

En sevdiğim şey dışarda kahvaltı eşimde çok sever benimde, şimdi herkes uyuyor hala ben karnım zil çalarak uyanmalarını bekliyorum mutfağa geldim şimdi peynir zeytin atayım ağzıma biraz yine midem kazındı

Yeni uyandık biz de.Eşim dışarda kahvaltı yapalım dedi ben yok çıkacak halim yok dedim hem bu saatte kalabalıktır dedim aslında hazır gelse önüme iyi olur da hazırlanmaya feci üşeniyorum bakalım. Rüyamda kız çocuğu gördüm konuşuyordu baya boğum boğum ayakları vardı uyanmıştı altını değiştiriyordum kakasının kokusu burnumda ama çok tatlıydı resmen o anı yaşadım ilk defa böyle bir rüya görüyorum hep eşim çocuk görür çünkü

Aranızda en çok kilo alan benim demek ki Kızlar.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transferden beri 3 kilo aldım tam ilaçlar dehşet kilo aldııyor

Ya hakkında hayırlısı olsun canımm bakalım rüyan gerçek çıkacakmı genelde hamilelerin gördüğü cinsiyet çıkar ama bakalım nolacak

Kızlar cuma bhcg 1371 di bugün yine ayni çıktı 1371 acil de yaptırdım ayni labaratuvar acil dokturu bizim üst limitimiz bu >1371 dedi bundan büyük yani ama onlar ötesini göremiyorlar bi sıkıntı göremiyorum dedi bizim kadin doğumcu yeni geldi bundan haberi yok ben onu anladım yaşıda genç biraz rahatladim 1000 den sonra vajinal kese görünüyor zaten benim karindan bakar bakmaz gördü ve gelişiyor kesem boyle doktorlarda bize denk geliyor çarşamba gidicem yine emin olmak için ve bu sonucu göstermek için testlerim dışında gitmiycem bu doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…